Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Čakša: Latvijas sabiedrība nav gatava marihuānas legalizēšanai medicīnas vajadzībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.
.
mans loceklis gan ir piebriedis
Logičeskijs
L
Sabiedrībai pietiek ar narkotikām, kas medicīnas vajadzībām jau ir legālas. Marihuānas legalizēšanai medicīnas vajadzībām ar Latvijas sabiedrību jāveic papildus sagatavošanas darbs.
pohas
p
Jūs domājāt alkoholu?
  • 5
  • 0
AD
A
pret marihuanas legalizesanu mediciniskān vajadzībām ir milzīgs farmācijas biznesa daudzmiljardu lobijs un nospiedošs vairums ārstu iet to pavadā... ja atļaus kanabis , kam praktiski nav nekādu blakusefektu, tad farmacijas giganti visu savus morfijus un citus drankus kas cilvēkiem izēd iekšas varēs nolaist podā, tāda ir vienkāršā patiesība
AD
A
interesanit kapec sabiedrības nobriedušajai daļai jacieš ka ir tadi dunduki kā brigmanis?
Apčidrinskis
A
Latvijas sabiedrība ir jāsagatavo tam, ka ir pieejama tikai alternatīvā medicīna- pūšļotāji, riebēji un vārdotāji, jo tradicionālā medicīna, pateicoties čāškām un citiem riebekļiem, nav pieejama. Un tad jau noderēs arī kāds kaltēts krupis vai kāsis, ar ko atvieglot pirmsnāves ciešanas.
George
G
nu un pēc kādiem kriterijiem, kad un kas konstatēja šo faktu. Nosapņoja?
Hujaks
H
Tāda ir atbilde uz visādu imbeciilu kviecieniem ka nu tikai visi audzes un piipees. Davai. Bet. Jebkāda medicīniskā palīdzība tev pass.
  • 2
  • 0
Bled
B
... Nu mediķis-pētnieks Čakša, jādomā, nav, nu un vai tad nezina, ka Latvijā nav pētniecības par marihuānas ārstnieciskajām īpašībām. Pat ASV tā pētniecība ir bērnu autiņos. Tātad. Dziedniecība... Marihuānai jābūt ārsta nozīmēta, bet... Kādām tad diagnozēm paredzēs to marihuānu? Iesnām, klēpī, tendinītam Ahilleja cīpslās, caureja utt utt? Zālē medicīniskiem mērķiem nemaz nevar būt referenduma mērķis. Nu kā nariks no lubančika sapratīs ārsta recepti latīniski un vai dos 100 proc kompensējamo ja ārsts X to būs paredzējis saskaņā ar vadlīnijām? Ak, jā! Visus par Indijas kaņepes audzēšanu un izplatīšanu pēc Nāves ups pēc sprieduma pasludināšanas ievest ārstu kārtā kā medicīnas nenotikušus ģēnijs. Bled! Zālē ir narkotikas!
Ksksjs
K
P. S. Gramatikas kļūdas norakstu uz savas jaunākās planšetes diessazinkaadu intuitīvo rakstītāju ala t9. Nezinu kaa atsleegt
  • 0
  • 1
VITA
V
Īstā spriedēja! vai viņa vispār zin kautko par sabiedrību?Diez kad pašai būs problēmas ar veselību,tad tikai legalizēs?Stulbā govs
pupuķis
p
Labi, ka alkoholam sabiedrība vienmēr bijusi gatava. Ja godīgi, es laikam dzīvoju kādā nākotnes pasaulē, jo man likās, ka savā istabā savu marihuānu smēķējot nevar piesiet kriminālatbildību, man tas liktos tikai normāli. Pats nelietoju, bet neredzu jēgu lietotājus likt aiz restēm.
Nu
N
Nu. Lietotājus aiz restēm neliek. Pārdevējus gan.
  • 2
  • 4
un nenobriedusī sabiedrība to dranķ
u
...
viu
v
Vispirms pamēģini un tad runā.Tava neizglītotība to pierāda.
  • 5
  • 1
Ieva Zagante
I
Nav marihuānai pielietojuma medicīnā. Ja nu vienīgi pret ķīmijterapijas izraisītu vemšanu, un ne jau smēķējamā formā. Arī attīrīti kanabinoīdi, kuri neļaus kaifot (viltus ārsta receptei nebūs jēga), uz rāda ļoti pietiecīgus rezultātus. Ir efektīvākas zāles, bet ja tās efektīvās nevar, tad var mēģināt palietot vienu kanabinoīdu tablešu formā.
hmmm
h
Nepatīk man gan marihunāna, gan Čakšas attieksme. Ko nozīmē sabiedrība nav nobriedusi? Zālīti smēķēt nav nobriedusi, a Saeimu vēlēt var? Nebalsošu es par Čakšu. Neesmu nobriedis..
Aarpraac!
A
Lasu komentēs zem šī Nika un jaaaa. Čakša taisnība. Tauta nav nobriedusi. Jo. Proti. Latvieši izsenis audzē kaņepi. Bet ne Indijas kaņepi. Nu kur tādas analfabētisms. Latvieši it kaa kultūras tauta. Bet nu saadu atšķirību nezinaat
  • 1
  • 2
Ieva>?
I
Nejauc kopā dažādas sugas. Vietējo vari mierīgi pīpēt. Kaut vai, tikai tā netiksi pie kaifa, toties vari tikt pie vēža. Tieši plaušās rauti degšanas produkti ir tieši plaušās rauti degšanas produkti.
  • 2
  • 1
?
?
Bet latvieši audzē kaņepes jau kopš laikiem kad Zvejnieku dēliem bij laivas pie krasta koka jāpiesien.
  • 2
  • 2
Kaza ar magoni
K
Reiz dzēru kazas pienu kad tā bija ēdusi magones... Salds bija miegs vēlāk. Indijas kaņepi gan arī var kazām iebarot.
Gudriņš muntiņš
G
Jā jā kanabisam vajag nesējķermeni kā kāzas piens nes magoni sevī. Jā gan!
  • 0
  • 1
Jābūts Stulbiņš
J
Vietām vēl tagad cilvēki dzer mīzalu ārstniecības nolūkos. Senāk dzēra raganu mīzalu, pēc ragana bija saēdusies mušmīles un mazliet uz slotas kāta pa gaisu palidojusi, jo mīzalās mušmīles ārstnieciskā viela mazliet sašķaidīta. Šaubos, ka tas tā ar marihuānu, bet kazas magoņu piens ir interesanta ideja, kādu varētu izmantot Olaines farmakologi.
  • 3
  • 1
Jābūts Stulbiņš
J
Kad tiks atļauts par marihuānas tēmu debatēt un tiks rakstīti izglītojoši rakstiņi, un kad tiks pieminēts, ka marihuana ir daudz veselīgāka kad to nepīpē, bet iedzer kā piena tēju, tad ari Latvijas piensaimnieki tās lietošanu sludinās
Časka skatās zvaigznēs,
Č
un mēģina ieraudzīt, kad Latvijas marihuānas patēriņam būs gatava!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas