Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Ziņas

Joprojām nav skaidrības, kādas varētu būt iespējamās soda sankcijas Škoda Vagonka

Saeimas Pieprasījumu komisijas sēdē trešdien tika skatīts opozīcijas partijas "Nacionālā apvienība" pieprasījums satiksmes ministram Kasparam Briškenam (P) par elektrovilcienu piegādes līguma ar Čehijas uzņēmuma "Škoda Vagonka" izpildi, kurā deputāti noskaidroja, ka joprojām nav skaidrības, kādas varētu būt iespējamās soda sankcijas par līguma izpildi.

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus © DIENA

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar YouTube bloga Titava laboratorija veidotāju Danu Titavu sarunājas Agnese Margēviča.

Uz Latvijas-Krievijas robežas izbūvēti gandrīz 80% žoga

Kopumā Latvijas-Krievijas robežas žogs šobrīd izbūvēts par aptuveni 80% no kopējā robežas garuma jeb 222 kilometru garumā no 283 kilometriem, informēja VAS Valsts nekustamie īpašumi (VNĪ) valdes priekšsēdētājs Renārs Griškevičs.

Naktī vietām gaidāma salna

Naktī uz trešdienu Latvijā vietām gaisa temperatūra noslīdēs zem nulle grādu atzīmes, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.