Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Vieglatlētika

Latvijas vadošā skrējēja Caune mainījusi treneri

Latvijas vadošā vieglatlētikas vidējo distanču skrējēja Agate Caune neturpina sadarbību ar treneri Raiti Ravinski un tagad strādā Uģa Joča uzraudzībā, žurnālam "Sporta Avīze" atklāja sportiste.

FOTO: Sakne un Vāvere uzvar Patria race šķēršļu skrējiena kopvērtējumā

Sestdien, 28. septembrī, Ādažos notikušajā prestižā un patriotiskā šķēršļu skrējiena “Patria race” piektajā posmā uzvaras svinēja igaunis Olivers Grauens un Kristīne Vāvere, bet kopvērtējuma titulus izcīnīja Andis Sakne un Vāvere. Savukārt komandām posmā pirmo vietu ieguva Nacionālās aizsardzības akadēmijas (NAA) pirmā komanda, bet sezonas kopvērtējumā labākie bija O.Kalpaka 1. kursa studenti, informē organizatoru pārstāvis Ivars Bācis.

FOTO: Četri Latvijas čempioni un medaļnieki ar Serjoginu priekšgalā uzstāda rekordus Limbažu skrējienā

Sestdien Limbažos notikušajās ikgadējās skriešanas sacensībās “Apkārt Lielezeram" divās garākajās distancēs 13,7km un 6km gan vīriešiem, gan sievietēm tika uzstādīti jauni rekordi, jo dalībnieku vidū bija vairāki Latvijas čempionātu uzvarētāji un medaļnieki, kuri tad arī nopelnīja organizatoru sarūpētās naudas balvas gan par godalgoto vietu iegūšanu, gan arī par jauniem rekordiem, informē organizatoru pārstāvis Ivars Bācis.

Apinis: Iesildoties jutu, ka kaut kam ir jābūt

Latvijas parasportists Aigars Apinis jau iesildīšanās laikā juta, ka Parīzes paralimpiskajās spēlēs diska mešanā izdosies sasniegt augstu rezultātu, sarunā ar Latvijas Televīziju (LTV) atzina Apinis.

ASV skrējēji triumfē abās 4x400 metru stafetēs

ASV skrējēji Kristofers Beilijs, Vernons Norvuds, Braiss Dedmons un Rajs Bendžamins sestdien Parīzes olimpiskajās spēlēs ar jaunu olimpisko rekordu uzvarēja 4x400 metru stafetē, tāpat ātrākajām esot ASV skrējējām.

Vairāk Vieglatlētika