Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Porziņģim 17 punkti, Bostona izlaiž lielu pārsvaru un paklūp Atlantā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien guva 17 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas Celtics komanda piedzīvoja zaudējumu. Neveiksme arī Dāvim Bertānam un Šarlotas Hornets.

"Celtics", kas bija uzvarējusi deviņos iepriekšējos mačos, viesos ar rezultātu 118:120 (44:22, 30:34, 22:34, 22:30) zaudēja Atlantas "Hawks" basketbolistiem.

Otrajā ceturtdaļā Bostonas basketbolistiem bija izdevies iekrāt pat 30 punktu pārsvaru, taču turpinājumā laukuma saimnieki sāka atspēlēties, un līdz puslaika pārtraukumam bostoniešu pārsvars bija sarucis līdz +18.

Noslēdzošajā ceturtdaļā "Hawks" beidzot arī izdevās pirmo reizi mačā izvirzīties vadībā, nosargājot nelielu pārsvaru līdz finālsvilpei.

Porziņģis, atgriežoties ierindā pēc vienas izlaistas spēles, laukumā pavadītajās 34 minūtēs un deviņās sekundēs realizēja vienu no četriem tālmetieniem, sešus no deviņiem divpunktu metieniem un abus soda metienus. Viņa kontā bija arī piecas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, trīs bloķēti metieni, trīs kļūdas un trīs piezīmes, iekrājot +/- rādītāju -7.

"Celtics" rindās rezultatīvākais ar 37 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām bija Džeisons Teitams, bet 24 punktus pievienoja Džeilens Brauns.

"Hawks" komandā 24 punktus guva De’Andrē Hanters, vēl 22 punktus guva Bogdans Bogdanovičs, kamēr Dežonte Marejs iekrāja 19 punktus un 15 bumbas zem groziem.

Ceturtdienas abas komandas Atlantā tiksies vēlreiz.

"Celtics" ar 57 uzvarām 72 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un ir visas līgas līdere. 

Bertāns pirmdien guva trīs punktus spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas.

"Hornets" viesos ar rezultātu 92:115 (20:20, 17:31, 29:27, 26:37) piekāpās Klīvlendas "Cavaliers" basketbolistiem.

Bertāns laukumā pavadīja 17 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem tālmetieniem, bet nerealizēja divus divpunktu metienus. Viņa kontā bija arī viena rezultatīva piespēle, iekrājot +/- rādītāju -13.

"Hornets" rindās rezultatīvākais ar 24 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām bija Brendons Millers, bet 13 punktus pievienoja Mailss Bridžess.

"Cavaliers" komandā pa 17 punktiem guva Evans Moblijs, Žoržs Niangs un Džarets Alens, kurš arī tika pie 13 bumbām zem groziem.

"Hornets" ar 17 uzvarām 71 spēlē ieņem 13.vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs trešdien, kad savā laukumā uzņems "Cavaliers" basketbolistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi