Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dombrovskis aizstāv Mūrnieces izteikumus par VL "draudzību" ar čečeniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Человек
Ч
Brīnos, ka Dombrovskis aizstāv šitādus melus. Un ja vēlētāji Mūrnieci-melotāju negrib, tad viņai ir jāpazūd no skatuves. Priekš kam tad ir vēlēšanas?
vuarzazi
v
Neievēlēta, viņai nepienākās ministrija. Uzbrūkot čečēņiem, viņa aizstāv Maskavas intereses.
aiva
a
Krievijas pēdu dzinēji
urbis
u
Gluži vienkārši- Mūrnieces izteikumi "ož" pēc rasisma! Faktiski Mūrniecei momentā vajadzēja pēc šitā tikt atlaistai ar lielu troksni!
Juurnieks
J
Es neuzskatu valdiibu bez VL par nacionaalu.Visu 20 gadu laikaa valdiibas it ka nacionaalas pieljava to, ka pamatskolas absolventi neprot latvieshu valodu, televizijaa arvien vairaak un vairaak skan krievu valodaa.Saeimaa arvien vairaak deputatu kuri neprot latvieshu valodu, un neviens nevar atcereeties kursh nolema sho likumu atcelt.Es atceros Krievijas parlamentaa Jelcina laikaa bija naudas fonds lai piekukuljot krievijas deputatus.Man liekas ka krievijas naudas pietiek arii latvijas deputatiem, jo kursh tad vareeja balsot pret savas tautas valodu, kultuuru, televiiziju utt.
viesis
v
Mūrniece kā ministre ar entuziasmu lāpīja valsts budžetu uz savu padoto rēķina. Tas ir viņas vienīgais labais darbs, un tāpēc viņai tiek piedota nekompetence un neprofesionalitāte. Un tāpēc arī viņai jāpaliek par ministri, lai nākošgad var turpināt ar tādu pašu entuziasmu :(
uldis
u
Pēc šīm vēlēšanām neviens vairs neslēpj, ka uzskata latviešu patriotismu par ekstrēmismu, bet krievu impērisko šovinismu par aicinājumu ievērot cilvēktiesības. -------------- Tādi diemžēl ir tie latviešu politologi. Tā ir viņu mācība.
x
x
bet vai tad sakarus ar checheniem butu janosoda balstoties vien pec nacionalas pazimes, ka liecina diskriminejoshais virsraksts???
janis
j
Apmelot drīst, ja ar meliem "prieks kalpot Latvijai". Nodevīgā Vienotība. Vēlēšanas pavasarī"
daunitis
d
Kumēdiņi turpinās... Savēlējāt, idioti, savos protesta balsojumos SC pietiekamā daudzumā, bet laikam negaidījāt tādas muļķības no izpildīgajiem paijbērniņiem iz ,, Jeģinstva''! Pēc šīm vēlēšanām neviens vairs neslēpj, ka uzskata latviešu patriotismu par ekstrēmismu, bet krievu impērisko šovinismu par aicinājumu ievērot cilvēktiesības. Esmu sapratis vienu lietu-ja krievi nenāks pie prāta un negāzīs savus basketbolistus no troņa, Latvijā drīz par latviešu valodas lietošanu sabiedriskās vietās tiks piemērots vismaz sabiedriskais darbs, ja ne reāls cietumsods.
Juurnieks
J
Vai kads paarbaudiija SCP sadarbiibu ar VDK .Man liekas ka vinji sanjem naudu no VDK.
aa
a
SIS DAMAS NEKAUNIBAS PAKAPE IR PRATAM NEAPTVERAMA.
zed
z
mūrnices vieta ir skraid;it ar pistoli pa jumtiem.Visi pozitīvie komentāri ir šīs aitasgalvas pašas rakstīti.
Vēlētājs
V
Interesanti gan, kāpēc Lindiņai nav nekāda interese, ka sc uztur draudzīgas attiecības ar Latvijai naidīgi noskaņotām organizācijām, regulāri saņem finansējumu no krievu diasporas un lielas summas no kaimiņvalsts.
vienvārdsakot
v
tik nelīdzsvarota persona kā Mūrniece nedrīkst piedalīties valsts vadībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas