NE GLUŽI IDEĀLA ĢIMENE

Cena
14.76 €
Autors Klēra Sendija
Lappušu skaits 448
Svars (kg) 0.560
Izmērs (cm) 20.6 × 13.6 × 3.9

Preces apraksts

Mīlestība staro no katras lappuses! Fērnai Kārlailai nav laika turēt rokas klēpī. Par laimi, viņa mīl savu lielo, nepavisam ildeālo ģimeni, jo tieši viņa ir tā, kas mazgā veļu, atbluso suni un piedevām vēl vada pati savu biznesu. Sātīga maltīte allaž ir spējusi vienot Kārlailus, tomēr viena gada laikā atrodas ne mazums jautājumu, kas sašķeļ ģimeni. Un te... Draudīgi mākoņi savelkas pār saulaino pagalmu.

Plūcis laurus reklāmas biznesā, vīrs ir izlēmis atgūt jaunības sapni – beidzot kļūt par īstu rokzvaigzni, turklāt nu viņš var atļauties algot īstu aģentu. Ja vien šis aģents nebūtu brīva un pievilcīga sieviete...

Pusaudzis Olivers ir nolēmis, ka ir pietiekami liels un mācības vidusskolā ir tīrā laika izniekošana. Turklāt viņa draudzene nes zem sirds viņu bērnu, tāpēc vecāku ietekmes tagad ir kļuvušas liekas. Fērnai par laimi ir atbalsta komanda – astoņgadīgā meitiņa Telula – kaismīga sieviešu tiesību aizstāve. Savam vecumam neciešami gudra, turklāt prot skaļi pastāvēt par vienīgo pareizo – savu viedokli. Kur tad vēl sunene Bodika, kas par gardu kumosu un pastaigu parkā piekrītīs visam, ko saka Fērna.

Lai laime būtu pilnīga un absolūta, pie Fērnas pārvācas tante Nora, kuras raksturs ir kā verdošs vulkāns un iejūtības tik cik izsalkušam krokodilam. Nora, kura ir nedalāmā komplektā ar savu mūžveco kaķi, kura labdzimtība paģēr tiesības būt galvenajam noteicējam un vienīgajam upurim šajā trakajā barā.

No angļu valodas tulkojusi Biruta Vaivode, Artūra Zariņa vāka dizains.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Klēra Sendija
Izdošanas gads: 2017
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi

GREJS

11.92 €