Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Daudze labprāt turpinātu darbu Saeimas priekšsēdētāja amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aiga
a
Ārkārtīgi nepatīkams tips.
Adatiņa
A
Nezinu,nezinu,viņš jau var gribēt,bet vai vajaga,neatceros,ka viņš būtu kautko labu izdarījis,ja nu vienīgi strīdējies ar Valsts prezidentu un nevietā piedevām, domāju bija neslikts dakteris,daudzi dakteri aizbraukuši,droši vien vietu atradīs! Lai pastrādā par iztikas algu,tad redzēs cik jautri būs?
Holms
H
Ministra amatā jāstradā melnu muti, var saņemt tikai dunčus mugurā un nevarēs citus mācīt.
SOS
S
NEVAJAG MUMS TAVUS PAKALPOJUMUS VAIRS , EJ ATPŪTIES , SAKĀRTO NERVUS UN VESELĪBU SEV UN PĀRĒJAI PASAULEI !!!
diskobumba
d
Nē, vecīt!!! Par veselības ministru, kā dakteris varēsi realizēt savus politiskos mērķus un potenciālu! :)
karlo
k
Lai Daudze tagad parāda savas spējas kā ministrs, it sevišķi - veselības aprūpes sfērā!!! Pietiek viņam saeimā gudru tēlot~!
s
s
Dievs svētī Latviju un atbrīvo mūs no tādiem urlām un liekēžiem kā daudze. viņš tik dročīt zem tā galda spēj. tur tajā amatā vispār nekas nav jādara tik peisaki runātājus un viss. tādu amatu vispār vajag likvidēt.
a13
a
aarsti - daudze, straume, zatlers, pazarnovs(piedod, andrej, pamatskolas laika speeleejaam kopaa sahu), piedodiet nenosauktie; medmaasa baltina - agraak bija basketbolistu mafija, tagad mediku?
Krievs Latviešiem
K
Vispār Latvijā nav nacionālas politikas. Ir tikai nacionāli politiķi - demagoģi. Demagoģi tāpēc, ka 20 gadu garumā nespēja un arī turpmāk nespēs izveidot Nacionālu ekonomiku (tādas nav), Vienotu sabiedrību (ir sašķelta, sanaidota un iebiedēta sabiedrība), Nacionālas idējas (Mērķa nav. Vienkārši nav). P.S. Lūdzu nejaukt vārdu "Nacionālais" ar "Nacionālistikais"
Ilze
I
Man arī nepatīk tie mediķi, kas salīduši politikā! Es ārstu profesiju iedomājos savādāku, nevis vienmēr līst citiem priekšā, kur siltāk, kur izdevīgāk, kur sabiedrībai var, piedodiet, taisīt uz galvas!
lūriķis
l
Diemžēl-labs cilvēks nav ne profesija,nedz arī amats,labs ārsts noteikti būs labs cilvēks,taču tas nenozīmē,ka viņš būs profesionālis arī citās jomās,Daudze tipisks piemērs!
Ieva
I
Viņam taču piedāvāja strādāt par Veselīgās labklājības ministrijas vadoni....Ārsta karjeras žēl? Būtu mācījies no Dāldera, kas stipendiju saņem, bet nemācās, un tikpat labi var algu saņemt un nestrādāt. Vai tad nu spīkera amatā nebūs to apguvis?
a' propos
a
Saprotami. Kurš gan no Saeimas , no valdības negribētu palikt tur, kur viņi bija šos 4 gadus. Viņiem vienīgajiem tās vēlēšanas traucēja, un kā nu redzams, daudzus tas sāpīgi aizķēra. Bet Daudzem veselības ministrija ir tik pat nepieciešama kā cūkai bruceloze.
par ZZS!
p
nu bet tīri cilvēciska vājība - pagozēties tribīnē ! Diemžēl Latvijā nav krievu tv spēles "Brīnumu lauks" - tur var visas valsts acu priekšā nodot sveicienu sievasmātei un priekšniekam ,draugiem ...a citādi man šķiet jauks cilvēks - strādā derīgu darbu, glābj dzīvības, nedzer, nesmēķē, labs ģimenes cilvēks utt....cik daudzi no mums ir tādi ? ...es pats noteikti neesmu tik labs!:)
PiPi
P
Laiks ir pienācis podā nolaist ūdeni

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas