Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Stoltenbergs: Vairāk aizsardzības līdzekļu un munīcijas ir ceļā uz Ukrainu

Ceļā uz Ukrainu ir vairāk aizsardzības līdzekļu un munīcijas, pēc sarunām ar G7 valstu ārlietu ministriem un Ukrainas ārlietu ministru Dmitro Kulebu apliecināja NATO ģenerālsekretārs Jenss Stoltenbergs.

"Laba tikšanās ar G7 ārlietu ministriem un Dmitro Kulebu par atbalstu Ukrainai. Vairāk aizsardzības līdzekļu un vairāk munīcijas ir ceļā," platformā "X" pauda alianses vadītājs.

"Runājām arī par Krievijas militāro centienu atbalstu no Ķīnas, Ziemeļkorejas un Irānas puses. NATO atbalsta Ukrainu," uzsvēra Stoltenbergs.

Ceturtdien ierodoties Kapri G7 ārlietu ministru sanāksmē, Stoltenbergs uzsvēra Ukrainai sniegtā atbalsta svarīgumu.

"Šobrīd mums ir cerīgas zīmes no ASV Kongresa, ka tuvāko dienu laikā viņi nobalsos par pasākumu paketi Ukrainai," sacīja NATO vadītājs.

"99% Ukrainai sniegtās militārās palīdzības ir no NATO valstīm, un ir ārkārtīgi svarīgi, lai NATO valstis turpinātu un pastiprinātu savu palīdzību," pauda Stoltenbergs.

Piektdien Stoltenbergs vadīs NATO-Ukrainas padomes virtuālo sanāksmi, kas notiks aizsardzības ministru līmenī, pavēstīja aliansē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nekad nesaki nekad

Daļā Lielbritānijas 2. maijā ir gaidāmas pašvaldību jeb vietējās vēlēšanas, kuras konservatīvo neveiksmes gadījumā draud ar problēmām britu premjeram Riši Sunakam. Tostarp, kā vēsta izdevums Fina...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē