Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ameriks veidos jaunu sabiedriski politisku organizāciju

Rīgas vicemērs Andris Ameriks piektdien kopā ar domubiedriem paziņos par jaunas sabiedriski politiskas organizācijas veidošanu.
Tās mērķis būšot apvienot rīdziniekus un pilsētas patriotus, kuriem ir svarīga Rīgas šodiena un kuri ar savu darbu un entuziasmu ir gatavi kalpot savai pilsētai arī turpmāk, teikts paziņojumā.

Taujāts par to, vai nepietiek ar vicemēra amata pilnvarām, lai "kalpotu pilsētai", A. Ameriks norādīja, ka viņš turpinās to darīt arī turpmāk, tomēr šādas organizācijas ietvaros tam būšot iespējams veltīt papildus enerģiju.

"Ņemot vērā, ka Saeimas un valsts politiķiem ir stipri kritiski vērtēti ne tikai no rīdzinieku, bet visu iedzīvotāju puses, tad es šodien uzskatu, ka liela nozīme ir, lai mēs varētu vairot šo iedzīvotāju uzticību mūsu valstij. Sākt ar nelielu daļu, sākt ar pilsētas skaidras vīzijas iezīmēšanu, līdz ar to varam to saukt par lokālpolitiku vai komunālpolitiku, bet tai, manuprāt, ir liela nozīme cilvēku stabilitātes un uzticības vairošanā," pauž A. Ameriks.

Viņš noraida, ka jaunā organizācija tiks veidota uz LPP/LC Rīgas nodaļas bāzes, tomēr tajā būšot arī daudzi esošie Rīgas domnieki. 

Jau ziņots, ka līdz ar politiskās partijas LPP/LC darbības izbeigšanu nule ir uzsākts arī tās likvidācijas process. LPP/LC biedri kongresā 1.decembrī nobalsoja par partijas likvidēšanu. Tika arī atbalstīts nodot partijas mantu un finanšu līdzekļus partijas likvidatoram norēķiniem ar partijas kreditoriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas