Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Nedēļas horoskops: 22. - 28. marts

Nedēļas horoskopu 22. - 28. martam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Perioda sākumā būs grūti pieņemt nozīmīgus, stratēģiski svarīgus lēmumus. Gādājiet, lai impulsivitāte netraucē darbam un komunikācijai ar kolēģiem. Sapurinieties, izejot no mājas. Lieka pļāpāšana mazinās jūsu autoritāti. Arī nemitīga interese par kolēģu dzīves peripetijām un baumu izplatīšana nedarīs jūs tīkamus citiem. Sabiedriskās vietās uzmaniet dokumentus, naudas maciņu, neaizmirstiet personiskās lietas. Izvairieties no nīkšanas valsts iestādēs. Laikus dariet obligāto, bet arī velti netērējiet savu dārgo laiku. Darbā notiekošās nesaskaņas un rīvēšanos nevienam neklāstiet mājās.

VĒRSIS. Nepārvērtējiet savas spējas, bet arī nenonieciniet sevi. Gudri apsveriet konkrēto situāciju. Intuitīvi jutīsit, vai piedāvātais darbs jums pa spēkam. Noskaņojieties uz labvēlīgas nots. Jaunie kolēģi būs izpalīdzīgi un pretimnākoši. Perioda beigās atturieties no riskantām darbībām. Vēlams pēc iespējas vairāk laika veltīt ģimenei un atvasēm. Dzīvesvietā uzturiet kārtībā dūmvadus un elektrības ietaises. Uzmetiet acis savai apkārtnei. Negaidot Lielo talku, apdariet steidzamākos darbus, lai pavasara saule izgaismo kārtību un tīrību. Iespējams, praktiskiem darbiem būs jāalgo speciālists.

DVĪŅI. Rosīgs noskaņojums. Darīsiet visu, lai lietas ritētu gludi un vienkārši. Rīkosities ar entuziasmu un iedvesmu. Turiet prātā notiekošos labos sīkumus un priecājieties par tiem. Ja ir normāla pašsajūta un garastāvoklis, varat pieņemt vispārdrošākos lēmumus. Ja kas neizdodas, pieņemiet rezultātu bez pārdzīvojumiem un sāciet visu no jauna. Nepārcentieties. Pārlieku uzmācīga enerģija apkārtējos nogurdinās, viņi sāks vairīties, un labās ieceres pajuks vēl neiesākušās. Atrodiet enerģijas izlādei citas izpausmes. Iesaistieties labdarībā, lejiet sveces vai dariet jebkādus jums tīkamus roku darbus.

VĒZIS. Neuzmanības dēļ kādudien kaut kas var noiet greizi. Paejiet maliņā, cilvēki ātri visu aizmirsīs. Paturiet prātā negaidīti radušās idejas. Pienāks brīdis, kad tās būs zelta vērtē un jūs atkal būsit zirgā. Atsvaidziniet savu vizuālo tēlu. Šajā jomā daudz iespēju, kaut vai izvēlieties izteiksmīgāku šalli vai kaklasaiti, aproci vai gredzenu. Jūsu biežā prombūtne ērcinās dzīvesbiedru. Atcerieties arī pats, ka greizsirdībai ir savas robežas un zem jūsu goda ir pārbaudīt mīļotā cilvēka telefona zvanus.

LAUVA. Viss labi, kas labi sākas, vēl labāk, ja arī labi beidzas. Izmantojiet iespējas piedalīties plašāka mēroga pasākumos. Atturieties no izaicinošas uzvedības. Darbojieties bez vēlēšanās spēlēt pirmo vijoli. Nopelnīto naudu uzkrājiet un izmantojiet izglītības iegūšanai vai tālākiem ceļojumiem. Atšķiriet uzticamu draugu no lišķa, kurš tikai izmanto jūsu dienesta stāvokli. Ar jauno paziņu var saistīt kaislīgas partnerattiecības, bet, ja nebūs kopīgu interešu, tālākās gaitas neies kopā. Sagaidot pavasari, uzmundriniet sevi, iegādājoties jaunus un interesantus aksesuārus. Ieprieciniet arī atvases.

JAUNAVA. Var sarasties vienlaikus daudzi steidzami darbi, taču būs svarīgi visu paveikt atzīstamā kvalitātē. Saņemsit uzslavu par profesionalitāti. Darbā izdosies izlīdzināt nenozīmīgas domstarpības. Iespējams kāds papildu peļņas piedāvājums citā uzņēmumā. Rūpīgi apdomājiet savu rīcību. Aizgājušās ziemas nogurums var ņemt virsroku, spēki vairs nav pirmā svaiguma. Apsveriet savu izturības un enerģijas līmeni. Nevelciet garumā lēmumu pieņemšanu. Šajā gadījumā draugu ieteikumi nederēs. Perioda beigās, apciemojot tuvus radus, radīsies neparedzēti tēriņi.

SVARI. Apsveriet savus vārdus, domas un darbus. Paturiet prātā, ka jūsu lēmumi var ietekmēt daudzus cilvēkus. Vēliet labu ikvienam un to pašu saņemsit pretī. Koncentrējieties darbam, pats no sevis nekas nenokārtosies. Par paviršībām būs jāmaksā. Brīvo laiku īpaši neplānojiet – ejiet turp, kur sirds aicina. Labi būt kopā ar ģimeni vai draugiem. Vērtīgas atziņas gūsiet, pavadot laiku vienatnē. Pieņemiet tuva cilvēka materiālo atbalstu. Brīvdienās apmeklējiet lauku māju – tas uzlabos garastāvokli. Ja jūtat nogurumu, dažas dienas varat izlaist rīta vingrojumus, tomēr ieturiet ierasto dienas ritmu.

SKORPIONS. Māks plecos sakrājies ziemas nogurums. Lai izvairītos no problēmām, uzmanīgāk kontrolējiet emocijas. Pieņemiet notiekošo bez nervozēšanas. Nebūs vēlmes kārtot blakus darbus, vakarā ātrāk vēlēsities nokļūt mājās. Palieciet it kā otrajā plānā, neleciet acīs vadībai. Pavasara saules stari dzīvinoši ietekmēs visu dzīvo, atgriezīsies optimisms, radošie spēki un enerģija. Tuvinieki mīļi rūpēsies par jums. Neesiet kaprīzi – ņemiet visu par labu. Atvēliet sev miera un prieka stundas. Ejiet agrāk gulēt, taču atsāciet arī agrākas pastaigas vai velo izbraucienus sev vēlamā ritmā.

STRĒLNIEKS. Neizniekojiet laiku, dariet visu no sirds. Jaunas ziņas uzlabos garastāvokli. Var ķerties pie darbiem, kas uz laiku bija atlikti. Tos darot, vairs nejutīsit iekšēju pretestību. Dibiniet jaunus kontaktus, iegūstiet vērtīgu un nepieciešamu informāciju. Padomājiet par savu dārzu. Cenas veikalos aug, tāpēc apsveriet, kā savā dārzā izaudzēt ģimenei nepieciešamāko un veselīgāko. Varbūt lielāku zemes platību atvēliet dārzeņiem un ogulāju krūmiem. Konsultējieties ar padomdevējiem, izlūkošanas nolūkos apmeklējiet dažādas dārzniecības. Ja iespējams, iegādājieties saimniecībā nepieciešamo tehniku.

MEŽĀZIS. Vēlēsities patiesi izjust sauli, siltumu un brīvību, atiet nostāk no visa nogurdinošā. Brīva laika gan būs maz. Tehnisku iemeslu dēļ var kavēties plānotas tikšanās, nobrukt kāda sapulce. Mieru nedos iekšējas pretrunas, taču saglabājiet savaldību. Analizējiet notiekošo. Izmetiet no galvas lieko bagāžu, un – uz priekšu! Godīgi izvērtējiet savu lomu neveiksmēs. Nebaidieties atzīt vainu un visu sākt no jauna. Pazudīs šķēršļi darbā, brīvi uzelposit. Izzudīs saspringums personīgajās attiecībās. Jutīsit stabilitāti un harmoniju. Baudīsit pozitīvas emocijas. Priecājieties par to, kas jums dots.

ŪDENSVĪRS. Labs enerģijas līmenis. Izdosies organizēt plašāka mēroga pasākumu, ko daudzi pēc tam apspriedīs un vēl ilgi atcerēsies. Izvērtējiet pirkumu lietderību, jo dažādu apstākļu dēļ maciņa saturs atjaunosies lēnāk nekā citkārt. Galvenais, apmaksāt komunālos rēķinus un kredītus. Atturieties no izklaidēm, kas saistītas ar alkohola lietošanu. Reibumā varat izdarīt ko ļoti nevēlamu. Ja nesen esat šķīrušies no mīļa cilvēka, nesteidzieties dibināt jaunas saites. Rūgtās atmiņas vēl neļaus baudīt laimi, pārmaiņām nepieciešams laiks. Mieru radīsit draugu kompānijā. Neesiet pret sevi pārmēru prasīgi.

ZIVIS. Iespējams neplānots pagrieziens dzīvē. Tiksiet iepriekš brīdināti par lielu slodzi jaunajā darbā. Cilvēki būs prasīgi, steidzīgi un neiecietīgi. Pildot tiešos pienākumus, esiet mierīgi un elastīgi. Ja tiksit galā ar uzticētajiem darbiem, visai drīz varat saņemt paaugstinājumu un attiecīgi arī lielāku atalgojumu. Jūsu veiktie uzlabojumi tiks atzinīgi novērtēti. Centieties saglabāt savu neatkarību. Drošību viesīs labas zināšanas un pieredze. Vakaros māks nogurums. Izvairieties no nesaprašanās, domstarpībām un nesaskaņām ģimenē. Mīļotā cilvēka sapratne un praktiskā palīdzība cels spārnos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko