Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Konkursi

Aicinām piedalīties konkursā par Dirty Deal Teatro izrādi Jūras roze! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar teātri Dirty Deal Teatro aicina piedalīties konkursā par teātra jaunāko iestudējumu Jūras roze!Līdz trešdienai, 2. maijam, atbildiet uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem izlozēsim uzvarētāju, kas balvā iegūs ielūgumu divām personām uz izrādi Jūras roze 7.

Baltijas baleta festivāla konkursa uzvarētāji noskaidroti! © DIENA

Noslēdzies portāla Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Baltijas baleta festivāla organizatoriem rīkotais konkurss!No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem izlozēti trīs uzvarētāji – Ieva, Tatjana un Artūrs balvā iegūs ielūgumu divām personām uz dokumentālo filmu Pina kinoteātrī Splendid Palace. Paldies visiem, kas piedalījās!Pareizās atbildes uz konkursa jautājumiem:

Aicinām piedalīties konkursā par Baltijas baleta festivālu! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Starptautiskā Baltijas baleta festivāla rīkotājiem aicina piedalīties konkursā par 17. Starptautisko Baltijas baleta festivālu, kas laikā no 27. aprīļa līdz 28. maijam piedāvās plašu un aizraujošu programmu.Līdz svētdienai, 22. aprīlim, atbildiet uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju.

Noslēdzies konkurss par Nacionālā teātra izrādi Voiceks! © DIENA

Noslēdzies portāla Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Latvijas Nacionālo teātri rīkotais konkurss par krievu režisora Kirila Serebreņņikova iestudējumu _Voiceks._No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem izlozēts uzvarētājs – Mārcis balvā saņem ielūgumu divām personām uz izrādi Voiceks 17. aprīlī Latvijas Nacionālajā teātrī.

Noslēdzies konkurss par izrādi Apglabājiet mani zem grīdas! © DIENA

Noslēdzies portāla Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Dailes teātri rīkotais konkurss par izrādi Apglabājiet mani zem grīdas!No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem pēc nejaušības principa izlozēts uzvarētājs – Uldis balvā iegūs ielūgumu divām personām uz izrādi Apglabājiet mani zem grīdas Dailes teātra Mazajā zālē 29.

Aicinām piedalīties konkursā un apmeklēt izrādi Apglabājiet mani zem grīdas! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Dailes teātri aicina piedalīties konkursā par izrādi Apglabājiet mani zem grīdas, kas pirmizrādi Dailes teātra Mazajā zālē piedzīvos 21. martā!Līdz svētdienai, 18. martam aicinām atbildēt uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem izlozēsim uzvarētāju, kas balvā iegūs ielūgumu divām personām uz izrādi Apglabājiet mani zem grīdas Dailes teātra Mazajā zālē 29.

Aicinām piedalīties konkursā un apmeklēt izrādi Netici savām acīm! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar kompāniju Terashow aicina piedalīties konkursā par komēdiju īstā franču stilā Netici savām acīm!Līdz svētdienai, 11. martam aicinām atbildēt uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem izlozēsim trīs uzvarētājus, kas balvā iegūs ielūgumu divām personām uz izrādi Netici savām acīm (krievu valodā) Rīgas kongresu namā 18. martā plkst. 19. Ar uzvarētājiem sazināsimies personiski. Vēlam veiksmi!

Aicinām piedalīties konkursā un apmeklēt izrādi 12. diena! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Dailes teātri aicina piedalīties konkursā par izrādi 12. diena, ko Dailes teātrī iestudē Mihails Gruzdovs.Līdz svētdienai, 11. martam aicinām atbildēt uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem izlozēsim uzvarētāju, kas balvā iegūs ielūgumu divām personām uz izrādi 12. diena 21. martā plkst. 19 Dailes teātra Kamerzālē. Ar uzvarētāju sazināsimies personiski. Vēlam veiksmi!

Noskaidrots uzvarētājs konkursā par izrādi Cilvēks Šinelī! © DIENA

Noslēdzies portāla Kulturasdiena.lv sadarbībā ar nevalstisko teātri Dirty Deal Teatro rīkotais konkurss par izrādi Cilvēks Šinelī, kas tapusi Latvijas Nacionālā teātra un Dirty Deal Teatro sadarbības projektā _Tests._No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem izlozēts uzvarētājs – sveicam Maiju, kura laimējusi ielūgumu divām personām uz izrādi Cilvēks Šinelī 6.

Noskaidroti Mēness dziesmu konkursa uzvarētāji! © DIENA(1)

Noslēdzies portāla Kulturasdiena.lv sadarbībā ar jauniešu kori Kamēr... rīkotais konkurss par kora jauno koncertprogrammu Mēness dziesmas.No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem izlozēti divi uzvarētāji – Ina un Agris laimējuši ielūgumu divām personām uz kora Kamēr... koncertprogrammu Mēness dziesmas, kas izskanēs 25.

Aicinām piedalīties konkursā un apmeklēt izrādi Cilvēks Šinelī! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar nevalstisko teātri Dirty Deal Teatro aicina piedalīties konkursā par izrādi Cilvēks Šinelī! Iestudējums tapis Latvijas Nacionālā teātra un Dirty Deal Teatro sadarbības projektā Tests. Aicinām atbildēt uz konkursa jautājumiem līdz ceturtdienai, 1. martam, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju.

Noskaidroti uzvarētāji konkursā par Vācu rekviēma koncertu! © DIENA

Noslēdzies portāla Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Latvijas Koncertiem rīkotais konkurss par Vācu rekviēma koncertu!No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem izlozēti divi uzvarētāji – Maija un Līva balvā saņems ielūgumu divām personām (katra) uz Vācu rekviēma koncertu Lielajā ģildē 24. februārī plkst.

Aicinām piedalīties konkursā un apmeklēt kora Kamēr... koncertu Mēness dziesmas! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar jauniešu kori Kamēr... aicina piedalīties konkursā un apmeklēt kora jauno programmu Mēness dziesmas, ko saviem klausītājiem koris piedāvās 25. un 26. februārī Latvijas Universitātes Lielajā aulā.Līdz ceturtdienai, 23. februārim plkst. 18 aicinām atbildēt uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju.

Noslēdzies konkurss par izrādi Ideāls zaglis © DIENA(2)

Noslēdzies portāla Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Latvijas Nacionālo teātri rīkotais konkurss par izrādi _Ideāls zaglis._Apsveicam Gitu, kura laimējusi ielūgumu divām personām uz izrādi Ideāls zaglis Nacionālajā teātrī! Ar uzvarētāju sazināsimies personiski. Paldies visiem, kas piedalījās, vēlam veiksmi turpmākajos _Kulturasdiena.

Aicinām piedalīties konkursā un apmeklēt koncertu Vācu rekviēms! © DIENA(1)

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Latvijas Koncertiem aicina piedalīties konkursā par Johannesa Brāmsa _Vācu rekviēma _koncertu!Vācu rekviēmu Lielajā ģildē 24. februārī atskaņos soprāns Inga Kalna, basbaritons Egils Siliņš, Latvijas Radio koris, pianisti Diāna Ketlere un Reinis Zariņš, pie diriģenta pults Kaspars Putniņš.

Noslēdzies konkurss par dejas izrādi Bez vadiem! © DIENA

Noslēdzies portāla Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Ģertrūdes ielas teātri rīkotais konkurss par dejas izrādi _Bez vadiem._No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem izlozēta uzvarētāja – Maija balvā iegūs ielūgumu divām personām uz dejas izrādi Ņem manas acis 16. vai 18. februārī (pēc izvēles) Ģertrūdes ielas teātrī.

Piedalies konkursā un apmeklē izrādi Ideāls zaglis Nacionālajā teātrī! © DIENA

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Latvijas Nacionālo teātrī aicina piedalīties konkursā par izrādi Ideāls zaglis!Līdz svētdienai, 12. februārim plkst. 20 aicinām atbildēt uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem izlozēsim uzvarētāju, kas balvā iegūs ielūgumu divām personām uz izrādi Ideāls zaglis Latvijas Nacionālajā teātrī.

Piedalies konkursā un apmeklē Ģertrūdes ielas teātri! © DIENA(1)

Portāls Kulturasdiena.lv sadarbībā ar Ģertrūdes ielas teātri aicina piedalīties konkursā par eksperimentāli instrumentālo dejas izrādi Bez vadiem!Aicinām līdz pirmdienai, 6. februārim plkst. 20 atbildēt uz konkursa jautājumiem, norādot vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem izlozēsim uzvarētāju, kas balvā iegūs ielūgumu divām personām uz dejas izrādi Ņem manas acis 16. vai 18. februārī (pēc izvēles) Ģertrūdes ielas teātrī. Ar uzvarētāju sazināsimies personiski.

Noslēdzies konkurss par Valmieras teātra izrādi Advents Silmačos © DIENA

Noslēdzies portāla Kulturasdiena.lv sadarībā ar Valmieras drāmas teātri rīkotais konkurss par izrādi Advents Silmačos. No visiem pareizo atbilžu sniedzējiem izlozēti divi uzvarētāji – Baiba un Māra laimējušas ielūgumu divām personām uz izrādi _Advents Silmačos _11. februārī Valmieras drāmas teātrī.