Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Publicē topošās latviešu filmas 607 tīzeri(1)

Top jauna latviešu asa sižeta drāma 607, kas balstīta uz patiesiem neatliekamās medicīniskās palīdzības notikumiem. Filmas veidotāji publicē filmas tīzeri, kas iesniegts arī vispasaules lielākajā amatieru īsfilmu konkursā MyRodeReel un par to var nobalsot arī konkursa mājaslapā.

Latvijas dzelzceļš – nākamā pietura 100

Sliežu ceļu aizsākumi Latvijā meklējami vairāk nekā pirms 150 gadiem, radot iespējas augt pilsētām, kas atradās dzelzceļa tuvumā, attīstīties uzņēmējdarbībai, ceļot, izglītoties un strādāt. Nodibinoties neatkarīgai Latvijas valstij, 1919. gada 5. augustā tika dibināta Latvijas dzelzceļu virsvalde, kuras funkcijas šodien pilda VAS Latvijas dzelzceļš. Tuvojoties uzņēmuma simtgadei, iepazīstinām ar dzelzceļa ikdienu, cilvēkiem un darbības virzieniem, kas apliecina – nekas nav par tālu.

FOTO: Starptautiskais Saab klubu salidojums Latvijā(2)

Siguldas apkārtnē aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās INTSAAB 2018 - starptautiskais Saab klubu salidojums, pulcējot vairāk nekā 300 Saab automašīnu draugus, kuri bija ieradušies ar 160 Saab spēkratiem, portālu Diena.lv informēja biedrības Saab klubs valdes priekšsēdētājs Edgars Strautiņš.