Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

CVK trešdien sāk pieņemt kandidātu sarakstus 10. Saeimas vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Vēlēšanu komisijas uzturēšana visu laiku ir valsts naudas izmešāna. Šīs komisijas ar Saeimas balsojumu būtu jāveido tikai uz vēlēšanu un referendumu laiku un katru reizi no citiem cilvēkiem, tad būtu lielāka ticamība vēlēšanu rezultātiem. Šitais frukts par ilgu tur aizsēdējies.
Lelle
L
Mīnusu NEDRĪKST LIKT, ir jāsvītro ārā ar treknu svītru!!! O.M. aicina neiet balsot vispār, bet vaņuškas par resno urbi&co balsios gan! Es aicinu iet un balsot par mazāko ļaunumu, bet visus vecos parazītus, kuri līdz šim pa augšgalu grozījušie, svītrot ārā ar biezu, treknu svītru.
Lelle
L
Nav nekādas jēgas iet uz vēlēšanām, jo Cimdars atkal rezultātus noviltos. Vispirms jau šitais blēdis ar visu šaiku ir jāizmet ārā, lai te notiktu demokrātiskas vēlēšanas.
No malas
N
Tikai ir lielas problēmas ar Cimdara godīgumu! Šmuce atklājās, bet... nekas nesekoja. Kā var uzticēties cilvēkam, kas ir blēdījis valsti?
Versija
V
Netuzticos Cimdaram un visam balsu skaitīšanas ķēķim
M
M
cerams, ka šitas Santaklauss saskaitīs balsis godīgi...
a13
a
Nez kaads ir bijis cimdara &co darba grafiks peedeejos 2 gadus? KO DARIIJA?
Jā!
J
Nav uzticības Cimdara kungam! Par daudz izdabājis TP !....Ko nu?
fiksais
f
Cimdaram vajadzētu ieviest vēlēšanu biļetenā divus kvadrātiņus - par un pret, jo šobrīd kā izskatās otrajā dienā, kad skaita plusiņus un mīnusiņus, kāds varbūt žigli uzlabo kāda deputāta stāvokl - mīnusiņu pārtaisa par plusiņu. Savādāk dīvaini sanāk, ka partiju vēlēšanu liste praktiski 1:1 atspoguļo vēlēšanu rezultātu. Vai nav dīvaini?
iz "O.M.© arChīva"
i
Medija ziņa: "Latvijas vēlētājam pašreizējā varas ekspluatēšanas SISTĒMĀ ir ticis atvēlēts nožēlojams liktenis un uzspiests "pilsoniski patriotisks pienākums" būt par muļķi visās iespējamās kombinācijās. Nobalso par "tiem pašiem vecajiem" - muļķis: ko tad cerēji mainīt, ja balso par tiem pašiem "lielkretīniem", kuri jau iepriekš pie varas un "siles" bija. Par "jaunajiem" (t.i. - "pārgrupētiem" vecajiem) politbiznesa projektiem - muļķis, jo riskē tikt pie vēl "lielākiem kretīniem". Par sīkpartijām, kuras nekad nav tikušas un netiks saeimas vai pašvaldību "tautas kalpos" - muļķis: iemeti savu balsi miskastē. Neej balsot vispār, BOIKOTĒJOT gan šo siles "valsti" un pseido "de(R)mokrātijas" SISTĒMU, gan tajā valdošo "politbiznesmeņu" saorganizēto kārtējo "vēlēšanu" farsu ar tam sekojošu "pareizo" rezultātu "saskaitīšanu" - savu "muļķu pienākumu" izpildījušie "apzinīgie pozitīvisti" un tamlīdzīgi "savas valsts patrEJoti" tik pat "apzinīgi" centīsies tevi nodēvēt par "muļķi": palaidi garām savu iespēju būt par muļķi "aktīvajā variantā" - kā "pozitīvisma" un tamlīdzīgu priekšvēlēšanu kampaņu apstulbinātam zombijam nobalsojot par "mazāko ļaunumu"..." (pamatcit.aut.: "dw", komentārs L. Čigānes publikācijai "Kas laimes lācim vēderā?", l/r "diena", 30.09.2006.)
aa
a
KAD BEIDZOT cimdaru nomainiis, šito blēdi, kurš pats sev izmaksaaja prēmijas??? Kaapeec šādi mēsli turpina ieņemt šādus amatus?
,.,.
,
Ceri vien.
to barikāžu dalībnieks
t
lai uzvar un paliek mūžīgajā opozijā.Latvijas nīdējiem un interfrontiešiem valdībā nav ko darīt.
barikāžu -dalībnieks
b
lai uzvar SC.
Nr.1
N
Tēvzemieti, nenoguli, tu muļķi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas