Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Iepirkšanās centrus Akropole turpmāk varēs apmeklēt ar suņiem un kaķiem

No šodienas iedzīvotāji iepirkšanās centrus Akropole Rīga un Akropole Alfa var apmeklēt ar saviem mājdzīvniekiem - suņiem un kaķiem, informēja iepirkšanās centru pārstāvji.

Iepirkšanās centru publiskajās telpās uzturēšanās ar mājdzīvnieku būs atļauta, savukārt pie veikalu un pakalpojumu sniegšanas vietām būs izvietotas īpašas norādes, kas sniegs informāciju par to, vai konkrētajās telpās var ienākt ar mājdzīvnieku.

Ar mājdzīvniekiem būs atļauts iepirkties vairāk nekā 270 "Akropole Rīga" un "Akropole Alfa" veikalos un pakalpojumu sniegšanas vietās, tostarp "Sportland", "Reserved", "Jānis Roze", "Čili Pizza", "Douglas", "Danija" un "iDeal".

Lai nodrošinātu patīkamus apstākļus visiem iepirkšanās centru apmeklētājiem, mājdzīvnieku īpašnieki tiek aicināti ievērot vairākus svarīgus noteikumus, tostarp mājdzīvniekus uz iepirkšanās centriem drīkst ņemt līdzi apmeklētāji, kas sasnieguši 16 gadu vecumu, un iepirkšanās centra telpās un teritorijā mājdzīvnieks jāved pavadā, kas ir saīsināta vismaz līdz vienam metram, vai arī pārvadāšanas somā vai kastē.

Mājdzīvniekus var pārvadāt liftā vai izmantojot eskalatoru un travelatoru, ja citi tuvumā esošie apmeklētāji pret to neiebilst, turklāt, izmantojot eskalatoru vai travelatoru, dzīvnieks ir jātur rokās.

Tāpat mājdzīvnieku īpašniekiem ir jābūt līdzi nepieciešamajiem līdzekļiem, lai varētu nekavējoties uzkopt pēc mājdzīvnieka, ja rodas tāda vajadzība. Tāpat vēršam uzmanību, ka mājdzīvnieku radītais troksnis nedrīkst traucēt citiem apmeklētājiem un iepirkšanās centra darbiniekiem.

Tirdzniecības centrs "Akropole Rīga" pērn strādāja ar 1,012 miljonu eiro apgrozījumu un 36 399 eiro peļņu. Uzņēmums reģistrēts 2005.gadā, un tā pamatkapitāls ir 2845 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Lietuvas "Akropolis Group", bet patiesais labuma guvējs - Lietuvas pilsonis Nerijs Numa.

Savukārt tirdzniecības centra "Akropole Alfa" īpašnieks un pārvaldītājs SIA "Delta Property" 2022.gadā strādāja ar 19,706 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 98,8% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānija guva peļņu 9,585 miljonu eiro apmērā pretstatā zaudējumiem 2021.gadā.

Kompānija "Delta Property" reģistrēta 1998.gadā, un tās pamatkapitāls ir 6 260 635 eiro. "Delta Property" īpašnieks ir Lietuvā reģistrētais "Akropolis Group", kas pārvalda nekustamā īpašuma attīstītāju un tirdzniecības centru nomas un apsaimniekošanas uzņēmumus Lietuvā, Latvijā, Igaunijā un Bulgārijā. "Akropolis Group" ietilpst Lietuvas holdingā "Vilniaus prekyba", kurā ir arī mazumtirdzniecības kompāniju tīkls "Maxima grupe".

2021.gada augustā "Akropolis Group" paziņoja, ka parakstījusi līgumu ar Norvēģijas uzņēmumu "AMD Holding" par 100% kapitāldaļu iegādi tā Latvijas meitasuzņēmumā "Delta Property". Darījums par tirdzniecības centra iegādi tika pabeigts 2021.gada 30.novembrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko