Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Ziņas

Iznācis Latvijā vēl nebijuša mēroga izdevums laboratorisko izmeklējumu diagnostikai

Šonedēļ laista klajā grāmata "Laboratoriskie izmeklējumi dažādu slimību diagnostikā". Tas ir Latvijā vēl nebijis izdevums, kurā apkopota būtiskākā informācija par modernajā diagnostikā izmantojamajiem rādījumiem un to medicīnisko interpretāciju. Grāmata būs ceļvedis veselības aprūpes nozarē strādājošajiem, lai pilnveidotu diagnostikas procesu, palīdzot iespējami ātrāk izvēlēties atbilstošu ārstēšanu, kā arī realizētu kvalitatīvu veselības uzraudzību.

IPO kā nākamais solis globālā biznesa paplašināšanā © DIENA

Par starptautiskās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group plānoto pirmreizējā publiskā akciju piedāvājuma (IPO) īstenošanu, jaunu tirgu apgūšanu un ambiciozajiem biznesa paplašināšanas plāniem Guntars Gūte sarunājas ar Eleving Group finanšu direktoru Māri Kreicu.

Rail Baltica projekta sākumā SM piedāvā koncentrēties uz pārrobežu un Rīgas lidostas savienojumu

Satiksmes ministrija (SM) valdībai "Rail Baltica" projekta pirmajā kārtā piedāvās tehnisko risinājumu, kas paredz koncentrēties uz "Rail Baltica" pārrobežu savienojumu, lai savienotu Latviju ar Igauniju un Lietuvu, kā arī savienojumu no Misas virzienā uz Rīgas lidostu, bet pirms projekta pirmās kārtas pabeigšanas iecerēts nodot ekspluatācijā abas Rīgas starptautiskās stacijas, savienojot tās ar esošo dzelzceļa infrastruktūru, pēc "Rail Baltica" īstenošanas tematiskās komitejas sēdes medijiem sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P).