Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Atbalsts divām lielākajām EP politiskajām grupām sarucis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Taķana Ždonaka
T
NEDAUDZ sarucis gan! TOMĒR tas joprojām ir NEPIEDODAMI LIELS! Ar tik LIELIEM procentiem ES mums SAMĪT neizdosies, bet vai kā vajadzētu! Lai dzīvo varenā Krievija!
precizētie rezultāti
p
29 vietas - Brexit - Anglijā. 29 vietas - CDU+CSU - Vācijā. 28 vietas - Lega Salvini Premier - Itālijā. 23 vietas - Prawo i Sprawiedliwość - Polijā. 22 vietas - Rassemblement national - Francijā. 21 vieta - Bündnis 90+Die Grünen - Vācijā. 21 vieta - La Republique en marche!+MoDem+Agir!+Mouvement radical, social et libéral - Francijā. 20 vietas - Partido Socialista Obrero Español+Partido de los Socialistas de Cataluña - Spānijā.
Jā, bēdīgāk vairs nevar būt!
J
Mēs cerējām, ka Salviņš, Orbānis, LīpPeņja saņems vismaz 99, 99% balsu, bet šie procenti jau kā salimiņš slīkonims, jo, lūk, ETP un sociālisti kopā turpat savi 70% kā likts!
  • 4
  • 1
kā NAV jābalso?
k
Nedrīkst balsot kā Portugālē: 33,38% par sociālistiem, 21,94% par sociāldemokrātiem, 9,82% par kreiso bloku, 6,88% par komunistu un zaļo apvienību.
Putlers
P
KĀ nedrīkst? KAS neļauj? Iekaisums iekš PŽ?
  • 4
  • 1
kā IR jābalso?
k
Jābalso kā Flandrijā: 24,83% par flāmu nacionālistiem N-VA, 18,50% par flāmu nacionālistiem Vlaams Belang, 15,40% par flāmu kristīgajiem demokrātiem.
italiano vero
i
Venēcijas reģionā (5 miljoni iedzīvotāju) par Salvīni Līgu ir nobalsojuši 49,88% itāļu. Lombardijā (10 miljoni iedzīvotāju) par Salvīni Līgu ir nobalsojuši 43,38% itāļu.
Jā, kā redzams, muļķu arī Itālijā
J
NE MAZUMS. Un, kāpēc gan Itālija lai būtu IZŅĒMUMS?
  • 5
  • 1
to AR
t
Eiropas Parlamentā un Eiropas Savienībā kopumā ir vajadzīga stingra kontrole. Kā reiz teica Junkers: "We decide on something, leave it lying around and wait and see what happens. If no one kicks up a fuss, because most people don't understand what has been decided, we continue step by step until there is no turning back." Lūk, liberāļi ir jākontrolē, lai viņi neizdarītu kaut ko, ko pēc tam nevar labot. Visas tautas ir konservatīvas savā būtībā. Lai tām uzspiestu kaut ko, tas jāpasniedz neskaidri, izdomājot dažādus nesaprotamus jēdzienus. Bet ja tautai paskaidrot, ko tas viss nozīmē, 90% tautas būs pret. Patiesība dara brīnumus. Neviena tauta negrib imigrantus, neviena tauta negrib globalizāciju.
Nav taisnība!
N
Latvija imigrantus GRIB. Mums ir 600 000 krievu imigrantu, un mēs ar viņiem lepojamies, un galvaspilsētā pat varu esam ATDEVUŠI!
  • 6
  • 1
to AR
t
Vācijas valdība slēpa svarīgu informāciju ANO imigrācijas līguma sakarā. Tieši AfD deputātu spiediena dēļ ministrs bija spiests atzīt patiesību. Ja nebūtu AfD deputātu, vācieši nebūtu uzzinājuši patiesību. Nīderlandē Iekšlietu ministrs slēpa informāciju par imigrantu pastrādātajiem noziegumiem. Pretimigrācijas partijas deputāti piespieda viņu sniegt patiesu informāciju. Ja nebūtu pretimigrācijas partijas, valdības meli netiktu atklāti un situācija turpinātu pasliktināties. Ja Latvijā neviens necels gaismā visu laiku OIK afēru, tā kļūs par normu. Bet ja visu laiku cels, valdība būs spiesta atcelt OIK. Ja vajag, Satversmes tiesa var pamatot pilnīgi visu - gan vienu risinājumu, gan pilnīgi pretējo risinājumu. Acīmredzamo padarīt par neesošo vai neesošo padarīt par vienmēr esošo. Ja vajag.
  • 7
  • 7
Tbsis
T
Paldies Dievam! Visādiem pindosiem, kā Dombrovskis un Kalniete vairs nebūs nekāda teikšana
sātāns.
s
Paldies par paldiesu! Dombrovskis un Kalniete, nudien nav manējie, jo mani svētie ir Orbāns, Asaņdžis,Līpeņa, Salvetīni un citi velni.
  • 6
  • 1
AR
A
Vai tiešām?! Ja jau uzvarēja liberāļi, tātad tieši tādiem, kā norādi, arī būs teikšana....
  • 7
  • 2
exit poll un īstenība
e
Exit poll aptaujas rādīja, ka Itālijā Salvīni Līgai būs 27%-30%. Pēc rezultātu saskaitīšanas izrādījās, ka Līgai ir 34,33%.
Jā, pavisam švakri!
J
Kas to būtu domājis, jo Salvins galvoja, ka mazāk par 50% nebūs!
  • 5
  • 1
Top
T
Fidesz Ungārijā ir ieguvusi 52%. Likums un taisnīgums Polijā - 46%. Līga Itālijā - 34%. Sociālisti Spānijā - 33%. Brexit partija Anglijā - 32%. CDU/SCU Vācijā - 29%. Nacionālā apvienība Francijā - 23%.
Bēdīgi, pavisam bēdīgi!
B
Bet bija cerēta UZVARA!
  • 5
  • 1
Top
T
Lielākās partijas Eiropas parlamentā: 29 vietas - angļu Brexit partijai, 29 - vācu CDU un CSU koalīcijai, 28 - itāļu Līgai, 22 - poļu konservatīvajiem, 22 - franču Nacionālajai apvienībai, 22 - vācu zaļajiem, 21 - Makrona partijas un franču centristu koalīcijai, 20 - spāņu sociālistiem.
Bēdigi, pavisam bēdīgi!
B
Bet bija cerēta UZVARA!
  • 4
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas