Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Caurlaide iebraukšanai Jūrmalā būs derīga stundu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
figvams
f
Rīga arī noliks maksu katram jūrmalniekam, kurš bāzīs snuķi ārā no Jūrmalas.
replika
r
Pats trulākais ir tas, ka Priedaine (Jūrmalas daļa) ir ārpus zonas, Sloka tāpat. Sanāk, ka izbraucot no Lielupes uz Priedaini Tu jau esi ārpus slēgtās:) zonas. Braucot atpakaļ jāmaksā vēlreiz. Absurds! Welcome to Jurmala!
Eu, draugi!
E
Atraduši par ko cepties! palielam nekas taču nemainās. Bet galvenais jau ir par kaut ko muļķu zemes iemītniekiem pacepties, nav svarīgi - jūrmala vai ezītis miglā.
^6
^
Es domāju Valsts aparātam vajadzētu Jūrmalas vadību atgriest realitātē.
ku..kū
k
..jūrmalā turpina atklāta (vai turpina darboties) ..tvaika ielas filiāle??? Vējoni..steidz nu palīgā!!!!!!!!!!!!
ku..kū
k
...jūrmalā turpina darboties ..specifiskas iestādes kura atrodas tvaika ielā..filiāle????
alias
a
Nu taču normāli izlasiet un iediļinieties tajā, kas ir teikts. Jāiebrauc Jūrmalā stundas laikā pēc caurlaides nopirkšanas. Guliet savā rossijskajā pludmalē, cik gribat un kopiet kapus, cik gribat. Kaut visu diennakti. Un vispār - braukt uz Jūrmalu ir vērts tikai uz Dzintaru koncertzāli un arī tikai pāris reizes gadā. Kas te ko cepties? Ja kādam patīk gulšņāt v naša Jurmala, v kotoroj sljishkom mnogo latishei, nu tad ar to stundu būs jārēķinās.
Biete
B
Ne tikai uz Kauguriem, nevajag visu saprast tik burtiski. Tas pats attiecas uz Sloku utt. Ja uzskatāt, ka nevajag braukt ar auto tāpēc, ka ir taču vilciens, varu tikai piebilst- kāpēc jābrauc ar vilcienu, ja ir velosipēds, kāpēc jābrauc ar velosipēdu, ja var iet kājām. Tā jau var aizrunāties līdz absurdam.
vuarzazi
v
Atgàdinà Viduslaikus, kad katrs vàcu barons uzstàdija savu muitu.
lats
l
Kopā ar Auniņu vajadzēja arī to veco meli un lišķi ramāni ar patriekt
hasans
h
Nu nestāvēs tak cauru diennakti pie iebraukšanas poliči un neturēs ciet visas mašīnas. Vajag tikai vienu reizi nopirkt caurlaidi un ja pilsētā menti aptur tad parādīt kaut vai pirms mēneša pirktu caurlaidi un teikt ka es pa šo laiku no Jūrmalas ārā neesmu izbraucis .
sonja
s
Okey....es varetu braukt pa apvedcelu. Bet tas ceļš ir izdangāts kā ārprāc !!! kretīni
Anna
A
Es esmu šokā. Vēl, ja nemaldos otrdien Jūrmalas pilsētas mērs intervijā Krustpunktiem īpaši izcēla un teica, ka jālikvidē baumas, ka taisās pacelt iebraukšanas maksu Jūrmalā. Man pieslēdzot loģisko domāšanu šķiet, ka nupat pieņemtie noteikumi nozīmē divas lietas: Pirmā - mērs meloja. Otrā - cena ir pacelta 24 reizes. Izlabojiet, ja kļūdos. Normāli būtu aiziet no amata šādā situācijā....
Rebeka
R
Piekrītu Lellei. Nu pavisam muļķīgs lēmums! Vairs nevarēs Jūrmalā apstāties (protams, par maksu), padzert kafiju (par maksu), noprkt kādu nieciņu kādā no Jūrmalas bodītēm. Mazāk naudiņas nopenīts, mazāk naudiņas Jūrmala iekasēs nodokļos... Ar ko tad vēl kā ar apūtniekiem tā pilsētiņa var pelnīt? Ak, jā, pareizi: ar NĪN aplikšanu un veco jūrmalnieku no mājām izdzīvošanu. Interesanti, vai Jūrmalas biznesa cilvēki arī balsoja par šo lēmumu?
tupaku domāšana
t
Ļoti ērti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas