Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Astroloģe: Tipisks latvietis labprātāk ir darba ņēmējs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
....
.
Atbraucām! Baram "gudrīšu" šilierējās ka vainīgs skorpions
jumors
j
Kad dibināja Latviju kā valsti, tad 18. novembris bija zem Skorpiona zīmes. Kas tur šodien notiek, to varam mierīgi ignorēt. Bet Skorpionam paredzēts pašam sev sadarīt tik daudz problēmu, kā cits neviens nespēj. Un tas nu gan ir taisnība.
Ēriks
Ē
Vai Dienu saspiedusi Dienas redakcija, ka šādas muļķības publicē, vai pate "eksperte, kas varbūt samaksāja iespaidīgu piķi lai šīs muļķības publicēt. Varbūt nākamnedeļ būs sētnieka Pētera lekcija par stikla un palstmasas taras salīdzinošo ietekmi uz vidi vai penžas, kurš aizraujas ar makšķerēšanu, pārskats par neiroķirurģiju?
arturs
a
pareizi raksta, rozhdjonnij polzatj, letatj ne mozhet.
Koka
K
Diena, Diena, vai nu tā vajag sevi kompromitēt.
Zinošais
Z
Priedes kundze, jūs pēdējās dienās nodarījāt Latvijas astrologiem lielu kaunu ar savām "spožajām intervijām". Kaunieties, ja jūs pacieš kā prezidenti tāpēc, ka esat laba administratīvā darba izpildītāja, vel nedod tiesības apkaunot visu biedrību!
gadās
g
... vēl māk lamāt Šleseru, tas tipiskais latvietis un skaust tos, kam kaut kas labāk izdevies, jo tad tas ir blēdis un zaglis.
Walters
W
Es gan nauzskatu, ka manī ir ieaudzināts kaut kāds padevīguma gars:) Un patiesībā man brīžiem sāk šīst, ka tas paliek izdevīgi - mēs jau latvieši esam tādi un tādi tāpēc mums te tā nesanāca kā gribējām... Atceros 90.gadu sākumā gan visi bija pārliecināti, ka sanāks un būtu arī sanācis ja nesāktu tik daudz klausīties visādus ārvalstu gudreļus un vietējos krievu "biznesmeņus", kuriem vienīgā iespēja kā izdzīvot ir krievu valoda un Krievija - citādi tiem bizness nekāds nesanāk, jo tumsoņas jau Rietumos nevajag. Un tagad mēs te paši rindiņā sākam stāstīt, ka mēs jau nevaram tādēļ, ka ir kaut kāds sviestaians horoskops, ir vēl 700 gadi vācieši te bijuši - ļaituīni, attopieties - kas tas par SVIESTU ko jūs ne gvelžat!!!
Māris
M
Kļūdains, vienkāršots uzskats. Latvijas 1920.gadā uzsāktās reformas laikā izveidojās ap 60000 jaunas saimniecības , pirms tam bija vecsaimniecības, kas zemi izpirka . Šie visi zemnieki - saimnieki savā ziņā bija uzņēmēji, kas bija valsts ekonomikas spēks . Tāpat privātie amatnieki, būvnieki u.c. profesijas. Latvieši, kas pēc savas gribas izveidoja savu valsti - arī to pārvalda. Tam vajadzīgi ierēdņi ( darbinieki valsts, pašvaldības pārvaldes iestādēs,ministrijas, pašvaldības , mežsargi, būvinspektori u.c. ), kas pamatā arī ir pamatnācija -latvieši. Jā latvieši nav gan sīki tirgotāji, tur citas tautas mūs pārpēj, bet uzņēmēju mums netrūkst. Latviešu valsts ir latviešu uzņēmības piemērs.
visā visumā
v
šie murgi nav Dienas līmenim. Un,kas attiecas uz Skorpioniem , tad viss izteiktākā ir to vēlme dominēt un lekt uz ecēšām, bet pēc apkārtējo "nesapratnes" vārtīties pašpārmetumos. Bet kas attiecas uz cilvēkiem, nedrīkst kodēt cilvēkus uz milzu veiksmi izredzētajiem vai baigo nabadzību pārējiem. Abas ir galējības un neveido kopīgo nācijas pozitīvo varēšanu. Vai nu cenzējiet murgus, vai rakstiet klāt speciālistu komentārus, kā Amerikā un skaidrojiet cilvēkiem, ka viņi visi ir labākie, nepieciešamākie un spēcīgākie.
NAV VIENALGA
N
smiekliigaakais jau ir tas, ka 1 dienas laikaa ir iespeejami visi horoskopi! ta ka daliit pa meeneshiem ir bezjeedziigi. 90% noteikto horoskopu ir nepareizi, jo netiek njemts veeraa svariigs fakts, ka zemes poli ir nobiidiijushies no saakotneejaam koordinaataam, liidz ar to austrumi (tur skataas uzlecosho zvaigznaaju) ir pavisam citaa vietaa! peec "parastaa" horoskopa es esmu dzimis svaru ziimee, bet peec veediskaas astrologjijas - lauva jeb Simha!
NAV VIENALGA
N
mees dziivojam taadaa laikmetaa, kad viss neparaizais ir kljuvis pareizs! Kali Yuga!
Tev .
T
Tev, vecīt ,iesaku pastudēt Dieva vārdu,lai arī tavs prātiņš tiktu apgaismots ar patiesības vārdu.Dievs šeit nerunā par astronomiem,bet gan par tiem kuri zīlē pēc zvaigznēm,un Dieva vārdā stāv rakstīts,ka tā ir negantība,un ka tos ,kas tādas lietas dara,sagaida bargs Dieva sods.
Hava
H
Eksperti, eksperti...
Goroskops
G
Horoskops visiem tiem, kuri dzimuši laika posmā no 1.janvāra līdz 31.decembrim!!! Esiet uzmanīgi, kad draud briesmas un īpaši sargājiet sevi no slimībām un nelaimes gadījumiem.Paredzams, ka vasarā Jūs piedzīvosiet dažas karstas dienas.Neaizmirstiet arī, ka Jūs ar katru dienu kļūstat vecāki. Un labi apdomājiet, pirms Jūs izdodat lielāku naudas summu.Tas, kuram dzimšanas diena ir janvārī, lai neaizmirst, ka viņam jāiztur vēl vesels gads.Mīlestības lietās viss būs atkarīgs tikai no apstākļiem. Svarīgi gan ir, lai Jūs uz visu raudzītos vaļējām acīm, vismaz dienas gaišākajā laikā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas