Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Vienotība sākusi veidot jaunu apvienību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
blēdības?
b
Vilki met kažoku uz otru pusi..tie paši vēži tikai ar citu nosakumu.
atcerēsimies
a
Neveikta CCCP milzu imigrantu repatriācija, sarunu nesākšana ar Kremli par agresīvo CCCP imigrantu repatriāciju, OIK, īpašuma nodokļa celšana, krievu naudas atmazgāšana LV.....tas viss ir Vienotība...
Oikotība
O
Oikšerādens zvana par nodokļu maksātāju naudu nozagto iphone?
Zobs Kaulā NEBALSOTĀJS
Z
Latvijas attīstība Rietumu virzienā ir pasaciņa bez pamatojuma. Pasaciņu stāsta rietumos audzināti latviešu muļķi vai rietumu slepeno dienestu algotņi. Latvieši nekad nav bijuši pilsētnieki, kaut Rīga mums ir uzbāzusies kā papīra propagandas tūte uz galvas. Latvieši ir Rietumiem problēmātiska tauta, jo ir pārdzīvojusi visus Rietumu radītos drausmīgos karus un joprojām turās pie dzīvības. Latvieši dot'ā momentā dzīvo gaidās, lai cik Vienotība mūs kārdina bāžot savu pirkstu mums dibenā.
Pētersons
P
izlasīju komentārus un sapratu ka mums būs sarkan valdība un saeima , lembe jau berzē, savas asiņainās rokas.
Vienotības troll detected
V
Ej dirst kremlinu trolli!
  • 3
  • 1
Nu nu
N
Re kā kremļa trolli uzlikti apriet Vienotību. Kremlinu sapnis - ar Urlakovu un Lembergu pa Putlera kursu. Kas tam traucē? Vienotība. Tāpēc jānorej un jāsašķel, lai netraucē putleristiem rebes bīdīt!
OIKotība
O
Pēc tam, kad līdz ar ilggadējā Vienotības favorīta Rimševica aizturēšanas sāk atklāties Vienotības un Kremļa kopējās shēmas, tavi vārgie mēģinājumi uzspēlēt veco Kremļa stabulīti izklausās komiski.
  • 11
  • 6
veca kaka jaunā iepakojumā
v
Vienotības jaunais nosaukums - OIKotība.
spurziks
s
Diemžēl žogu celšana pašlaik ir izdevīga Lembergam. Krievija no viņa pakalpojumiem asi atteicās jau tad, kad aizgrieza naftas trubu. Lai to slēptu, tika dots rīkojums nacionāļiem staigāt ap Mildu 16.martā. Un itkā šo staigāšanu uztaisīt par iemeslu Krievijas atteikumam sadarboties ar Latviju tranzītā, nevis Lemberga nemākulīgajai tranzīta politikai!!! Un pašlaik Lembergs tikai berzē rokas, ka viņa konkurenti Latvijas ostās cieš zaudējumus.
Neslāvs
N
Ienaidnieks mums viens - krievu okupantu SSaskaņa !
Neslāvs,žīdnacists
N
Es esmu mēnessērdzīgs,traka suņa sakosts āzis !!!
  • 1
  • 8
spurziks
s
Tas ir galīgi aplam, kad itkā derīga partija sāk propogandēt valsts attīstību pretstatā tās ģeogrāfiskajam novietojumam. Ar žogu celšanu uz robežām mēs ekonomiku nepacelsim. Pat ezim skaidrs. Visa pasaule raujas pēc Krievijas tirgiem un resursiem. Caur Latviju iet zīda ceļš no Krievijas uz Eiropu. Ja kāds mudaks atļaujas teikt, ka jāceļ žogi un, ka saprot ko no ekonomikas, tad nāk tikai smiekli, vai asaras!
ļuļa
ļ
labēji centriska????? nu nu........ kopš kura laika labējās partijas velk iekšā imigrantus????
ak vai
a
Ašeradena kungs - ar vārdu democracy Rietumu pasaulē saprot valsts iekārtu anglosakšu stilā - neko vairāk. Ne brīvību, ne vienlīdzību un kur nu vēl brālību tā neparedz. Ar ko tad tas Austrumu virziens tādā gadījumā sliktāks?
Rupeklis
R
Vienotība visu laiku bija "centriski" kreisā partija. Kā tā pēkšņi var pārmesties uz centriski labējo spārnu? Izslaukas pēc reklāmas un nekā vairāk.
spējīgie
s
Var. Vienotība var visu. Ja vienīgā ideoloģija ir vara lai zagtu, tad vienlaicīgi var būt kreiss, centrā un labējs.Sludināt nacionālusmu kopā ar migrantiem un genderismu.
  • 9
  • 1
aha???
a
Vedīsim latviešu tautu aizvien dziļāk kapsētā? Līdz šim darbība, latviešu tautai par nelaimi, ir bijusi veiksmīga...
Interesanti
I
Pārsteidza Kampara komentārs kādā pārraidē, ka Vienotības problēmās esot vainojams E.Smiltēns, kurs Vienotībā ir nesen. Acīmredzot Kampars tā arī nespēj saskatīt īstos iemeslus - V.Dombrovska, , Āboltiņas, Viņķeles, kā arī paša darbības sekas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas