Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Konkursi

Piedalies konkursā un ej uz filmu Ardievu, nevainība!

Ardievu, nevainība! (Hasta la vista! 2011) ir beļģu traģikomēdija, kura stāsta par trim draugiem invalīdiem. Filmas varoņi dodas uz Spāniju zaudēt nevainību. Nekas viņus nevar apturēt, pat ne viņu trūkumi: Jozefs ir akls, Larss pārvietojas tikai ratiņkrēslā, un Filips ir pilnīgi paralizēts.

Piedalies konkursā un ej uz filmu Renuārs!(2)

Renuārs ir Kannu kinofestivāla konkursa programmas filma, kas veltīta izcilajam franču gleznotājam un viņa dēlam – vēlāk slavenam franču režisoram Žanam Renuāram. Darbam ir īpašs vizuālais stils, kas imitē Renuāra gleznošanas manieri. Filmas centrā ir jauna sieviete, kura ir gan mūza, gan mīļotā, gan iekāres objekts abiem Renuāriem.

Piedalies konkursā un ej uz 18. Starptautiskā Baltijas baleta festivāla Galā koncertu!

29. aprīlī plkst. 19 Latvijas Nacionālajā operā norisināsies 18. Starptautiskā Baltijas baleta festivāla aizraujošākais un arī gaidītākais notikums – Galā koncerts, kurš dejas mīļotājus ievedīs brīnišķīgā, pasaules baleta zvaigžņu no Austrijas, ASV, Dienvidkorejas, Igaunijas, Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Lielbritānijas, Ukrainas un Vācijas rotātā pasaulē.

Noslēdzies festivāla Windstream konkurss

Noslēdzies konkurss, kurā, pareizi atbildot uz jautājumiem, bija iespēja laimēt ielūgumus uz Pavasara festivāla Windstream noslēguma koncertu 6. aprīlī Lielajā ģildē.

Piedalies konkursā un ej uz festivāla Windstream noslēguma koncertu!

Sestdien, 6. aprīlī Lielajā ģildē ar trīs pirmatskaņojumiem noslēgsies Pavasara festivāls Windstream. Koncerta programmā - 2009. gadā sacerētais Skota Makalistera skaņdarbs Freebirds un 1997. gadā Maikla Dogertija komponētā skaņu glezna Niagara Falls līdzās franču mūzikai - Morisa Ravēla Bolero un Serža Lancena Arfas koncertam. Profesionālo pūtēju orķestri Rīga diriģēs Mārtiņš Ozoliņš, solisti būs arfiste no Francijas Anaela Turē un klarnetisti Jānis Tretjuks un Raivo Lallo.

Piedalies konkursā un laimē ielūgumu uz Iiro Rantala koncertu!

27. martā Ventspilī, teātra namā Jūras vārti viesosies džeza pianists un komponists Iiro Rantala. Koncertprogramma Lost Heroes, kuru Rantala veltījis šobrīd jau aizgājušajiem mūzikas dižgariem Bill Evans, Jaco Pastorius, Esbjorn Svensson, Pavarotti un citiem, izskanēs plkst.19.

Piedalies konkursā un ej uz filmu Lielās cerības

19.gadsimta sākuma Londona. Ar noslēpumaina labdara palīdzību nabadzīgais jauneklis Pips, kas uzaudzis bez vecākiem, negaidīti iekļūst Londonas smalkajās aprindās. Jaunajā džentlmeņa statusā viņš uzmeklē Estellu - daiļo bagātas ģimenes atvasi, ko iemīlējis vēl būdams mazs puika. Taču pagātne slēpj noslēpumus, kas var sagraut jauno cilvēku un visu, kas viņam dārgs...

Atbildi uz jautājumiem un ej uz Megijas Reilijas koncertu!

8. martā, Starptautiskajā sieviešu dienā Ventspils teātra namā Jūras vārti viesosies skotu izcelsmes dziedātāja Megija Reilija (Maggie Reilly), lai sniegtu koncerta apmeklētājiem tieši šiem svētkiem atbilstošu, nedaudz sentimentālu muzikālu baudījumu. Īpašie viesi Ingus Ulmanis un Aigars Voitišķis.