Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Trokšņi

bŪTĪBA -  šie darbi naktī - darbi, kas pāesniedz MK pārsniegto trokšņu līmeni, šie darbu veicēji nav izdarījuši, pasūtītājs RS - SIA LOCK Širs (I.Džiganskis - 29240460) saņemot sīudzības, gan darba pasūtītajam, gan darba veicējiem norādīja, ka šādi trok''nsa līmena pārkāpumi nav atļauti. RD dažreiz izskata, ka viņiem j;apamanto, kādŗeļ tā notiek un protams, to izskata, un rīkojumā, ko izdod - par satiksmes ierobežojumism parasti un taja min, ka satiksmes ierobežojumi un pieraksta, ka nakts laikā var tikt pārkāpts pieļaujamais trokņu līme - tas būtu saskaņots. br'idina iedzīvotājiem, 

 šajā gadījumā nav bijis, RS piezvanījis diennaktš sekretārei 8. sept. vnk painformējuši, viņi uzskata, ka visu izdarījuši,. ja cilvēki zvana, ka uztraukušies, bet tas nav saskaņojums ar pašvaldībām. viņiem nav atļauja, un RD versušies gan darba vaditāju, gan izpildītāju uz problēmu.

Klasisks sabiedriskās kārtības pārkāpums - viņiem jāsoda,. to skaidrosim, kāpēc tā rīkojas. Atļauja viņiem nav un atļauja, ka veic darbus.

mums nav citu intrumentu, savādāk nē, nākamais solis- viņiem turpinās darbi, mēs vēršam uzmanību un nākotnē zinām un viņiem to atgādinām, bet cita intrumenta nav , Uģis Vidauskis. 

Jana Roze, Rīgas siltums

Mēs iedzīvotājiem neesam saņēmuši Teikas rajons un tie jautājumi ir būvdarbu uzņēmējam un cik mēs zinām - maģistrāles rekonstrācijas darbi tiek darīti saskaņā ar termiņiem. Būvdarbu izpildītāji ir , aizvakar vēsās bez tabu nekādi signāli nav bijuši, nezinājām, ka traucē iedzīvotājiem, pēc tā, ka Bez Tabu interesējās, mēs vēršamies pie būvuzņēmēja un norādījām, lai viņi attiecīgi sakaŗto darbus, lai nettraucē iedzīvotājiem



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas