Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Pašmāju vasaras festivāliem pievienojas Pestivals

28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē notiks jauns mūzikas un kultūras festivāls _Pestivals._Pestivals vienas dienas garumā notiks uz vienas lielās skatuves, kā arī piedāvās iespēju izdejoties aktīvākos ritmos deju teltī, izkustēties aktīvajā zonā un baudīt dienas programmu ģimenēm ar bērniem. Dalību Pestivalā apstiprinājuši vairāki aktuāli ASV, Lielbritānijas un pašmāju mūziķi, kas tiks nosaukti drīzumā. Pirmais zināmais Pestivala pašmāju mākslinieks ir grupa Musiqq.

Baltijas galvenie mākslinieki būs grupa Vanilla Ninja. Igauņu meiteņu trio Vanilla Ninja uz Pestivala skatuves svinēs desmit gadu jubileju. Grupa ir izdevusi četrus albumus dažādās Eiropas, Āzijas un Amerikas valstīs.

Savu dalību festivālā apstiprinājuši arī lietuvieši KeyMono, kā sastāvā muzicē gan lietuvieši, gan briti. Grupa ieguvusi labākās elektroniskās/deju mūzikas apbalvojumu starptautiskā konkursā The People Music Awards. Ar agrāko nosaukumu BrassBastardz Latvijā KeyMono jau uzstājušies festivālā Positivus.

Biļetes uz festivālu Pestivals, kas norisināsies 28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē, var iegādāties Biļešu servisa tirdzniecības vietās. Festivālu rīko aģentūra magicFIB. Plašāka informācija par festivālu pieejama www.pestivals.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Baltijas pērles programmas pieturpunkti

Līdz 5. oktobrim Rīgas kinoteātrī Splendid Palace turpināsies festivāla Baltijas pērle filmu skates. Šā festivāla sīkstums un izturība ir skaidrojama ar savas auditorijas pazīšanu un prasmi piemekl...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja