Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ierēdņi varēs saņemt 30 % piemaksas pie algas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xe
x
neaizmirsti, ka valsts turas uz plebejiem ar pamatskolas izglītību... Latvijai pēdējos 20 gados ir bijuši 2 mega lieli ienākumu avoti - sēņu lasītāju no īrijas sūtītā nauda saviem nabaga radiem Latvijā, un zviedru pensiju fondu Latvijā iegrūstie 10 miljardi EUR.. tā kā nerej virsū tiem (9 klasniekiem), kas balsts tavu labklājību... protams, ja tev ir kāda hi tech firma, kas varētu eksistēt un pievienoto vērtību ražot arī uz neapdzīvotas salas, tad tu savu "viedokli" vari atļauties publiskot.. tad, kad Latvijā iedzīvotāju skaits samazināsies līdz 2 mio, no kuriem 700k būs pensionāri, 400k bērni/studenti un 200k bezdarbnieki, tad sapratīsim, kādā pakaļā esam... bet ierēdņiem respect - 30% pie algas... motivācijai... pats esmu pailgu laiku nostrādājis valsts iestādē, tādēļ zinu to pamata atšķirību - privātajā biznesā tava algas sākuma likme ir nulle, un tad tu ar savu darbu to palielini, palielini, palielini, tad pienāk krīze un tava likme atkal ir nulle, un tu sāc no jauna to palielināt ar savu darbu... valsts iestādē algas likme plānotā budžeta ietavros ir 900 ls... un tad tā tiek samazināta, tad atkal palielināta, notiek cīņa, notiek mahinācijas... redzi atšķirību - no nulles uz augšu ar savu darbu vai "man likumā tā ierakstīts" (kā tiesnešu gadījumā) un "budžeta ietvaros", mahinējot, paužot savu neaizvietojamību, utt.
Artis
A
Ja esi pabeidzi 9 klases (vai labākajā gadījumā 12), nav ko sūdzēties, ka maza alga vai nav darba! Neaizmirstiet, ka tas pielikums drīkstēs būt tikai 10% no darbiniekiem!
Vija
V
Nesaprotu, ar ko valsts pārvaldes darbinieki ir pārāki par citiem? Krīze vēl joprojām nav pārvarēta. Ļoti daudz cilvēku bez darba, bez ienākumiem. Strādājošiem privātā biznesa sfērā algu pielikumu vēl ilgi neredzēt, neskatoties uz to, ka darba devēju prasības ir ļoti augstas.
Artis
A
zinātnē, piemēram. :)
xe
x
kur viņi iet? kur? biznesā? ko viņi tur darīs? shēmas zīmēs?
Artis
A
Ja tā tiešām tiktu tiem labākajiem, pretenziju nav! Vismaz dažās valsts iestādēs pat tagad iet prom zinoši cilvēki, jo algas vienkārši ir smieklīgas! Tas kaut nedaudz viņus motivētu palikt!
Dūda
D
Toties pensionāriem iesaldē indeksāciju ,kaut inflācija aug.Turklāt 50 santīmiņu par receptīti izdomāja.Budžets jātaupa priekš ierēdņiem.Paši lēma, paši ņēma!
Vienotības Klibā zos(e)
V
Nu patīkami!!!!!!! Mani siles brāļi Vienotībā lauž krēslus no sajūsmas... Bet tautiņai FIGĀAAAAA... Sapratāt? Gods kalpot Biezajiem!
laine
l
Nu, skaisti! Krīzes laikā, kad palielina nodokļus ..., kad tautai sludina, ka ciešāk jāsavelk jostas... Kā vienmēr - daži ir vienlīdzīgāki!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas