Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Aicina velosipēdistiem iekrāsot vietu uz brauktuves

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
b_d
b
Nu, tas ka velosipēdistiem nav vieta nedz uz ietves, ne ceļa, tas ir 100%. Vienīgi kā var iekārtot tādu, piem., uz akmens tilta? Ja nu vienīgi vienu ietvi tam ziedot.
Ieva
I
Un ja tik platas joslas uzkrāsos uz brauktuves, tad arī auto ar braukšanu vairumā vietu būs švaki, tāpēc cilvēkiem, kas veselības stāvokļa dēļ nedrīkst vai nevar braukt ar velosipēdu...
spec
s
latvijas valsts standarts velocelu projektesanai nekam neder. Faktiski tas ir kapakments velocelu projektesanai, jo ja vadas pec standartra Riiiga velocelus nekur nedrikst projekteet.
Ieva
I
Pirmkārt ik reizi, kad tur pārvietojos, esmu sastapusi labi, ja trīs velosipēdistus, otrkārt atstāt gājējiem tikai tik daudz vietas, ka pietiek tikai vienam pašam, bet, ja satiekas divi dažādos virzienos ejošie, tad abi var paiet garām tik tad, ja kārtīgi ievelkt vēderus....
sd
s
Krāsojat ko gribat, bet es, mana sieva un bērni brauks pa ietvēm, kur vien tas ir iespējams. Braucot pa ietvi sliktākā gadījumā var savainot kādu gājēju, sevi vai citu velosipēdistu, bet dzīvi visi paliks. Braucot pa ielu, arī iekrāsotu, risks ir aiziet bojā.
SKA
S
tāpēc jau arī vajag uz ietvēm paredzēt veloceliņu, lai viens otram netraucētu... uz lielo Rīgas centra ielu ietvēm rūme šādām joslām ir pilnīgi pieteikama..
ras
r
pie olimpijas ir niecīgs skaits velosipēdistu? varbūt var uzzināt, kāds tad būtu liels skaits? vai velosipēdistiem drīkstētu pārvietoties tikai palielākās grupās, lai jaunkundzes beidzot pārstātu krāmēt savus iepirkumu maisiņus uz veloceliņa, tieši uz velosipēda attēla? (true story, starp citu)
nu
n
ja ielas sakārtotu kā piemēram brukselē, viena - pagrieziens pa labi, otra - pagrieziens pa kreisi, daudzas problēmas atrisinātos un veloceliņiem arī pietiktu, šobrīd rīgā gājējam vairs nav kur sprukt, no vienas puses - auto.. no otras - traki velosipēdisti
dace
d
Pa trotuāru braukt var tikai tie, kas brauc ar tādu pašu ātrumu, ar kādu pārvietojas viedējais gājējs. Citādi droši jutīsies tikai velosipēdisti, gājēji nekad.
irbix
i
Apsveicama ideja, kuru vajadzēja realizēt jau stipri agrāk!
Nu i virsraksti
N
Es atkal sapratu no virsraksta, ka aicina apzīmēt velosipēdistam riņķī ar baltu krītu, tad, kad šis notriekts uz brauktuves...
Maija
M
Mani šodien uz trotuāra arī viens ''velo dievs'' gandrīz notrieca. Pats aprīkojies ar ķiveri, noteikti bailes no auto, bet gājējiem jau var braukt virsū, teicās, ka nezinot ceļu satiksmes noteikumus...ņemot vērā, ka trotuārs tajā vietā ir tik šaurs, ka grūti pat 2 cilvēkiem samainīties, un tas vel ar velo! Ar beisbola nūju šitādus kretīnus! Galu galā, vidēji ņemot, velo braucēji uzvedas absolūti huligāniski!
Dāvis
D
"T. Vectirāns norāda, ka jautājumu par brauktuves daļas atvēlēšanu velosatiksmei tuvāk varēs analizēt, kad pēc apvedceļu izbūves samazināsies satiksmes intensitāte centra ielās." Tātad nekad...
es
e
RD taču pieder RS stāvvietas, kuras tā ne pa kam negrib pazaudēt. Nolikvidētu stāvvietas uz pāris ielām un būtu mums tādas veloceliņu iespējas!! Un nevajaga muldēt par lietusūdeņiem - jau tagad velosipēdisti ir spiesti braukt pa tām pašām peļķēm, tikai vēl papildus viņiem jāmanevrē starp tur braucošajām mašīnām.
SKA
S
pilnībā priekrītu... ar normālām baltām līnijām pilnīgi pietiktu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VAIRĀK LAIKRAKSTĀ DIENA:

Zog pat veseliem angāriem; policija lūdz ziņot

Velobraucēju armija kļūst lielāka

Ar divriteni līdz Brīvdabas muzejam


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas