Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Abramoviča Latvijā neesot; pie Jūrmalas noenkurotā jahta pieder viņa draugam

Viens no pasaules bagātākajiem cilvēkiem, krievu miljardieris Romāns Abramovičs pagaidām nav ieradies Latvijā, bet pie Jūrmalas noenkurotā jahta pieder viņa draugam, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Uz milzīgās jahtas, kurai ir kruīza kuģa peldlīdzekļa statuss, atrodas seši viņa biznesa partneri. Peldlīdzeklis piederot kādam miljardiera draugam.

Par to, ka Rīgas jūras līcī Jūrmalā noenkurojusies Abramoviča jahta, vēstīja aizsardzības ministra Imanta Lieģa ieraksts twitter vietnē vakar vakarā. "Mūsu krasta apsardzes kuģis piebraucis, lai noskaidrotu, vai nav vajadzīga palīdzība. Cerams, ka visas iebraukšanas formalitātes pārbaudītas," raksta ministrs.

Vakar pamanīts, ka aizsardzības ministra pieminētā jahta bijusi pārāk tuvu krastam un uz notikuma vietu nosūtīts Rīgas ostā dežūrējošais Jūras spēku Flotiles kuģis "KA-01 Kristaps". Tomēr Krasta apsardzes dienesta iejaukšanās neesot bijusi nepieciešama, jo pie jahtas jau bija ieradies robežsardzes kuteris, kas kārtoja formalitātes. Krasta apsardze nekomentēja informāciju, ka tā bijusi Abramoviča jahta, uzsverot, ka Krasta apsardzes dienestam neinteresē kuģošanas līdzekļu īpašnieku personības.

(papildināts viss teksts)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas