Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Gerhards: Jakrina sarunai ar Gailīti vajag lingvistisko analīzi, lai spriestu par spiedienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
+++
+
Var saprast, ka grūtības ar krievu valodu, izrādās, latviski arī nesaprot. Nabaga Gerhards.
VVV
V
Atkal luzers jut spiedenu, šausmas.
Krauze
K
neko daudz nezinu un man vispār šis jautājums liekas nesvarīgs, bet runā, ka sieviņu (tāpat kā vīriņu) labi apmaksātā valsts darbā pa blatu iekārtoja PLL.
kaka
k
stulbs vai izliecies?
Sema
S
he, tur gan nevar piekrist, Krauze. Vistīrākā šantāža, ja darba devēja pārstāvis sāk žurnālistu priekšnieku tirpināt par viņa sievas darba iespējām, lieko manīt, ka viņu un viņa "drauģeļus" tas īpaši interesē, turklāt piebilstot, ka ne viss parīk TV atspoguļotājā, vai tā nav, ko ?
Krauze
K
No šantāžas tur nav ne smakas. Atbrīvot sliktu darbinieku no amata ir ne tikai darbadevēja tiesības, bet es teiktu - pienākums. Šantāža būtu draudi dzīvībai vai veselībai, iznīcināt vai bojāt īpašumu. Tad tā būt īsta šantāža. Un vai nav komiski, ka partijas, kas bija pret "stukaču" likumu, sulainis pats ir stukačs?
cinks101
c
gerhardam pašam vajag lingvistisko ANAL-īzi
bully at work
b
ja gerhards prasa lingvistisko, tad gailītim jāprasa psiholoģiskā analīze video ir ļoti labs materiāls, kas ļauj izanalizēt abu kungu uzvedību secinājumi nenāks jakrinam par labu, jo gailīša izturēšanās liecināja - viņš jutās apdraudēts un jakrins uzvedās kā īsts bandīts, kurš atnācis "pārliecināt" neliela veikala īpašnieku, ka "jādalās" perfektas "mafijas sešinieka" izdarības, angliski tas saucas BULLYING painteresējieties kā tas izpaužas un sapratīsiet, ka tas ir klasisks ietekmēšanas piemērs ja Latvija nav speciālistu, tad jebkurš vidusmēra amerikāņu psihologs jums noskaitīs visas pazīmes, kas liecina par "uzmākšanos" (kā mācību video "BULLY AT WORK!"
analīze
a
gerhardam vajag analīzi? lingvistisko? :) varu nodrošināt! 1) jakrins piedāvā gailīša sievai "karjeras izaugsmi" vai "saīsināt pārbaudes laiku".. vai jakrinam, esot gerharda biroja vadītājam, ir tiesības lemt par sm padotības iestades personāla sastāvu? jakrinam nav tādu tiesību, jo tas neietilpst viņa kā ministra biroja vadītāja kompetencē! nekad nav ietilpis un neietilps! par personālu lemj a) ministrijā - valsts sekretārs (administratīvais vadītājs) b) padotības iestādē - iestādes vadītājs kam pakļauts sm valsts sekretārs un padotības iestādes vadītāji? jakrinam? :) ne... ne... gerhardam! tikai un vienīgi ministram - gerhardam jeb tb/lnnk lielākajam kretīnam! tātad secinām - jakrins nevarēja runāt savā vārdā, jo viņam LEGĀLI nav nekādu iespēju ietekmēt nevienu personu sm vai padotibas iestādē viņš spiedienu var izdarīt uz gerhardu, gerhards uz padotajiem, bez gerharda shēma nedarbojas un tads gailītis varētu uzspļaut uz jakrina glaunās auto un jakrins NEKO.. absolūti neko nevarētu padarīt ne gailītim, ne viņa sievai! no tā savukārt secinām, ka jakrina (jeb "cara tētiņa") lietotais "mēs" tiešām ir "mēs"! cik tādu "mēs" aiz jakrina, tas ir cits jautājums! 2) jakrins gailītim saka "cienījamu cilvēku cienījamas kundzes..." nu te pat lingvistam nav jabūt, lai pateiktu no kādas vides nāk jakrins mafija, MAFIJA... stulba, aprobežota un pilnigi krieviska mafija! jeb "uvažaemie ļjudi!" "ja tebja uvažaju i ti menja uvažai!" "i paļci veerom"! un tagad katrs pats var veikt tālako "lingvistisko" izpēti par tb/lnnk nacionālajām interesēm un latviešu valodas "varoni" gerhardu! "lingvistiski" šī ir atklāta šantāža un tikai pilnīgs kretīns to "neredz" nu kā gerhards, bet no tā nevar neko citu gaidīt, gerhards neredz zīmola pazušanu, neredz ķīseļa liešanu asfalta vietā.. neredz valsts naudas izzagšanu.. bet TOTIES.. viņs runā latviski! slikti runā, kā palīgskolas skolnieks, bet kaut kā boksterējas, galvenais, ka prot pateikt.. "es pa russki nesaprotu" un pagaidām nerunāsim par to kā gailīša sieva nokļuva lvrtc, bet skaidrs, ka ne jau savu izcilo spēju dēļ!
tūdaliņ-tāgadiņ
t
lingvistisko analīzi! lingvistisko! -:) gerhards TIEŠĀM ir pilnīgs kretīns! gerhardu pašu vajag uzlikt uz melu detektora un nevajadzēs nekādu analīzi!
saulsardzene
s
Es piesakos par ekspertu,jo esmu trenēta un man ir diplomi,es protu atrast kotletē gaļu.
hm...
h
Gerhards diemžēl arī ir auns. Jurisprudencē to iespējams sauktu par lingvistiski gramatisko analīzi, bet būtībā viņš visticamāk vēlas pateikt, ka nepieciešams izvērtēt saturu (kas ir stipri plašāks par verbālā vēstījuma analīzi), lai saprastu, ko kurā brīdī sarunu biedri ir domājuši un teikuši.
atdodiet naudu
a
Varat tagad vāvuļot un visādi fantasēt, ko Jakrins gribējis teikt, kā arī piesaukt psihiatruts, lai pašam jakrinam izsakidrotu, ko viņš pateicis. Mans secinājums no malas: 1) tiešs spiediens nebija nenovienas puses; 2)Gailītis nav tik stulbs kā izliekas; 3)Jakrins ir ļoti, ļoti aprobežots tips, bet ar lielām ambīcijām un laikam ar ietekmīgu aizmuguri, jo kā citādi tāds stulbs jefiņš varētu amatā noturēties - pat mana kaimiņu Mirdza melo pārliecinošāk un izklāsta tekstu saprotamāk.
Runcis
R
Lai slavets Jezus Kristus ... Grabeju balsts.
Runcis
R
Gerhards melo. Gan par bledibam ar asfaltu, gan saja gadijuma. Varbut jau klucis bikses - ja pateiks patiesibu nokodis lapsene? Kapec kluse Visu Latvijai? Vai gatavi noslikt sudos kopa ar Sevzemiesiem? Visi sie Batjkas, boDeli, baTuni un citas vecas mebeles velk dibena. Sevzemietis Kalnins - palaistuve.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas