Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Ijabs kandidēs EP vēlēšanās no Attīstībai/Par! saraksta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viduvējība
V
Garlaicīgs pasniedzējs, un vēl garlaicīgāks pētnieks, bet ar pasniedzēja algu un mežraga pūšanu taču nepietiek. Tagad pirms pensijas vecuma vajag izdienas pensiju no EP: Klassiska aparatčhiku, vai Dombrovskis, vai Pabriks, vai Ijabs, shēma! Tehniski Ijabs ir vienmēr bijis galma pētnieks, bez sava neatkarīga politiska skatījuma, dziedot slavas dziesmas galma orķestrim, ar diezgan tradicionālu, katram ēzelim saprotamu politikas norišu analīzi. Ar šadiem tipiem Latvija ir un paliks Eiropas pažobele.
Iesaku balsot par...
I
Tiem, kas tik un tā jau ir par viskautko, iesaku balsot par šo neveiksminieku. Vismaz viņa sieva un bērni būs paēduši briselē... Kas to zin, varbūt no tiem izaugs kas jēdzīgāks.
prieks
p
Atceros vinju, kad vinjam bija apméram 17 gadu. Uzpútígs un iedomígs jauneklis, kursh par sevi bij ljoti augstás domás. Iespéjams - audzináshanas sekas. Gan jau pratís "izrakt" labumus arí no Eiropas "siles".
hmmm
h
Palasījos komentārus. Tradicionāļi gaudo kā vilkači uz Mēnesi. Ļoti labi. Jo tradicionāļu 25 gadu totalitārā diktatūra LV ir apriebusies. Sen jau vajadzēja ierādīt vietu šiem tukšuma sludinātājiem. Slava Sorosam!
gadol
g
http://www.fondsdots.lv/en/team
vienkāršais
v
Varbūt šim "ekspertam" un viņa bandīteļu baram, kas pārpratuma dēļ tiek dēvēts par partiju, derētu atmaksāt budžetā līdzekļus, kas iztērēti par "neatkarīgajām ekspertīzēm"? Jo nekas cits, kā bezkaunīga viena mafiozā klana propagandēšana par nodokļu maksātāju naudu, tas nav.
Paldies
P
Tieši tāpat kā "Ekonomistu apvienībai 2010"
  • 3
  • 0
Paldies
P
Kā latviski būs s.u.k.a
mācies>Paldies
m
Latviski nav tāda vārda, biedri osvoboditel!
  • 1
  • 7
postindustriāls neomarksists
p
Vai viņš tāpat kā daudzi politologi nav populists un nekalpo valdošajai šķirai?
pretīgi
p
Prostitūcija ir arī Āfrikā prostitūcija.
Gaitiņu Tenis
G
Kā sacīt jāsaka, mums Latvijā politologu gluži kā kādreiz zinātniskā komunisma pasniedzēju ir čum kvadrāt. Tāpēc vājākie un varbūt arī slinkākie, neizturot konkurenci, aun kājas un tiecas pēc ienesīgiem amatiem politikā.
bet
b
Vai tad politologi nav cilvēki? Arī politologu vidū zeļ un plaukst korupcija.
  • 14
  • 1
Ikars
I
Kurs par so plebeju Ibiju balsos uz EP, lai pazemotu Latviju un latviesu tautu? Vai tad tiesam Latvija trukst izskatigu un izglitotu cilveku, ka uz velesanam EP ir vieni kankari ibiji, vaideres, grigules, mamikini....?
Raits
R
Kā lieliski pierādīja pēdējās Saeimas vēlēšanas, tam, kā balso vēlētājs, vairs nav pilnīgi nekādas nozīmes. Oligarhija saskaita un sashēmo tā, kā savā starpā vienojusies. Un tautiņa var apdirsties, svītrodama vislielākos neliešus un korumpantus. Tie tāpat sēž ministru krēslos un gardi ieņirdz par lētticīgo elektorātu, kas joprojām naivi tic, ka Latvijā esot demokrātija kā Eiropā. Šis vepris gadiem ir uzcītīgi un bez liekas kautrības apkalpojis korumpantu intereses, nu dabūs kā balvu iespēju aizbraukt komandējumā uz Briseli. Un aizbrauks arī, jo balsis skaita tās pašas mafijas pārstāvji.
  • 9
  • 1
:):):):)
:
Un Jūs sevi noteikti uzskatāt par patrīcieti????Bet anonīmi zākajaties kā īstens lumpenis.
  • 4
  • 8
bet
b
tas ir tikai loģiski: Visa LV mass media te pēdējos 10 gados viņu visādi publicē un intervē-tā spodrinot viņa imidžu, un ne jau par velti tas tiek darīts....
trusis nejaukais
t
nu redz kāds uzskatāms piemērs visiem - Vienotības pakaļas laizīšana ir attaisnojusies!
Vienotības trollim
V
Lasies dirst ar savu Kremli. OIK afēra pierādija, ka Kremli apkalpo Vienotība.
  • 5
  • 2
>trusis...
&
nu gluži kā ar kremlistiem-vai ne? Tie ar te aģitē par Kremli, no kura pēc tam saņem materiālus labumus....
  • 4
  • 9
Sprīdītis
S
Es arī gribu!!!
Ivo
I
tuvāk silei ija ija

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas