Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Eksperte: raidījumā "Latvija, mēs tevi dzirdam!" radoša pieeja, kā apiet likumu un panākt efektu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sirmais
S
Noziedznieka skaistās acis, tas vien ir ko vērts.Reklāmas tur nav, tur tikai PLL reklāmas meistars Stendzenieks uzstājas un visi dalībnieki ir no PLL,Bet reklāmas gan tur nav,ja neticat ,tad paši vainīgi.
jumors
j
Saprotu, kāpēc raidījuma nosaukumu grūti atcerēties- tam nav nekā kopēja ar raidījuma ievirzi. Pie tā varētu apstāties, jo no turienes sākas falšums. Starp citu- "liberastiem" ir tās idejas, kuru dēļ mēs te netraucēti rejamies. Kā tas iet kopā ar viņiem piedēvēto "atņemšanu" "neļaušanu" un visādām citādām netīkamām lietām?
!!
!
Tas taču ikvienam muļķim skaidrs, ka LNT pieder PLL. Pirms 9.saeimas vēlēšanām Stendzenieks taisīja pozitīvisma kampaņu. Šodien Stendzenieks taisa negatīvisma kampaņu pret Dombrovski
Trīne
T
Ieskaties kampēja Ēķa "godīgajās" acīs un vēmiens uznāk :(
lno
l
Cik ziemas skolā gāji? Varbūt esi Turības upuris, bet nu elementaras lietas vajadzētu saprast, nevis bārstīt tpjo seminaros apgūtas "gudrības". Pavisam elementāri. Inflāciju, izsauca milzīgais naudas daudzums, kas ieplūda no ES fondiem. Kampēji to daļāja pa labi, pa kreisi saviem čomiem, kuri ar savu īso prātiņu nezināja, kur to izmantot. "Ģeniālākais" risinajums bija NĪ attīstīšana, tehnikas iegādāšanās, betonmezglu būvēšana u.t.t.. Tavam krupja varītājam nevajadzēja neko citu darīt kā tikai pacelt nodokļus uz NĪ, ko JL rosināja jau 2005. gadā. Kad inflācija pateicoties spekulācijām ar NĪ sasniedz 2 ciparu skaitli, tad pēc kampēju domām algas nav japaaugstina?
dihlafos
d
Nezin no kurienes tu, tāds spečuks uzradies???Gadījumā tu nestrādā LNT,tad viss skaidrs,nekodīsi taču saimniekam kājā,pat tad,ja viņš ir maita un kampēja pakalpiņš, kurš savācis,sev apkārt līdzvērtīgus.Palasi labāk,kas tajā partijā ir nolasījies?Vieni parādnieki,kampēji,LV izlaupītāji,apsūdzētie un vesela brandža neliešu ar eksu Ulmani priekšgalā.Prātiņ nāc mājās.
pilnīgs sviests
p
Tiešām esi tik stulbs/a vai izliecies? Kļūda nebija pensiju/ algu paaugstināšana , bet burbuļa pūšana, nereaģēšana uz inflāciju. ------------------------------------------------ ------ Ticu, ka neizliecies un tiešām esi stulbs. Tas tāds ilglaicīgs novērojums... :) Un no stulbeņiem, piedod, bet pats sliktākais variants- karojošais stulbenis.... :) Maza replika- pensiju un algu paaugstināšana ir burbuļa neatņemama sastāvdaļa. Ja darba ražība aug par 5%, bet algas par 50, vai tā nav burbuļa pūšana, ko veicināja JL "konstruktīvā" opozīcija un Kalvīša mīkstmiesība? Vienīgi Šķēle mēģināja no aizkrāsnes kaut ko darīt, brīdināt, par krupja uzvārīšanos runāja.... tikai kas viņā klausījās.
pilnīgs sviests
p
Tiesību normas mērķa un jēgas noskaidrošana ir arī visu starptautisko tiesu, tai skaitā ECT stūrakmens. ----------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ --------------- Jā, mērķa un JĒGAS! Un kad noskaidro šo jēgu, to ietērpj likuma burtā! Tikai tā iespējams regulējums. Jo "gars"... tas ir pārāk slideni šādās lietās. Ko tad Vienotība grib aizliegt? Pasaules uzskata, konservatīvas ideoloģijas izskanēšanu publiskā telpā? Tas tas likuma gars? Nekļūsti taču smieklīgs!
pilnīgs sviests
p
Labi, ka jūsu ir tik maz...nopietni. Piemet, ar tik milzīgu reklāmu jūs esat knapi pāri 5%:) ------------------------------------------------------- ------------------ Vispirms, neesmu PLL balsotājs. Pagaidām sev esmu formulējis tikai lielāko ļaunumu- Vienotību, tādēļ šo to iesviežu komentos, bet par mazāko ļaunumu vēl domāju... "analizēju tekstus"... ;) Kādēļ tik maz atbalsta PLL? Atbilde vienkārša- viņi ir bijuši pie varas un nav spējuši tik daudz saprast, ka ideoloģija ir svarīga lieta. Gadiem zem viņiem raka Diena, Delna un citas sorosa organizācijas un viņi to pieļāva. Pieļāva, ka ārzemju algotņi pataisa Latviju par korumpantu un zagļu zemi. Vienā dienā tas nav labojams!
mala
m
neesmu stukačs,citu nauda mani neinteresē. Par 3 miljardiem tu domā Ventspils Naftas naudu? ja par Lembergu,tad lai kā būtu viņš ir vispopulārākais premjera kandidāts! (es arī nesaprotu kāpēc) par prokuratūru- par naudu iesāka-par naudu izbeigs. vēl kas: tās partijas.kas tagad naidojas,pēc 2.10.skaisti un pieklājīgi veidos koalīcijas!gaidām!!!
Ance
A
Par hūtaini zinu tikai to, ka viņš elegnti uzmeta saraini, kas nepalika bez atbildes, un kļuva par mazā čigāna neveikmju sākumu:)
Ance
A
Tātad, JL mahenācijās iztangelējis 19120000. Paldies par info:) Pret 3A miljardiem tā pabāli izskatās, bet noziegums ir noziegums. Cik dzirdēts, tad tavus varoņus pa proķeni vien vazā, tāpēc jautājums, tu esi vērsies ar iesniegumu izskatīt JL pārkāpumus? Savādāk, tāda tukša melošana vien sanāk! Un vēl, nu saki man vienu, kā tu jūties, kad kāds no taviem elkiem melo?
kvass
k
Ekspertei novēlēt par tādu tiešām kļūt. Teikumā "apiet likumu" ir jau izteikts negatīvs vērtējums. Pieņēmums, ka likums nav ievērots. Pati atzīst likums ir ievērots, tāpēc likums nevar būt apiets. Kritizējams būtu nevis raidījuma formāts vai tajā aizskartās tēmas, bet gan tā kvalitāte. Kas diemžēl, vairumā raidījumu nav augsta. Diskusijas dalībnieki nav gatavi problēmas risināt dziļi jo nav sagatavojušies konkrētai tēmai. Un tā starp citu ir elite. Ko tad mēs varam gribēt no sabiedrības kopumā. Kritizējams, starp citu, būtu arī pats likums par politisko aģitāciju. Kā gan mēs varam izvēlēties labāko no labākajiem, ja likums ierobežo ieguldījumus politikā, t.sk. kvalitatīvus ieguldījumus, jo arī kvalitāte maksā naudu. Par kādu kvalitāti var būt runa ja priekšvēlēšanu kampaņā galvenā uzmanība tiek pievērsta nevis piedāvājumam, bet tiek uzmanīts vai kāds nešmaucas.
letiņš
l
Balsosim par PLL un visiem būs labi! Vienīgi Dombrovskis dabūs novājēt.
KLM
K
Kalvīti atbalstīja arī gudrākais no gudrākajiem - Šķēle.... ............................................... ............................................................ ... Tas pat nav apstrīdami - tikai gudrākais no gudrākajiem ziedinot tulpes var dzīvot mākoņos...Tikai muļķu bari dzīvo uz zemes...To nu gan Jums vajadzētu zināt, pirms pārmest kaut ko Saulvedim no mākoņiem....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas