Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Anistone atklās dzīves svarīgākos notikumu

Top memuāri.


Aktrise Dženifere Anistone nolēmusi ķerties pie autobiogrāfijas rakstīšanas. Par to viņa esot prātojusi jau pāris gadu, taču pēc seriāla Draugi ekrāna kolēģa Metjū Perija pēkšņās došanās aizsaulē pērn nolēmusi, ka laiks ķerties pie darba. Starp citu, Perija grāmata Draugi, mīlestības un Lielais Drausmīgais/Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, kas iznāca gadu pirms viņa nāves, guvusi panākumus un lasītāju atsaucību.

Viena no tēmām, kuru aktrise iecerējusi atainot savā grāmatā, ir viņas bijušā vīra Breda Pita dēka ar Andželīnu Džoliju, kas noveda pie laulības šķiršanas. Pits un Anistone bija precējušies piecus gadus un tika uzskatīti par vienu no Holivudas skaistākajiem pāriem. Viņi iepazinās 1998. gadā, pēc divu gadu romantiskām attiecībām saderinājās, un jau 2000. gada 29. jūlijā aktieri mija gredzenus. 2004. gadā Pits sāka darbu filmā Smita kungs un kundze kopā ar Andželīnu Džoliju, un jau pēc gada publiski tapa zināms, ka viņa un Anistones laulība ir izjukusi. 2006. gada janvārī Džolija paziņoja, ka gaida bērnu no Pita. Pēc sešu gadu kopdzīves Pits un Džolija saderinājās un apprecējās 2014. gadā, tomēr 2016. gadā arī viņu laulība izjuka. Vairākus gadus Anistones un Pita attiecības bija ļoti vēsas, taču pamazām abi atkal kļuvuši par draugiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Māksliniekus nevajag ierobežot

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja direktore Māra Lāce par to, ko nevar redzēt Muzeju naktī, iešanu laikmetīgās mākslas lauciņā un par divām katarses reizēm.

Īsti svētki

Svētdien, 19. maijā, Rīgas Lutera draudze ikvienu atkal gaidīs uz Vasarsvētkiem Torņakalnā – Citādo dievkalpojumu. Piedalīsies daudzi pazīstami mūziķi, bet pēc tam paredzētas dažādas aktivitā...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata