Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

57 miljonus iegūs no nodokļiem; varētu dubultot ikgadējo auto nodevu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rufo
r
ar zābaku kāds te dabujis pa pauri !!!!
rufo
r
tad lūk, TP ir visur, padomājiet labi, spiedienu jūt visur kur kaut mazākā jezga pārvēršās par lielmēroga skandālu !!!! Progresīvo ienākumu nodokli arī neievieš, jo TP izdara spiedienu !!!!!!!
Tāuntā
T
Nebūs nekas tur... no 2,3 miljonu tautas ekonomiski aktīvās daļas 300 000 ir aizbraukuši, 200 000 ir bezdarbnieki, 55 000 (vai vairāk) ir valsts ierēdņi vai darbinieki- kas nozīmē, ka viņus uztur vēl atlikušie nodokļu maksātāji). Veicot vienkāršas aritmētiskas darbības, varam uzminēt iznākumu- pat 100 % nodokļi neko neglābs. Arī ieteiktie nē- jo puse tos vienkārši nemaksās. Un Valsts (vēl knapi) var kaut ko pasākt, ja nemaksā 50-100 no tūkstoša, bet ja objektīvu apstākļu (naudas neesamības) dēļ nemaksās puse vai vairāk- ko valdība varēs padarīt, izņemot pati pakārties???
rufo
r
prātiņu izmīzuši !!!!
satricoši dati !!
s
Ja žurnālisti ir goda ļaudis, tad Fiksā pulicētos datus par ar IIN neaplekamo summu citās valstīs un par PVN partikai citās valstīs ,vajadzētu publicēt visos preses izdevumos un citos masu mēdijos!
Jukums
J
Un vēl reāls priekšlikums budžeta papildināšanai - bez progresīvās nodokļu sistēmas (tā ir oligāta un tik acīmredzama, ka pat jebkāda diskusija par to ir lieka - var strīdēties tikai par apmēriem, sliekšņiem u.c., bet ne vairs par pašu faktu! ir JĀIEVIEŠ ARĪ PROGRESĪVĀ NAUDAS SODU SISTĒMA! Ja biezais pārkāpj, piemēram, satiksmes noteikumus - lai maksā sodu proporcionāli saviem gada ienākumiem - kā Somijā! Atkal iebildīsiet, teiksiet, ka nav taisnīgi? Tad vienkārši neko nepārkāpiet!
Jukums
J
Valdības atteikšanās ieviest sociāli taisnīgu un uz attīstību vērstu nodokļu politiku valstij un cilvēkiem pat tik smagā brīdī liecina, ka joprojām viņi savas personiskās intereses un personisko labklājību stāda augstāk pat par valsts pastāvēšanu. Šāda nodokļu, kādu te plāno valdība (par saeimu vispār nav vērts runāt - spriežot pēc padarītā, tā vienkārši ir liekēžu banda un absolūts purvs), sistēma principā nevar eksistēt un pēc pāris mēnešiem būs vajadzīgas kārtējās korekcijas skrūvju piegriešanas virzienā. Būtībā ir pieņemts lēmums atteikties vēl no daļas tautas. Jo cilvēki ir nolikti situācijā, ka viņi šeit nemaz nevar izdzīvot un viņiem ir jāmeklē jebkādi citi risinājumi vai arī vienkārši jānomirst. Jau šobrīd ir 200 000 oficiālo bezdarbnieku, jau šobrīd 34% saņem mazāk kā Ls 200 mēnesī. Pieņemtie lēmumi vēl vairāk pasliktina tieši šīs iedzīvotāju daļas stāvokli, bet neaizskar biezo intereses. Bez protestiem te vairs neiztikt - cik mierīgi vai vardarbīgi tie būs, kad un cik ilgi notiks, vai būs arī kādi upuri, tajā skaitā arī no valdošo vidus un kāds būs rezultāts, to šodien vēl nevar pateikt neviens.
PSRS
P
Dodamies atpakaļ uz padomju savienību,kur laimīgs bija tas, kuram nekas nepiederēja. Un ja kādam manta bija,to nožņaudza ar nodokļiem.
filozofs
f
veel atmiņaa Šķeeles intervija 100 pantaa kad šis valdiibas savaarstiijums saaka veidot budžetu , jautaajums bija konkreets , vai Juus Šķeeles kungs vareetu sastaadiit budžetu? atbilde bija NĒ ... , tad jau bija skaidrs ka šis budžets buus baardaiņaa partijas jaajamais zirdziņs oponentu nomelnošanaa ideaalaaku variantu teepisti veeleeties nevareeja , peec šii trakaa trekno gadu maratona ... nebuutu tik briesmiigi zaguši , bet nauda dara savu , taa valda pasauli !
Maliena
M
Tas Valkas stabulētājs jau ir caur saviem bandītiem pievācis Alūksnes apkuri. Alūksnieši maksās cik šim prātā ienāks. Izbijušais Alūksnes mērs un zaglis Melders cieši rūpējās, lai siltumtīkli nonāktu tieši stabulētāja īpašumā. Izskatās, ka noslēgts koplīgums par laupījuma sadali.
targash
t
Tev laikam Repše izskalojis smadzenes ar saviem nezin kur rautajiem procentiem par nodokļu slogu.:) Uz ražotājam uz viņa saražoto produktu nodokļu slogs ir trešais augstākais pasaulē. Tas tā starp citu. Un tagad vēl IIN no 23% uz 26%. Tātad pieaugs vēl. Tas viss bezdarba apstākļos! Dabasgāzes nodoklis. 90% dabasgāzes lieto rūpniecībā. Tas viss bezdarba apstākļos! Psihopāti.
filozofs
f
lasot komentaarus redzu , ka ļaudis saak apzinaaties , kas ir kas... ticu , ka liidz veeleešanaam to buus jau simtkaart vairaak un zagļu partija neguus 5% atbalstu, neskatoties uz baardaiņaa puuleem un naudu ( kura zagta no valsts) iegruuzto pirmsveeleešanu kampaņaa , arii iepriekšeejaas veeleešanaas ieliida ar maaniišanos , miljonu paarteereejot kampaņaa.... , lai baarda neiedomaajas sevi visvarenu , nav jau Dievs , kurš no haosa radiija zemi ( patreiz teepisti tiišaam rada haosu , uznaaks Šķeele un viss nostaasies savaas vietaas , taada ir galvenaa viņa ideja kaarteejai varas sagraabšanai... par daudz atklaati zagts.).
Selis
S
Es esmu pensionārs un liekas ,ka saprātu vēl neesmu zaudējis,bet šai nodokļu politikai no TP partijas puses es nepiekrītu.Tas Valkas stabulētājs ar savu izglītību varēs pēc nākošajām vēlēšanām slaucītielas, ja būs kāds namsaimnieks,kas viņam uzticēs slotu.Zagļu partija.
vesture
v
BET CIENITA TAUTA JUS TACU PASI NEGRIBAT DZIVOT LABI! PIERADIJUMUS!? BET LUDZU!! tikai VIENS PIEMERS NO DAUDZIEM, Piemeram tas pats lielais sports ko sponsore no jusu TAUTAS NODOKLIEM, kur aiziet MILJARDI jusu naudas! Pasaule NEKUR (iznemot komunistu valstis vai autoritaras tadas ka kina vai krievija ) nepastav valsts sponsorets sports KUR BAROJAS SPORTA BOSI, bet visas avizes ka viens jusmo par musu sporta sasniegumiem aizmirstot piebilst ka piemeram sporta prezidents LIPMANIS ir kluvis par miljardieri........BET MES esam novesti lidz nabadzibai un SEIT GAUDOJAM PAR DUBULTA NODOKLA UZLIKSANU AUTOMASINAM.....
Nu nu
N
Nav tik briesmīgi. Citās valstīs nodokļu % ir vēl lielāki, un ir arī vēl citi nodokļu veidi. Krievu laikos tiem, kam bija lielas algas, bija daudz lielāks IIN.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas