Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Finanšu eksperti: Latvijā jāveicina starptautiski konkurētspējīgu uzņēmumu veidošana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Ja, ka gribetos tiem 'gudrajiem' ieviest Bezabrene kimikaliju un uz to produktu bazetas parstrades industrijas ... atri, fiksi un bez opozicijas ... Saksim ar kokapstrades, skiedru ... Daugava vel ir tira no piesatinajumiem ...
ieteikums
i
Varbuut ir veerts apguut labi apmaksaatu amatu taa vietaa lai gaudotu komentos, ka valdiiba necelj minimaalo?
ribalka
r
Vidējais ES IKP ir apmēram Īrijas IKP lielumā. Vai izdosies ? Ar ekspertu palīdzību cerams ka jā.
???
?
KAS MAKSĀ UN KAS RAKSTA? Tautas saskaņas partijas kongresā uzstājās Vadims Jerošenko - Lato Lapsas un Jāņa Jurkāna partneris laikraksta Teļegraf izdevēja padomē , raksta delfi: Laikraksta Teļegraf jaunā izdevēja AS News Media Group padomē ir arī žurnālists Lato Lapsa, liecina Uzņēmumu reģistra (UR) dati. Padomes priekšsēdētājs ir Jānis Jurkāns, bijušais Tautas saskaņas partijas līderis. Kopš 2006.gada viņš ir “Baltijas asociācijas – transports un loģistika” prezidents, kurā apvienojušies uzņēmumi, kuros vara pieder tā dēvētajiem Aivara Lemberga opozicionāriem, kā Oļegs Stepanovs un Olafs Berķis. Padomē ir trīs cilvēki: priekšsēdētājs Jānis Jurkāns, priekšsēdētāja vietnieks Vadims Jerošenko, kurš vienlaicīgi ir finanšu kompānijas Laika stars valdes priekšsēdētājs, un padomes loceklis Lato Lapsa, kurš ir SIA Baltic Screen vienīgais valdes loceklis. Vēl interesanti: Stepanovu tur aizdomās par krāpšanu lielā apmērā Ventspils uzņēmējs Oļegs Stepanovs atzīts par aizdomās turamo kriminālprocesā, kas tika sākts 2005.gada 20.jūlijā par krāpšanu lielā apmērā attiecībā pret AS "Latvijas Kuģniecība" (LK) un tās meitasuzņēmumiem, kā arī par darba pienākumu nolaidīgu pildīšanu, kas saistīts ar neizdevīgu līgumu noslēgšanu, radot LK būtisku kaitējumu - ap 29,1 miljonu ASV dolāru. Stepanovs tiek turēts aizdomās pēc Krimināllikuma 177.panta 3.daļas. Tas paredz sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 13 gadiem vai ar naudas sodu līdz 150 minimālajām mēnešalgām, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas. Stepanovam piemērots drošības līdzeklis - uzturēšanās noteiktā dzīves vietā. Paskatīsimies, ar ko TSP sadarbojas Jānis Jurkāns un Lato Lapsa: Jerošenko atmaskots kā sevi pašslavinošs konsultants bez reāla seguma redaktors: A.Deģis
I.Gr.
I
Algas Latvijaa var buut tikai tik lielas, cik valsts sarazho veertiigus produktus. Taadeelj vieniigaa iespeeja celt labklaajiibu ir tikai celt razhotnes un attiistiit speeciigu ruupnieciibu. Ja nepamatoti celjam algas, tad sanaks kaa Kalviisha laikaa, kas iereednjiem par Eiropas naudu paaugstinaaja algas par 17%. Naakamaa valdiiba dabuuja par sho nedarbu maksaat!
ārprāc
ā
reku šodien Liepājā jau vienu no tiem starptautiski konkurētspējīgajiem klopē ciet!
ANDREJS
A
Jo zemākas algas , jo labāk - briesmas , kas notiek kapitālismā -cilvēku -darba ņēmēju ekspluatācija. Briesmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jorens
J
Vadims Jerošenko ir Rīgas Brīvostas valdes loceklis un Rīgas domes deputāts no Saskaņas centra. Vai viņš ir neatkarīgs eksperts?
Pucina
P
Un darbinieku algu noteikt kā Āfrikā!
Vēl viens eksperts
V
Es arī, es arī esmu eksperts! Lūk mani eksperta ieteikumi Latvijai: uzlabot darba produktivitāti, veicināt konkurētspēju, nodibināt pasauleslavēnus uzņēmumus, piesaīstīt lielas investīcijas no visas pasaules, paaugstināt izglītības līmeni, nostiprināt tiesiskumu. Vai jums patīk mani ieteikumi? Skaidrs ka patīk - nevelti es esmu eksperts!
vientulais vilks
v
Urrraaaaaaa! Atklajums. Ieteikt NOBELA PREMIJAI.
arī prom
a
... slimnieks murgo visu slimības laiku ... ... experts murgo, jo šamam ir jāpamato sava eksistence un jārada iespaids, ka ir par ko atalgojumu saņemt ... slimnieka murgiem vismaz ir pamatojums - experta murgiem - tikai iegansts ...
@@@@@@@@@
@
«Мы считаем, что инвестиции, как нефть», указывая на иностранные инвестиции на роль улучшения экономической ситуации, говорит компания время звезды Председатель правления Вадим Jerošenk. Результаты исследования предлагает предпринять конкретные шаги чтобы «в Латвии на инвесторов привлекательным земли с большой рост потенциалa».
Zigis
Z
Par kādu attīstību, par kādu labklājību tie blēži murmulē, ja lozungs ir - "Jo zemākas algas, jo izdevīgāk"? Absurds!
fiksais
f
Ja valsts valdības veidošana ir kā starptautisks diletantisma etalons ( vēl laikam kāda sociālplutokrātu valsts vēl tā varētu atļauties veidot valdību). Par ko ir stāsts? Lielākā daļa nosaukto nozaru ir politizētas - ne izglītība, ne veselība, ne tūrisms, ne ekonomika netiek buvēta valsts interesēs. Valsts ekonomiku veido ideoloģija un partokrātisms, un tas trakākais - neveiksminieku un diletantistu kopums. Šo diletantu valsts vadīšanas sekas ir šodienas Latvijas ekonomiskais stāvoklis. Un diletantu eksperimenti turpinās ar jaunu spēku! Ko vien ir vērts ārlietu ministrs ar savām "spidošajām" zināšanām un valodu! Vai zināt, kādu valsti un tās ministru, kam būtu ar viņu par ko runāt? Vai valsts nodzivošanu līdz kliņķim var saukt par izcilu laiku? Kādu zāli raksta autors pipē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas