Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Iesākusies apjomīga ūdensvada izbūve Jaunciema gatvē

Šonedēļ uzsākta ūdensvada izbūve Jaunciema gatvē, kas ir pats apjomīgākais šāda veida projekts, kas tiek finansēts no SIA Rīgas ūdens līdzekļiem.

Ūdensvads tiks izbūvēts posmā no Jaunciema gatves 326 līdz Jaunciema gatves un Gaileņu ielas krustojumam. Kopējais šī posma garums ir 5,4 kilometri, tā būvniecībā tiks ieguldīti aptuveni 2,6 miljoni eiro.

Lielākā daļa būvniecības darbu notiks, pielietojot beztranšejas metodi, tomēr vietām būs nepieciešamas izmaiņas satiksmes organizācijā, kas var radīt transporta kustības sastrēgumus.  Būvdarbus uzsāks no Jaunciema gatves 326, virzienā uz Jaunciemu. Līdz 28. oktobrim tiks ierobežota transportlīdzekļu kustība kilometru garā posmā Jaunciema gatvē, sākot no Traktoru ielas Jaunciema virzienā. Būvdarbi tiks veikti pa posmiem, satiksme organizēta ar luksoforiem pa vienu braukšanas joslu. Nepieciešamības gadījumā rīta un vakara satiksmes plūsmas maksimumstundās tiks norīkoti satiksmes regulētāji. Ņemot vērā gaidāmos satiksmes ierobežojumus SIA Rīgas ūdens aicina autovadītājus izvēlēties citus braukšanas maršrutus.

Jaunciema gatves ūdensvada izbūves pabeigšanas orientējošais termiņš ir 2019. gada marts. Šī projekta realizācija klientiem garantēs drošāku un kvalitatīvāku ūdensapgādi.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Drošā ķīmija ar "Biolar"

Cilvēki, kas ir tālu no ķīmijas jomas, dažreiz ļoti piesardzīgi izturas pret nozari un tās produktiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar tā saucamiem "bīstamības apzīmējumiem", kas tiek drukāti ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti