Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Izglābj Rīgas kanālā ieripojušu zīdaini

Piektdien Rīgas Pašvaldības policijas darbinieki izglāba sievieti un bērnu, kuri atradās kanāla ūdenī Bastejkalna pusē, portālu Diena.lv informēja Pašvaldības policijas pārstāve Inese Tīmane. Bērna rati un mēnesi vecais zīdainis ieripoja kanālā, bet māte centās mazuli izglābt.

Piektdien, neilgi pēc plkst. 14, Rīgas Pašvaldības policijas Operatīvās vadības un drošības uzraudzības pārvaldes darbinieki, kas patrulēja pie Brīvības pieminekļa, Bastejkalna pusē, sadzirdēja palīgā saucienus. Nekavējoties dodoties virzienā, no kurienes skanēja sievietes balss, policijas darbinieki pamanīja, ka kanāla ūdenī atrodas sieviete un bērnu ratiņi.

Operatīvi un pašaizliedzīgi rīkojoties, policijas darbinieki izglāba sievieti un bērnu, kas atradās ar ūdeni sasmēlušajos ratiņos. Zīdainītis bija sarijies ūdeni. Policijas darbinieki izglābtajiem sniedza pirmo palīdzību uz vietas un nekavējoties izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādi, kas cietušos hospitalizēja.

Kā paskaidroja pēc notikušā satrauktā 1989.gadā dzimusī sieviete, atrodoties kanālmalas nogāzē ar diviem maziem bērniem, uz mirkli novērsusi uzmanību no ratiņiem, jo acī bija vēja iepūsts gruzis. Tajā brīdī ratiņi ar mēnesi veco bērniņu pa nogāzi ieripojuši ūdenī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas