SIRDS CILVĒKS ROMĀNS LĀCIS

Cena
26.67 €
Autors Lia Guļevska
Izdevējs Jumava
Lappušu skaits 232
Svars (kg) 0.630
Izmērs (cm) 24.0 × 16.0 × 1.9

Preces apraksts

Profesors katrā savā pacientā saskata cilvēku, kurš vēlas dzīvot, mīlēt un turpināt strādāt savā izvēlētajā profesijā. Paldies, profesor, par darbu! Esmu pārliecināts, ka Jūsu vārds ir zelta burtiem ierakstīts mūsu valsts vēstures lappusēs.
Raimonds Vējonis
Latvijas Valsts prezidents (2015–2019)
 
 
Situācijā, kad uz spēles likta valsts pirmās personas dzīvība, satiekas valsts pirmais ārsts ar valsts pirmo personu. Kardioķirurgs Romans Lācis ir Dieva gribu godājošs cilvēks, ar sirdsapziņu un cilvēkmīlestību apveltīta personība, kura tāda ir tieši tāpēc, ka vienmēr rīkojas saskaņā ar dvēseles mājokli sevī un citos.
Ojārs Spārītis
Latvijas Zinātņu akadēmijas prezidents
 
 
Vislabāk māca tie, kas paši dara. Tālaika kardioķirurģija vispār bija superbrīnums. Biju klāt, kad Romans Lācis veica pirmo sirds transplantāciju Latvijā. Romans Lācis — tas ir vesels laikmets!
Andrejs Ērglis
Latvijas Kardiologu biedrības prezidents
 
 
Esam kolēģi arī Stradiņa universitātē, Ķirurģijas katedrā profesors Lācis vada kardioķirurģijas kursu. Vairākus gadus viņš bija arī Senāta un Profesoru padomes priekšsēdētājs. Gaišs cilvēks, ar smaidu, virzošs uz priekšu.
Jānis Gardovskis
Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas Ķirurģijas klīnikas vadītājs
 
Romans ir ļoti spēcīgs spēlētājs jebkurā nozarē. Viņā ir mesijas sajūta, atbildīgs par visu kardioķirurģiju, viena no spilgtākajām personībām Latvijas medicīnā.
Aigars Pētersons
Rīgas Stradiņa universitātes rektors
 
 
Mums, latviešiem, jāsaprot, ka mūsu dzīvē viss nav tikai horizontāli. Ir arī augstākas lietas, ir Vertikāle! No tīras sirds varu apgalvot, ka Romans Lācis ciena visbūtiskākās pamatlietas.
Guntis Gailītis
Rīgas Latviešu biedrības prezidents

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Lia Guļevska
Izdevējs: Jumava
Izdošanas gads: 2019
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi

Jaunums

MIKROFONS

22.85 €