Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. novembris
Ignats, Virgīnija

Rūgts! Tad salds

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Nekad, nekad nedrīkst dekorēt torti ar dzīvām, ķīmiski apstrādātām ziediem. Bet tad jau tie krējumi un glazūras arī ir pilnas ar ķīmīju!
Nezināju...
N
Man ļoti patika torte no gabaliņiem, bet riktīgi iesmēju par tām " butaforiju " tortēm no putuplasta... Tas nu gan ir stulbi - izrādīšanās dēļ ceļ viesiem priekšā mākslīgo torti. Stulbuma kalngals!
Milla
M
Mani arī šķebina no lauku tortēm - olu biskvītiem un ievārījumiem. Atbilde ... par siera torti - vajadzētu painteresēties pirms rakstīt, jā, patiesi, tur IR siers. Pati esmu cepusi, ļoti garda, īpaši ar avenēm kopā.
bee!
b
1)Tortes necep bet taisa!Biskvītu tortei tikai cep. 2)Tām visām tortēm pārklāta ir mastika-konditori zinkas tas ir! 3) Briesmīgas tortes!Nesaprotu ,kāpēc tieši tādas bezgaumīgas tortes tikušas fotografētas?Izņēmums-torte ar dzīvajiem ziediem... 4)Raksts vienkārši "bļauj" ka tas ir pasūtījuma raksts!:) 5)Labāk būtu uzrakstījuši par darba apstākļiem "Iļģuciema Maiznīcā" un par darba samaksu konvertā!:)))) 6)Rīgā konditori ļoti labi zin visu šo virtuvi gandrīz visās kaut cik vērā ņemamās konditorejās!:)))
Oiii
O
man ari negarso tas lauku tortes, sorry! :))
Baibis
B
par gaumi un garsu nestridaas, es, teiksim, ciest nevaru lauku tortes ar ievarijumieim pa vidu. pheeee. citiem atkal tikai tadas garso. kas kuram. bet darbs pie labas kaazu tortes ir pamatiigs. to bildes var redzet.
jap
j
jā, es teiksim nepasūtītu tās angļu katalogu cukura glazūras, bet darbs - varu iedomāties - varens! īpaši jau puķītes! un izskatās skaisti. (lai gan varētu būt traki salds...)
Smiekligi
S
...tradicionali tortei jabut gaisai, lielai un grezni rotātai... Kam un kur tas ir tradicioanli? Vajag tacu uzrakstit, ka tadas tortes cep un tadas tradicijas ir, piemeram, Anglija. Vai Latvija tagad tas jau ir tradicionali?????
Ruta
R
Tortēs galvenais ir labi, termiski apstrādāti produkti un jāizskatās apetīti izraisošām, nekādi mākslīgie un izskata ziņa neēdami nieki neder.Cepu parasti 2 olu biskvītus un pa vidu smilšu biskvītu, sasmērju kopā ar krēmu un ievārījumu. Krēmu taisu vienu daļu vārīto, otru daļu, mazāko, saputotu sviestu ar cukuru un vēl 50-100 gr. laba konjaka. virsiņu no tā paša krēma un ievārijuma, tomēr jāievēro lai nebūtu pārak lieli kontrasti garšās, piem: ļoti skābs vai salds ievārījums. Īstās lauku olas priekš biskvīta ir vislabākās, biskvīts iznāk tāds garšīgs, dzeltens un smalkšūnains, saspiešot atlec atpakaļ.
t
t
oi, oi - baigie kritiķieri - a kad pašiem doti gan jau laimīgi būtu
fui
f
skatoties bildes, pilnīgi nošķebināja :( Un tas plastmasas pārītis....:D
princis čarlzs
p
Ar tādām tortēm kalvītim pa ģīmi- nekam citam tādas neder.
...
.
kas ir siera torte? vai tiesam tur ir siers? vai ari karkluanglu stila tomer biezpiens? apnikusas tas siera kukas, kas tik tadas biezpienmaizes vien ir. cienisim sevi un savu valodu!
jautājums
j
Jā, jā.... šitādas tortes var garšot tikai tiem , kuri kārtīgu latviešu lauku saimnieces torti nav garšojuši. Pareizais biskvīts ar jāņogu zapti pa vidu un pareizajiem krēmiem . Gan vārītajiem, gan putotajiem...
lauki
l
Tādas nelatviskI internacionālas-kur lauku olu dzeltenums biskvītā, meža ogu pildījums? Ai kā gribu krustmātes torti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko