Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Politika

Kariņš no politikas aiziet neplāno

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) uzsver, ka neplāno aiziet no politikas, savukārt attiecībā uz tālāko darbību būšot jāseko situācijas attīstībai.

Siliņa: Saruna par jauno koalīciju nevar būt gara

Jaunās vienotības (JV) Ministru prezidenta amata kandidāte labklājības ministre Evika Siliņa (JV) esot ļoti ieinteresēta, lai jaunā koalīcija būtu plaša, taču saruna par jauno valdību nevar būt gara.

JV premjera amatam izvirza Siliņu

Jaunās vienotības (JV) kopsapulcē un Vienotības domes sēdē šodien nolemts labklājības ministri Eviku Siliņu (JV) izvirzīt kā JV Ministru prezidenta amata kandidāti.

Krauze: AS jākliedē bažas par Šķēles ietekmi

Saistībā ar jaunās valdības veidošanas procesu Apvienotajam sarakstam (AS) jākliedē bažas par ekspolitiķa Andra Šķēles ietekmi, aģentūrai LETA sacīja Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) valdes priekšsēdētājs, Saeimas sekretārs un deputāts Armands Krauze.

Sprindžuks: Valdības darba iekšienē stagnāciju nevarēja manīt

Valdības pilnvaru laikā ministri aktīvi strādāja pie reformu veikšanas, un Ministru kabineta darba iekšienē bieži piesaukto "stagnāciju" nevarēja manīt, aģentūrai LETA sacīja vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks (AS).