Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Eksperts: Izeja no pensiju sistēmas problēmām ir uzņēmējdarbības attīstība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?
?
Ne jau ekonomikas ministrs attīsta ražošanu, to dara tikai un vienīgi uzņēmēji, un lai to darītu vajag daudz daudz naudas investīcijām. Kur to dabūt? Kā samierinaties ar ārzemju investoriem, kuri tik dikti nepatīk tautai, ka tos rindām vien pasūta vienu valsti tālāk - un ne jau ministri - mūsu pašu vietējie diktan patriotiskie bāleliņi?
Uģim Voronam
U
Paldies Dievam ,ka Latvijā ir arī saprātīgi domājoši uzņēmēji,ka bez ekonomikas attīstības Latvijas tautai neizdzīvot.Lai jums veicās visos jūsu darbos un tālākajos plānos.Sādi domājošu cilvēku mums vajag par ekonomikas ministru.Lai Dievs jūs svētī,un lai izdodas!
Dārznieks
D
Vispār jau labi, ka ekspertam atklāsme atnākusi - kamēr nebūs govs nebūs arī piena.
Jānis
J
CIK ILGI VALSTS VAR PASTĀVĒT GALVENOKĀRT IEGŪSTOT NAUDU TIKAI NO NODOKĻIEM, JO VALSTIJ NAV RAŽOŠANAS, IR TIKAI UZŅĒMĒJDARBĪBA?
J
Gudri teikts: uzņēmējdarbība ir izeja no krīzes.
Populists
P
Latvija ir kā auto, kas traucās bez bremzēm un ar "pedāli grīdā" ! Lai noturētos pie varas Dombrovskim ir daudz apgādājamo un viņu radi. Jārēķinās arī ar Pasaules labdariem - nenoskaidrotas tautības abstraktas naudas aizdevējiem, kā arī ar pašmāju zviedru baņķieriem. Protams, Valdībai vislielākie ienaidnieki ir pensionāri, kuri grib izdzīvot uz valsts budžeta rēķina un kopā ar nabadzīgiem nodokļu maksātājiem cenšas izzināt VALSTS NOSLĒPUMUS, kur paliek miljardi.... pat labākais korupcijas apkarotājs biedrs Loskutovs, tā arī nevienu izzagšanas shēmu nevarēja atklāt ! KONSOLIDĀCIJA - pensionāru lamu vārds.
XXL
X
Diez vai Tu pats gribētu dzīvot valstī, kur premjers valda ar reketa metodēm.
un
u
tikko kads pasaka kādu labu domu tā atkal slikti. Viss ir slikti.
tur tas suns aprakts.
t
Latvija spriedelē politiķi, politologi, vesturnieki, bebdarbnieki alkoholiķi,šavēji policisti, bet nav kas strāda.
juris bogdanovs
j
Bet kas tad konkrēti tiek piedāvāts? Šīs teoretizētās frāzes mēs klausāmies jau gadu desmitiem ilgi. Kā to uzņēmējdarbību veicināt, vēl neviens nav pateicis. Un ja saka, tad tas viss ir tikai viņu pašu galvās iespējams, ko piedāvā, bet nereāls reālajā dzīvē.
Marija
M
Uģis gudri raksta, bet vai kāds tur augšā - valdībā, saeimā, visādās padomēs arī to lasa un interesējas? Tā vien liekas, ka graušana un ekonomikas attīstīšanas traucēšana ir valdošās šķiras uzdevums Nr.1 . Bēdīgi, bezcerīgi un kauns par savu valdību un valsti, kas 20 gadus nevar atrisināt valstiskās problēmas. Viņi jau ne par ko nav atbildīgi, nekad necietīs, arī tad, ja valsts galīgi noies uz grunti. Briselē paprasīs kompensāciju 3 gadu algas apmērā un dosies uz vēl neapgūtiem medību laukiem. Ko darīt? Kā iespaidot šos kungus un kundzes? Vēlēšanas nelīdz, cik reiz jau esam krāpti, mānīti, manipulēti. Un katrai jaunai partiju apvienībai savas atrunas. Ko iesaka eksperti?
krabis
k
Piekrītu Jukumam - lai kaut ko izdarītu ir jābūt nevis papīru kaudzei un skābekļa nogriešanas plānam, bet vispirms un vismaz kādam prioritāšu sarakstam, plānam kā reāli un pēc būtības attīstīt kādu nozari. Nevis politiķiem pietuvinātu vai sava drauga kantori, bet tādu, kas valstij kopumā dotu kādu labumu. Viss, ko iepriekšējo gadu laikā ir darījis Dombrovskis un co ir tikai cītīga darbošanās pie skābekļa nogriešanas un jebkādu iespēju likvidācija. Mr. Godmans ieguldīja 1 miljardu, ja pareizi atceros, tieši no sociālā budžeta Parex glābšanā, savukārt Dombrovskis turpina šo iznīcības taciņu.
Jukums
J
Un kāpēc tad ir šāda attiecība? Vai tikai ne tāpēc, ka vienkārši nav to darba vietu. Un te nu pašus strādājošos un arī bezdarbniekus nevar vainot. Ir acīmredzams, ka arī nekāds demogrāfiskais sprādziens neatrisinatu situāciju. Jo darba vietu (turklāt vēl tādu, kuras rada jaunu reālu produktu vai jaunu vērtību, nevis tikai kontrolē, uzrauga, rekomendē, izdara pētījumus, konsultē utt) taču joprojām nebūs. Es teiktu, ka ir jaizstrādā programma rūpniecības vai kādas citas reālas nozares attīstībai. Nu kaut vai lai ceļ jaunu Holivudu Ādažos vai Cinevilu salmpē, ja neko citu. Ja vēlaties salīdziniet to ar PSRS piecgades plāniem vai arī ar Maršala plānu - pēc katra vēlēšanās un gaumes, bet bez nekāda plāna ta lieta nesakustēsies. Un vēl ir vajadzīgs kaut kas līdzīgs new deal - kā kādreiz to realizeja, liekas, Rūzvelts. Tikai vai Dombrovskis spēj sasēdināt "uzņēmejus" pie galda un pateikt - vai nu godīgi maksājiet nodokļus (arī no ārzonās noslēptā) vai arī atradīsim veidu kā jūs ietupināt, stipri šaubos.
pele
p
Ja valstī ir 160 tūkstoši bezdarbnieku, tad nodrošinot šos cilvēkus ar darbu, nevajadzētu vecus cilvēkus baidīt ar to, ka varbūt rīt nebūs naudiņas maizītei. Cik nožēlojami tas skan...........
uz bezdibeni
u
Dombrovska valdība ir izdarījusi viesu iespējamo, lai darba devēji un darba ņēmēji nebūtu ieinteresēti saņemt legālu atalgojumu un maksāt nodokļus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas