Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Gandrīz trešdaļu no šogad partijām ziedotā saņēmusi PLL

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Uzmanī bu
U
!Ja Vienotībai nebūtu tās sorosiešu ĒLERTES un āboltiņas, tad būtu vēl labāki rezultāti - vismaz 51 %. Un TAD VARĒTU DABŪT VISUS ministru portfeļus ! bet neko nevar darīt (negribēja VL, Sociāldemokrātus un Kristīgos demokrātus - tai vietā geju atbalstītājus - tad neko): būs jāstrādā ar saskaņiešiem, jo uz to liberāļi, VVF un ASV vēstniecība uzstāj. ! Jāīsteno taču Ēlertes plāns par trīsvalodību Latvijā: angļu, krievu un latviešu...!!!!!! UN TAS IR ĀRPRĀTS!!!
Savickis
S
Mūsu lieta bija taisna un cieta. Taču tauta nesaprata. Vainīgs Stendzinieks.
visticamak
v
tika ieguts daudz mazak balsu,jo ar balsu "saskaitishanu" ka parasti bija lielas problemas..
march
m
Nu te skaidri redzams, ap kurām partijām grozās Latvijas saimniecība un kuras reāli veido ekonomiku. Bet nu tauta pastalās jūras krastā sev ievēlējusi tādu valdību, ka vismaz četrus gadus paliks par reņgēdājiem plikiem dibeniem un tupi blenzīs Briseles, zviedru un sorosoīdu rīklēs. Es ar savu darbu barot SVF netaisos, tātad nekas cits neatliks, kā nemaksāt nodokļus.
kalmārs
k
Pēc visa spriežot, tie uzņemēji, kas tik dedzīgi atbalstīja PLL izrādijās nu ļoti netālredzīgi un situāciju uztvert nespējīgi. Bet varbūt tieši tāpēc viņu bizness pasreiz arī atrodas caurumā...
lietusssargs
l
Ērikam jau no paša sākuma vajadzēja saprast, ka šitās kampējbuldozeru rausējpartijas reklāmas varētu nostrādāt vienīgi Mozambikā... jāteic zemē nomesta nauda - būtu labāk kādam bērnu namam iedevuši, nevis plakātus zīmējuši... duraki!
Vuarzazi
V
Vai Dinamo kotribucija PLL kampanjà ir ieskaitita ?
fiksais
f
Ja putrā ir tārpi, tad tā ir putra ar tārpiem. Kurš ēdīs putru, ja zin, ka tajā ir tārpi? Reklamē cik gribi - tikai kāds ar novirzēm ņems tādu putru! Smieklīgi tikai skatities "svarīgo" cilvēku nemšanos ap šo tārpaino putru - liek to putru pie lupām, slavē, visādi smalki uzvedas, bet mutē paši nebāž... Apbrinojami, ka valstī tik daudz divaiņu, kam garšo putra ar tārpiem. Lai gn no bada ne to vien ēdīs!
Arturs M
A
Nabaga,nabaga ziedotāji,tagad zinās,ka lūzeriem naudu neviens neuztic,par muļķību ir jāmaksā :D Tā Jums vajag.
Nu
N
tas gan ir hohmīgi: stendzinieka kampaņa ar savu budžetu panāca tik pat cik VL/TB/LNNK
!
!
Ja kaut daļa no šīs naudas būtu ziedota, būtu bijusi jēga. Pirmo reizi būtu bijusi jēga. Tā vietā šie savtīgie cilvēki Daugavpilī pielīmējās sociālā pabalsta programmai. Tas gājiens atgādināja par Bērnu slimnīcā jau redzēto rokrakstu. Kļuva pavisam pretīgi.
BURKOVSKY
B
Iedotu ''genijam'' Stendziniekam VL/TB veleshanu kampanjas budžetu, tad PLL butu vienaa limeni ar Daugavas raceejiem :D
bimbam
b
Gandrīz trešdaļu no šogad partijām ziedotā saņēmusi PLL ------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------- Jēga no tā visa nekāda! Būtu labāk naudiņu pārtikas veidā iedevuši trūcīgajiem cilvēkiem, par kuru aizstāvjiem uzmetās! Būtu labums gan pārtikas saņēmējiem, gan pārtikas ražotājiem, gan arī VK!
bimbam
b
Jēga no tā visa nekāda! Būtu labāk naudiņu pārtikas veidā iedevuši trūcīgajiem cilvēkiem, par kuru aizstāvjiem uzmetās! Būtu labums gan pārtikas saņēmējiem, gan pārtikas ražotājiem, gan arī VK!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas