Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Ideoloģisku atšķirību dēļ VL-TB/LNNK pašvaldību vēlēšanās Rīgā startēs atsevišķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nav gudri
N
Dzintar, nav gudri iet vieniem pašiem. Ja līdz vēlēšanām Tu nespēj vienoties ar citām partijām, tad arī strādāt pēc tam nevarēsi. Tas ir tikpat muļķīgi, kā savu partiju sadalīt divās partijās. Ieklausies sabiedrības viedokļos un dod iespēju sabiedrībai no kopēja saraksta veidot spēcīgu valsts un pašvaldību pārvaldes komandu.
bet, vai ir "gudri"
b
piekopt tā saucamo "reālpolitiku", kura darbojas pēc principa - "kurš ķeizars vinnēs, tas būs mūsu"? Tāda var būt tikai kangaru politika. Un redzu, ka VL! vadības politika tāda nav.
  • 2
  • 0
volro
v
Malacis ,DZINTAR,ka startējat atsevišķi ,tad es balsoju par jums ,tām partijām nav mugurkaula .Vēlu jums veiksmi .
poļaks
p
Ja jau Dzintaram būtu tas stīvais un nelokamais mugurkauls, tad daudzi viņa partijas biedri un līdzjutēji nelasītu sēnes Īrijā,bet strādātu šeit pat LATVIJAS labā. No tā, ka V.L. spējīga ģenerēt patriotiskus saukļus un Valsts svētkos vicināt Valsts karogu, neviens paēdis nebūs. Ja latvieši pelnīs sev iztiku Rietumos, bet Latvija sev vervēs darbaspēku austrumos, tad var iznākt, ka Vislatvieši būs vienīgie, kas Saeimā runās LATVISKI un vēlēšanās balsosim nevis'' par'' vai ''pret'', bet ''za'' vai ''proķiv''. Ko par to saka V.L. ideologi Dzintars ar Parādnieku, jeb viņiem risināmas valstiski svarīgākas problēmas, kā vismaz vēl uz vienu termiņu iekļūt deputātos.
  • 0
  • 2
nu tad - ***
n
par latvisku Latviju !!!
  • 2
  • 1
Nikolajs
N
Balsotu par ZZS , ja šie startētu kopā, bet ne atsevišķi. Tā iznāks izmest savu balsi vējā, -jāpārdomā cita izvēle.
Latvija
L
Urlakovs skiet ir zaudejis. Visu Latvijai vismaz cetru gadus bus topa. Vimaz 4 gadus, urlas nelekas pie sava falla. Tas vien ir ko verts.
psihiatrs
p
Puišel, marš atpakaļ uz palātu!
  • 2
  • 5
Politbirojs
P
Atkal čurā Bauriem ausē siltu. Idioloģija šiem grupējumiem bija un ir viena vienīgā: Kā vien var ielīst dupsē boļševikiem (šobrīd VISVARENAIS DEBĪLIJAS KOPGALDS), lai cik vien var pierītos glumenējoties tautai uz kakla. Nu apm.,tā kā tas Ložmetējnieks-Parādnieks močījot ekipējumā uz bērnudārzu kur šo jau gaidīja pareizie režisori. A tās "atšķirības" ir nekas vairāk, kā boļševiku scenārijs, lai Bauri saejot vēl vairāk konusā vai nu nobalsotu par tovārišču Ušakovu vai nu uzlēkātu Pid-ral-lā danci.
Han!
H
Pat ļoti loģisks lēmums, savukārt Vienotība paņemot savā pulkā sevi diskreditējošos zatleristus, kuri, kā atceramies, gribēja veidot valdību kopā ar SC, tātad balsot par V/RP, ir tas pats, kas balsot par SC
K-K
K
... NA PAREIZS LEMUMS, KAS ATMAKSASIES AR UZVIJU !!!! ... TURPINOSI JAPIERADA LATVIESU VELETAJIEM UN LOJALIEM JAUNAS PAAUDZES PILSONIEM, KA NA POLITIKUS NEUZPIRKSUN NESAMAITAS - TIE NEKAD NENODOS SAVUS PRINCIPUS .... ... Atrak vai velak, Bezabrenes jauna paaudze sapratis, ka vienigais veids ka latvietim un lojalam pilsonim atgut civilizetas sabiedribas godu un slavu ir attirit veco aparatu no bijusas nomenaklaturas mesliem ... ir vajadziga jauna psihe LR 21.g.s. pilsonim!!!!! ... TIKAI PAR LV --- VIENIGA PARTIJA, KAS IEGUST IZGLITOTO JAUNATNI !!!!
Bismarks
B
Kāda jēga piedalīties bez mērķa uzvarēt?
man šķiet, ka
m
nacionāli domājošie latvieši no NA būtu vēlamāki par latviski runājošajiem kosmopolītiem no V un RP, jo tikai jau NA novērsa SC iekļūšanu valdošajā koalīcijā.
  • 3
  • 1
NU
N
Ja droši pārvar 5% robežu, tad neredzu neko sliktu.
nacistu monstrs
n
Ak tad ir gan bail? tas labi, tas man patīk. Zina, ko ēduši, tāpēc baidās.
....
.
Mūsu balsis NA ir zaudējusi. Balsot RD vēlēšanaās bija jēga tikai par apvienotu komandu
who cares
w
Ha! Es jau domāju, ka VL startēs atsevišķi no TB...
neuzticos
n
Pasekojiet, kas zem jūsu partijas vārda tiek darīts reģionos.Piemēram, Alūksnē. Nekad par jums nebalsošu.
Pilsonis
P
Es balsošu tikai par Visu Latvijai, jo viņi ir vienīgie, kas nav piekrāpuši savus vēlētājus!
Vārds
V
haha Jo nekad neko nopietnu nav darījuši, tikai "iestājušies" par latviskām vērtībām. Ar tādu programmu vienmēr var justies kā īstens patriots. ======================= Neesi lasījis VL programmu. Vislabākā no visām, sociālo politiku un nodokļu sistēmu ieskaitot. Vienīgā partija, kas domā par valsti vairāk, nekā par savu kabatu. TB/LNNK vecie baķkistu blēži visi kā viens ir jāsvītro.
  • 2
  • 3
lapsene pilsonim
l
Nav piekrāpuši vēlētāju? Pārdevuši Latviju, bet nav piekrāpuši. Prātiņ, nāc mājā!
  • 2
  • 2
! > haha
!
Diemžēl tev taisnība par tām "vērtībām". VL! akcijas manās acīs zaudēja lielu daļu vērtības, kad Grende pateica, ka 11. novembra krastmala ir svētvieta. Vēl 2008. gada maija nogalē šajā svētvietā pederastēja praids.
  • 3
  • 5
haha
h
Jo nekad neko nopietnu nav darījuši, tikai "iestājušies" par latviskām vērtībām. Ar tādu programmu vienmēr var justies kā īstens patriots.
  • 10
  • 8
TT
T
Pilnigi berniskiga uzvediba Rausim balsis nost no V/RP -...???
J
a ............... Priekshlaiciigi nepriecaajies:)
  • 5
  • 2
a
a
Kādas vēl tev RP balsis ? RP diez vai pārvarēs 5% barjeru. Turpretī NA šobrīd reitings Rīgā ir 18% ...
  • 12
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas