Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Deputātus visvairāk baida nekustamā īpašuma nodokļa palielinājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rebeka
R
Deputati baidas pamatoti: nekustamais ipasums jau ne velti saucas "nekustamais". Paiet gadi krajot, celot, nododot ekspluatacija, uzturot savu dzivojamo maju, un to nevar ne parvietot uz letaku zemi ne citu valsti. Buvejot maju normala un tiesiska valsti cilveki rekinas ar saviem potencialajiem ienakumiem un ari uzturesanas izdevumiem. Ko darit, ja nodoklis ir ta sacelts, ka pat ar samera labu algu to vairs nevar pavilkt? Ja maja Pieriga ir noverteta par 50% virs realas tirgus cenas un pirceju atrast nevar? Izvakties? Kam no ta bus labak? Vai Latvijas valstij?
deputatiem
d
Radas, ka seit visi deputati domaa tikai par sevi. Nevajag iet saeimaa, ja nespejat domat par valsti kopumaa un tas attistibu. Tapec arii visi pienemtie likumi ir acgarni un tikai vienas grupas intereses aizstavosi.
I.Gr.
I
Deputaatu uzdevums ir ruupeeties par valsti, nevis buut noruupeejushiem par savaam kabataam!
nn
n
varbut nekustama ipasuma nodokli vajadzetu aprekinat lidzigi kaa aprekina zemesgramatu nodevu---ka maksimalo no kadastra, pirkuma vai kilas vertibas.. bet lai kadastra vertiba nebutu parmerigi liela, valstij jagarante iespeja pardot ipasumu par noteikto kadastra vertibu.. tad nevienam nebutu iemesla teikt, ka vinam noteikta kadastra vertiba ir parak liela..
Piedod, bet
P
Uz esošo kadastrālo vērtību bāzes vispār nav iespējams izveidot samērīgu un saprātīgu NĪN!
līdējs
l
Pārsteidz tā Parādnieka un co cenšanās par katru cenu kaut kā ielīst tam Jaunajam laikam dupsī. Viņam ir vienalga, ka latviešu ģimenēm atņem naudu, viņam ir vienalga, ka latviešu ģimenes patrieks no senču īpašumiem. Viņam pats svarīgākais, bāzties JL un Vienotības dupsī.
labklājība
l
Nu labi. Pieļauju, ka Finanšu ministrijā kādam ir plāni, kā attīrīt placdarnu Krievijas jaunbagātniekiem. Tāpat pieļauju, ka Finanšu ministrijā nevienu neinteresē, kā turpmāk dzīvos ģimenes ar bērniem. Bet kur tad skatās jaunā labklājības ministre. Pēc Baštika ministrijas likvidēšanas viņai taču it kā būtu jāaizstāv arī ģimenes ar bērniem, ne tikai pensionāri (kas, protams, ir Latvijas lielākais vēlētāju pulks un tādēļ ir neaizskarami).
bērnu apzadzēji
b
Izskatās, ka viss sociālā budžeta samazinājums būs jāuzņemas ģimenēm ar bērniem.
Parādnieks nav daudz gudrāks
P
Nu tas Nacionālās apvienības “Visu Latvijai! – TB/LNNK” deputāts Imants Parādnieks jau arī nav cieši gudrs. Viņš taču arī pļurkst par lietām, ko nesaprot. Lai aizstāvētu NĪN paaugstināšanu, vispirms tas ir pilnībā jāreformē, pretējā gadījumā Nacionālās apvienības elektorāts tiks pilnībā izspiests no Jūrmalas, Rīgas un tās apkārtnes
?
?
noņemt bērnu naudu pārtikušām ģimenēm ?:)
kretīniskā valdība
k
Cik tad Latvijā ir to noņemt bērnu naudu pārtikušo ģimeņu, kurām to bērnu naudu būtu lietderīgi atņemt?
Boriss nesapraša
B
Boriss Cilevičs nekā nav sapratis no nekustamā īpašuma nodokļa. Tā smaguma centru uz zemi nemaz nav iespējams vēl vairāk pārnest, jo tai likme ir 5 līdz 15 reizes augstāka, nekā dzīvokļiem.
Vienotības Klibā zos(e)
V
Nu ko Jūs! Šito stulbumu ar JL ziņu ieveda jau 2006.gadā un tas nebija neapzināti... Tur tu pareizi trāpīji! Un Nākošos gados to tikai pastiprinās, jo VZD tagad vada tieši jaunpupa kadrīte. Sekot notikumiem vajag, tad nekādu brīnumu nebūs...
Krievijas jaunbagātnieki
K
Mums viss ir sarunāts. Finanšu ministrijā sēž mūsu cilvēki. Viņi visu izdarīs tā, lai latvieši Rīgā un Jūrmalā nevarētu tos nodokļus samaksāt. Un tad, kad nodokļu piedzinēji jau stāvēs viņiem aiz durvīm, mēs nāksim kā glābēji un par sviestmaizi atpirkssim no viņiem tos īpašumus.
FM stulbums stulbums
F
Tā ir mērķtiecīga politika, lai beidzot patriektu no individuālajām mājām Rīgā un tās tuvākajā apkārtnē visus tos aborigēnus, kurus nepadzina krievi, tos, kuri tur ieperinājās krievu laikos, kā arī tos, kuriem tika atjaunotas īpašumtoesības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas