Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Jaunā Vienotība piektdien sēdīsies pie sarunu galda ar visām partijām, izņemot Saskaņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kariņām NĒ!
K
Ka var Kariņš vai JVas jebkuršs politiķis vadīt sarunas, ja Vienotības cilvēki knapi pārgāja pāri 5% robežai. Kā var mazākuma partijas līderis vest sarunas; tas ir tā, ka ASV vēlēšanās Trampa vai Klintones vietā, ASV komunistiskās partijas neievēlētais un nebalotējošais ģenerālsekreātrs Džons Batčels pekšņi formētu valdību. Kaut kāds absurdais teātris!
Ārkārtas velēšanas
Ā
Ārkārtas vēlēšanas būtu svētība valstij: patriektu tos pariešus un jv muldētājus, kariņus, un pabrikus pie vella: pietiktu ar saskaņu, zzs, NA, jkp, un kpv
  • 6
  • 1
Margarēta
M
Salīdzināt ASV ar Eiropu ir absurdi. Sāksim ar to, ka mums vispār nav ASV vai Lielbritānijai raksturīgās partiju sistēmas, kas pārdzīvojušas gadsimtus. Mums vispār nav partijas. Mums ir grupējumi ar vairāk vai mazāk dīvainiem nosaukumiem. Mums nav Konservatīvo, nav Liberālo, nav Demokrtu, mums ir PAR, piemēram, vai No Sirds Latvijai. Jau ar to vien mēs atšķiramies no ASV. Eiropā nav nekas neparasts, ka sadrumstalota parlamenta gadījumā valdību stāda nevis vēlēšanu uzvarētājs, bet tas, kas vispār kaut ko spēj sastādīt. Tā pēdējā laikā ir izteikta tendence. Ja paskatāmies uz valdības koalīciju Itālijā no malas un politikas teorijas, tā ir psihiatriskās slimnīcas palāta, bet viņiem vismaz ir kaut kāda valdība un viņa pat kaut kā funkcionē. Būtu bijušas ārkārtas vēlēšanas, tas tikai eskalētu naidu sabiedrībā, sašķeltību un rezultāts īpaši neatšķirtos. Arī LV ārkārtas vēlēšanas ir gk Kremļa interesēs, jo nekas tā nešķeļ sabiedrību kā priekšvēlēšanu cīņas.
  • 1
  • 1
Anna Viksne
Nu gan paverojiet ,Arsedeens neatlaidigi apsarga Karinu , Vajonis pienemis Karinam miesas sargu , Arseadenu ,,laikam uz tualeti ari iet kopa uz viena poda.
Margarēta
M
AizsMin ir daudz naudas. Ļoooooti daudz naudas. Un atšķirībā no citām ministrijām, kur kāds ko var nostučīt vai kādi Aizliegtie Paņēmieni uzošņāt, AizsMin praktiski jebko var pasludināt par valsts un NATO noslēpumu, līdz ar to naudu var tērēt drosmīgāk kā citas ministrijas.
mīļā
m
redz-te tā lieta tāda: Visur ir savi trūkumi-par to nav šaubu, bet ja blakus nebūtu agresīvas Krievijas un valsts pilna ar Krievijas imperijas balstītājiem-viss te būtu pavisam citādi ļoti daudzās lietās...Tāpēc jau te cilvēki pareizi raksta, ka stāvokļa normalizācijai vajag repatriāciju....
  • 6
  • 2
Margarēta
M
Domāju, ka viens no galvenajiem iemesliem izteiktajai nepatikai pret ZZS, ir iespējamā cīņa par vienu no vistreknākajām ministrijām - AizsMin. Ja ZZS ir valdībā, nav pamata nedot šo ministriju Bergmanim, kas ir ieguvis sabiedrības un pašas armijas atzinību. Prognozēju, ka bez ZZSa valdības veidošana var ieklemmēt, jo notiks cīņas par šo ministriju. Loģiski no visiem aspektiem tad būtu dot Latkovskim no JV, bet valdība Latvijā ir veidojums, kur amatus dala ne jau pēc cilvēku spējām un piemērotības tiem, bet pēc pavisam citiem kritērijiem.
cien.Margarēta:
c
Kurā tad valstī un kuros laikos amati dalīti pēc spējām? Es tādus piemērus nezinu.............Pat biznesā nedala pēc spējām-kur nu vēl valsts pārvaldē vai politikā..........
  • 2
  • 1
Cūkas.
C
Divi stagnāti, divi veiksmes stāsta varoņi, kuri ar savu melotību Latviju ir izputinājuši vairāk kā 10 gadus. Paskatieties uz šiem atbaidošajiem ģīmjiem, tur nav ne godaprāta, ne cilvēcības, vien shēmas, zagšana un krāpšana. Šo nodevēju dēļ visi maksājam OIK lielākajiem Latvijas krāpniekiem. Jaunas vēlēšanas un šiem kraķiem ar kāju pa d....
sivens
s
cūkas kā cūkas-kā jau visas cūkas....Ja te Latvija būtu izputināta-tevis te sen vairs nebūtu, tā kā melot ar vajag ar prātu...
  • 3
  • 2
Nesapratu
N
Kā tad tā-KPV LV apšauba paši savu līderi-Gobzemu? Jau kuro reizi pārpratumus izraisa kāds "ziņu sacerētājs", kas nesaprot, ka nepareiza vārdu kārtība var izraisīt pārpratumus.
Beidziet jokot.
B
Tas tiešām ir pilnīgs joks. Te skaidri redzams, ka pie Kariņa valdības viss paliks pa vecam. Bet vēlētāju vairums taku balsoja par parmaiņām. No Kariņa prioritātēm neviena neatbilst kpv.lv vai jkp prioritātēm. Ir vairāk nekā skaidrs, ka nekāda valdība šeit nevar sanākt, ja vien kpv.lv un jkp neizvēlas vnk brutāli uzmest savus vēlētājus un norakt savu politisko nākotni, ejot šādā valdībā. Un vēl. Patiesi nebūtu saprotams, kāpēc tad visa šī partiju blice nespēja vienoties ne Bordāna, ne Gobzema valdībai, bet tagad nu kaut kādu iemeslu dēļ spēs vienoties caurkritušās Vienotības Kariņa valdībai?
Margarēta
M
Par pārmaiņām (JKP un KPV LV) balsoja apmēram tikpat daudz, cik nobalsoja par nepārmaiņām (veco koalīciju: JV, NA un ZZS). Mēs, protams, nezinām, par ko balsoja PAR vēlētāji: par pārmaiņām, par Tautas partijas atgriešanos, par būvniekiem... Šī blice ir tik dīvaina, ka ir mazliet skaidra viņu politiskā orientācija vārdos (libērāla, nevis koncervatīva, vairāk kreiza nekā labēja), bet nav skaidrs, kas šos cilvēkus vieno, kāpēc viņi startē no viena saraksta un ko domā un grib viņu vēlētājs, jo gan jau ka tante latgalē, kas balsoja par Bondaru, negrib to pašu, ko hipsteris Rīgā, kas balsoja par Golubevu.
  • 4
  • 0
tu raksti:
t
Bet vēlētāju vairums taku balsoja par parmaiņām. Tie ir skaidri meli: Par ''pārmaiņām'' saņema vietas tikai 28%....Kas tad tas par vairākumu? Ko var melot te visu laiku? Pie kam ap 45% vispār nepiedalījās vēlēšanās....Līdz ar to par tām''pārmaiņām'' balsoja labi ja 18% no balstiesīgajiem....
  • 4
  • 2
Nenododiet savus vēlētājus.
N
Ja KPV un JKP balsos par vecajiem, Kariņu, tad viņi ir nodevuši savus vēlētājus. Bordānu un Gobzemu viņi nodeva un uzmeta, bet tagad gaida, lai par viņiem ietu kopā. Vai nav laba taktika, vecie iznīcinātāji ???? Lišķīgais un nodevīgais dzintarmēsls ar Par tagad ir priecīgi, viss turpināsies kā senāk.
HJ
H
Lai tik nodod: Cerams ka vēlētājiem tā būs laba skola.....
  • 1
  • 2
???
?
Kā tas var būt, ka tiem kuriem vismazāk balsu vēlēšanās, tagad tiek visaugstākajos amatos? Priekš kam tad bija jāiet vēlēt??? Es nebalsoju par Vienotību, esmu pret vecajiem vēžiem, oligarhiem un shēmotājiem!!!
KL>???
K
Tas var būt tā, ka tava viena balss maz ko izšķir...........
  • 2
  • 1
Diagnoze
D
un atkal viss sakas ar sarkano liniju vilksanu pret lielu dalu veletaju...sviests
Miks>Letāla
M
Ar to vārdu ''nodevēji'' gan tā uzmanīgāk: Kā viņi var būt nodevēji, ja ir te citas valsts imigranti un atbalsta savu valsti-Rossiju? Nodevēji ir tak tie kas viņiem sadeva pilsonību....
  • 2
  • 1
Letāla
L
Vēlētaju ? Nē, okupantu un nodevēju !!!
  • 10
  • 1
Ha !
H
Bet Jūs papētiet video ar Ašeradena mūli, pirms vēlēšanām un tagad ! Kā šis OIKā krustēvs pārvērtās par smaidošu Saulīti, kad lohu un oikistu bars šo atkal pie Siles atstāja ! Nu diena pret nakti. Tas būtu smieklīgi, ja nebūtu bēdīgi, jo tauta OIKā klaušas tagad turpinās maksāt ilgi un dikti. Vemjotība rullē !!! Un ejiet Jūs kakāt "jaunie" spēki, kuri tagad vecajiem lien pakaļā. Nožēlojami^ Bordān un Gobzem ! Nožēlojami !!!
Ha !
H
Krustēvu ir vesels bars, jo zagti jau tiek miljardi ! Katrā gadījumā, Puķu Andris ir viens no patroniem. Tikai noslēpies, kā vienmēr, malā. Bet Ašeradens tagad, vienkārši, strādā par ļoti treknu sviesmaizi. Nebrīnīšos arī, ja kāda OIKā bodīte, pakārtoti, pieder arī viņam. Katru dienu, tak, tiek likumīgi ar OIKā zagts gandrīz miljons ! Visiem pietiek.
  • 8
  • 1
:):):)
:
Būtu jauki, ja Jūs spētu nosaukt patiesos OIK "krusttēvus", citādi šobrīd demonstrējat absolūtu tēmas nepārzināšanu un stulbumu!
  • 2
  • 7
ļuļa
ļ
vienotība it kā jauna, bet purni kāpēc tie paši vecie??? un kurš idiots vispār par šitiem oikistiem balsoja?
Nešaubīgi
N
Balsoja Cimdars. Pareizāk sakot saskaitīja un noviltoja vēlēšanu rezultātus lai vecie draugi no Vienotības un APar atkal tiek pie zagšanas.
  • 13
  • 6
Martinsons no cietuma piekrīt
M
Pareizi, jo tikšanās ar Saskaņu Jaunā Vecotība parasti rīko ērtās pirtiņās. Biznesa un korupcijas partneri kā nekā.
Jantariks un Co
J
Mēs gan ar Saskaņu visu pārspriežam labākās vietās - siltajās zemēs, uz jahtām un ar meitenēm. Norunājam, kad un kā, kurš kuram kodīs, teātrī, kurā esam ievēlēti.
  • 8
  • 6
Apčidrinskis
A
Vienotība ir sliktākais, kas noticis ar valsti. Atkal tie nespējnieki un pagasta nabagi raujas pie varas, lai turpinātu postīt..
Anna Viksne
Ko tas Arseadens visu laiku berzejas gar Karinu ,vai grib klut par ministru atkal ? RSEADEN , neaizmirsti ,12 saeima nokalpoja Latvijas valsti ar budzeta iztrukumu minusa 220 miljoni ,mazaja Latvijas valsti ta ir liela nauda? Tu spragona lasies tik prom jo sashemoji OIK un vel valsti jaunajiem deputatie uzmeta tik lielu minusu,ka jaunajai 13 saeimai tagad del sitiem maitam bus katru gadu jamekle 220miljoni ,bet no kurienes???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas