Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Ziņas

Valsts budžeta tēriņi nākamgad varētu pieaugt par 0,58 miljardiem

Valsts konsolidētā budžeta ieņēmumi nākamajā gadā plānoti 15,081 miljarda eiro apmērā, savukārt izdevumi - 17,093 miljardu eiro apmērā, paredz Finanšu ministrijas (FM) sagatavotais un izskatīšanai valdībā iesniegtais likumprojekts valsts budžetu 2025.gadam un budžeta ietvaru 2025., 2026. un 2027.gadam.

Politiķi LMT militārās industrijas projektu turpināšanu identificē kā nacionālās drošības jautājumu

Mobilo sakaru operatora SIA "Latvijas mobilais telefons" (LMT) uzsākto militārās industrijas projektu attīstīšana ir valsts nacionālās drošības jautājums, un Latvijai ir jādara viss iespējamais, lai nodrošinātu spējas turpināt dažādu drošības un aizsardzības tehnoloģiju risinājumu izpēti un izstrādi, secinājuši Saeimas Nacionālas drošības komisijas (NDK) deputāti, aģentūru LETA informēja Saeimas Preses dienestā.

Latvijai pēc notikušā jāpasaka un jāparāda, kurā pusē tā ir © DIENA

Par to, cik pamatoti Izraēlas un Palestīnas konflikts ielauzies mūsu iekšpolitiskajā dienaskārtībā, mūsu amatpersonu atbildību, neizglītotību un Krievijai noderīgajiem idiotiem Agneses Margēvičas intervija ar Latvijas Universitātes Humanitāro zinātņu fakultātes Āzijas studiju profesoru Leonu Taivānu.