Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dienas komentārs: Kristovska posms

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Meļķa kungs saka: "Otrajā dienā pēc valdības apstiprināšanas sākt to šūpot tomēr ir rādītājs, un jo bēdīgāka situācija ir tāpēc, ka to darīja nevis tradicionālie opozicionāri..." Vai tiešām? Vai tad PLL vēl nav paspējis izpelnīties TRADICIONĀLĀ opozicionāra statusu?
ES
E
Es vēlēšanās balsoju par Dombrovski- bet ne par Kristovski un Mūrnieci.Zināju jau, ka no viņiem neko labu nevar sagaidīt. Izrādījās, ka ne tikai no viņiem...spējīgi gan uz denunciācijām tie PS... Cerēju jau, ka saprāts uzvarēs, ka amatus aizpildīs goda vīri(un sievas). Vai tiešām Vienotībā paši neredz, cik nejēdzīgi Kristovskis kameras priekšā putrojas? Paliek pat neērti..viņa vietā... Un kāpēc dot rokā "ieročus"/ iemeslus - tādiem caurkritušajiem- kā Šķēle- lai var vilkties uz tribīni un spīdīgām acīm melst, un izgāzt savu žulti?! VAI VIENOTĪBA BEIDZOT SĀKS STRĀDĀT VAI NĒ?! KĀ ĪSTIEM POLITIĶIEM PIEKLĀJAS, NEVIS KĀ AUNU BARAM, KO? ES , VĒLĒTĀJS - PRASU?!!!!
Jukums
J
Šajā situācijā es vairāk sliecos atbalstīt Kristovski, nevis pārmest kādu privātu saraksti. Nez kāpēc nerunā par Bendrāti, par smagos noziegumos apsūdzēto Lembergu, par to pašū Šķēli vai Šleseru? Interesanti gan būtu uzzināt Dombrovska patiesās domas par iekšlietu Kristovska izvirzīšanu tieši ārlietu ministra amatam. Pats domaju, ka, acīmredzot, ar pret VL vērsto ultimātu, Pabriks tomēr zaudēja Dombrovska uzticību, ko vismaz pagaidām nevar teikt par Kristovski. Un ārlietu ministra amatā tomēr ir jabūt nacionāli domājošam ministram.
>Annai
&
zini šajās lietās ir zināma kārtība pasaulē. Kā tu iedomājies, ko Latvijai vajag darīt? paņemt pāris sitamos un braukt uz Sudānu meklēt nolaupītos? Ar tādām lietām nodarbojas Starptautiskas organizācijas, kurām ir savi "gali" visur. Nolaupīto meklēšanu un sarunas ar laupītājiem šoreiz uzņēmusies ANO.. Tu laikam esi pārskatījusies amerikāņu filmas, kurās viens drosmigais atbrīvo pasauli, atklāj globālās sazvērestības un izdara to, ko neviena armija nevar.
jumors
j
Vispār interesantas vēlmes- tev virsū brauc buldozers, bet kāds brēc- kāpēc jūs neglābjat slīkstošo!
:)
:
lai cik dīvaini tas neliktos, bet Kristovskis ir kā Šlesera dvīņubrālis. Tikpat apsēsts ar visuvarenības apziņu, ka jau kļūst komiski. Vai kāds ir dzirdējis cik "spīdoši" Kristovskis runā angliski? Krogdziņā pie galda tas būtu ok... Šķēlem tomēr ir pravietiski vārdi par to kādi cilvēki ir jāliek amatos... :)
kaimiņjanka
k
Par kādu darba devēju ir runa ?
.Sirmais
.
Spriest par Kristovska kompotenci ārlietu ministra amatā neņemos,to rādīs laiks, bet uztraukties par to, ko teiks Kremlis ir verga sindroms. Lai taču "Putīnija" saka ko grib. Kas latvietim no tā ? Varbūt vienīgi Zatlera madama netiks blakus cara tētiņam blakus pastāvēt.
Anna
A
Vakar klausoties Kristovska presses konferenci par Sudānā nolaupītājiem trīs Latvijas pilotiem acīs krita viņa acīmredzamā bezdarbība pilotu atbrīvošānas lietā. Vai nu tā ir viņa nekompetence, vai arī apzināta nevēlēšānas neko darīt viņu atbrīvošanai. Velkot paraleles ar Sluča – Kristovska doktorīnu ka krievi vairojās un labi dzīvo tikai Krievijā un Latvijā, tad Kristovska bezdarbība kļūst pilnīgi skaidra. Kad Latvijā būs par trim krieviem mazāk arī tas ir labi un palīdzēs viņu „svētājā lietā”.
Ieva
I
Interesanti, kāpēc Sluci neizslēdza jau tad, kad viņš bija tā izteicies? Partijas spice (arī Kristovskis) cerēja, ka neviens neko, jo ziedojumi taču nāk lieli?
puika
p
Kas attiecas uz kretīnu meklējumiem partijās, pirmais autors ir zināms. Ja Jūs tiešām balsojāt par Vienotību , par ko es šaubos, darba devējs to nepiedos.
pro
p
Bez šaubām, brēka sacelta liela un tukša, bet patiesībā nemaz nebūtu slikti izmantot to, un atbrīvoties no Kristovska. Gan jau atrastu viņam citu vietiņu un naudiņu... Jo ārlietu ministra krēslā viņš tiešām var sataisīt dies zin ko...
Sluckis
S
Esmu jau izteicies, ka Latvijā nevarētu ārstēt krievus un latviešus līdzīgi. Ja būtu zāļu trūkums, es tās vienmēr dotu latvietim. Varbūt varētu attaisīt klīniku tikai priekš latviešiem?
autoram
a
Vajadzētu gan būt precīzākam, runājot par faktiem. Kristovskis nesaņēma atalgojumu Domē un un EP pabalstu vienlaikus. Kad viņš kļuva par Domes deputātu, uzreiz uzrakstīja iesniegumu par atteikšanos no atalgojuma un pēc tam sāka saņemt EP pabalstu. Un to viņš saņēma pavisam likumīgi - to ir apstiprinājis arī EP rakstiski. Tas, kas nepatika vēlētājiem, kuriem maz naudiņas, ir tas, ka EP pabalsts par dažiem simtiem latu ( pēc nodokļu nomakasa) lielāks, nekā tās, ko iespējams saņemt Domē. Tā sakot, visu ES valstu visi bijušie deputāti var saņemt šo pabalstu, bet Kristovskim tas nav jāsaņem, jo mums ir dusmas, ka kādam tiek kaut kas vairāk. Un žurnālisti to paniedza kā likuma pārkāpumu un krāpšanos. Savukārtt par hobiju Kristovska darbu "padarīja" žurnālists Egīls Zariņš, jo viņš bija tas, kurš lietoja vārdu "hobijs" un pēc tam tā arī runāja. Kristovskis pateica tā, kā tas rakstīts likumā - Domē strādā no pamatdarba brīvajā laikā.
Klau- Lasītāj!
K
Bet kā Tev liekas? Tev patīk šīs nekrietnības? Nav jau runa par Kristovski, bet par tiem cilvēkiem, kuri neķītrā veidā pazemo latviešu sabiedrību kopumā, tā apliecinot to anekdoti par viena latvieša saldo ēdienu- otru latvieti! Man tas uzdzen šermuļus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas