Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ja valdība neaizstāvēs vecāku intereses, tie sola rīkot starptautisku skandālu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juhans
J
Vai tie klubi nav par daudz savairojušies?
Aija
A
Uz mūsu salonu nāca māmiņa, kura tēvu bija noformējusi tā saucamās māmiņas algas saņemšanai. Viņa mēnesī saņēma 1300 latus, dzīvoja pa saloniem un veikaliem, bet vecāmamma auklēja bērniņu.Taisni neērti bija skatīties, kur nu vēl salīdzināt ar māmiņām- frizierēm, kuras viena otrai piepalīdzēja pieskatīt mazuļus, lai tikai varētu strādāt. Te kaut kas nav kārtībā, tāpēc tās salakveidīgajās pat klausīties nepatīk!
Ak vai!
A
Tīrā demagoģija, ka ar simts latiem uzlabos demogrāfisko situāciju valstī. Domāju, ka šāda naudas dalīšana ir liela muļķība! Vai salakas maz saprot, ko viņas sludina: tā tāda naudas kāšana!
Nākamie vergi
N
Redz kā MĀMIŅU KLUBS efektīgi protestē !!! Vai gan nedzīvojam pie stulbas, nekompetentas valdības kājām???? Laikam mūsu valdības spīdošās gaismas uzskat ka nākamā paaudze Latvijas vergi nāks no Ķīnas. Lai dzīvo MĀMIŅU KLUBS !
man 59
m
Krīt uz nerviem šo augstāko izglītību ieguvušie - nopirkušie lielībnieki, kas uzskata, ka tāpēc viņiem pienākas un pienākas, bet tai vienkāršā darba darītājai, kas varbūt krīt no kājām nost darba dienas beigā, kura no savas niecīgās valsts noteiktās alziņas vēl trešo daļu samaksā nodokļos, (no manas 220 latu algas 70 lati nodokļos), tai nepienākas nekas, ne viņai dzīvoklis vajag, ja bērns piedzimis, tad tādām nu gan pat 50 vai 100 latu par daudz. Jūs domājat tik par naudīgo sabiedrības daļu, bet vai tie augstāko izglītību ieguvušie domā par to kā jūtas tā sabiedrības daļa, kas nepelna tūkstošus. Labi zinam nenormalo algu politiku valsts struktūrās, kur 4000 algu maksā pat šoferu dēliem. Baidos, lielākā daļa lielo māmiņu algu saņēmējas ir no šādām aprindām un tagad jūtas bezgala apdalītas.. Ja valsts maksā bērnu pabalstu, tad visiem bērniem vienādu.
Pilsonis
P
Māmiņu pabalstu māmiņas būs tiesīgas prasīt tikai tad, kad valsts ieviesīs jaunu nodokli, kurš paredzēts māmiņu algu izmaksai. Kamēr tāds nav ieviests, salakveidīgajām nav tiesību kāst valsti. Tā ka, Sandija Salaka, uz priekšu - par jauna nodokļa ieviešanu un tikai tad sāc prasīt! Māmiņas taču maksā tādas pat sociālās iemaksas kā pirmspensijas vecuma strādājošie. Kāpēc pirmspensijas vecuma sievietēm, kuras nav reproduktīvā vecumā, no sociālajām iemaksām nepienākas nekāds īpašs pabalsts, bet māmiņām pienākas? Nodokļu ta maksā vienādi.
Ģimene
Ģ
ģimenes adzina bērnus nevis skolas. Jūsu viedoklis tā atpalikusā padomju puntierēšana. Ja jūs nedzīvotu padomju valstĪ šāda domāšana būt loti sveša. 60 gadu padomju okupācija ir gad sačakarējuši jūs prātus. .
Jānis
J
Domājams,skatoties no Rietumeiropas,lielakā daļa Latvijas ģimeņu ir nabadzīgas unvisam nepieciešami pabalsti.
Diana
D
Esi pederasts, vai ne? Tad man skaidrs, kapeec tev taas maaminju algas tik ljoti kremt.
P.
P
Domāju, ka dzimstību pabalsta samazināšana neietekmēs. Varbūt kāda māmiņa atteiksies no bērna, jo negribēs zaudēt savu labo algu uz vienu gadu vai negribēs iet bezdarbniekos. Bet vairāk dzemdēs sievietes ar zemākiem ienākumiem, bez kredītiem vai laukos, vai imigrantes. Man liekas muļķīgi šajos laikos kaut ko gaidīt no valsts. Ja pāris vēlas bērnu, tad tas ir primārais iemesls, nevis kaut kādi valsts pabalsti. Bērns dzimst ģimenē, nevis sievietei vienai pašai, rūpes par bērnu nav tikai uz viņas pleciem.
aro
a
Skaidrs, ka māmiņu algas nedrīkst samazināt, par 8 Ls pabalstu es atbalstu PB viedokli. Bet ja godīgi vlastij vajadzētu tiešām sākt vairak domāt par tautas izdzīvošanu, jo kurš tad tos nodokļus maksās pēc 30 gadiem? Principā bērnu babalsts būtu jāmaksā līdz 18 gadiem un ne mazāks kā 50 Ls mēnesī. Arī bezdarbnieku babalsts būtu jāmaksā pilnīgi vieiem bezdarbniekiem un tik ilgi kamēr atrod darbu, ilgstoša bezdarbnieka pabalstam vajadzētu būt vismaz 200 Ls. Un no šiem diviem punktiem arī vajadzētu sākt veidot budžetu, jo kas tad ir valstī pats svarīgākais? Čilvēks vai ne, kas te dzīvo? Nu tad par ko mēs vēl diskutējam? Ja maksātu tos bezdarbnieku pabalstus, tad visa šī nauda tiktu tepat LV tērēta un ekonomika sildītos tīri labi. Tā kā Dombrovski sāc kaut ko reālu darīt nevis tik turpināt laist pa ekonomisko spirāli uz leju. Vienreiz vajag pašiem parādīt visai pasaulei, ka mēs neesam banānu republika un mums šādi PB ieteikumi kā Āfrikas valstij nav derīgi!!!
Vientulais vilks
V
Ari man LATVIJA divam atvasem ir tadas pasas problemas,ari vinus nav bidijusas dzive,,spalvainas rokas,,ir ieguvusi labu izglitibu/iespejams ka viens no viniem strada kopa ar jusu meitu/,laba darba strada JUS varat iedomaties ,ka bija ,ja 3 vienlaicigi studeja un manar skolotaja algu bij japalidz LATVIJA nebutu tada situacija ja GODMANIS &NEBUTU IZLAUPIJUSI VALSTI.velsodien so bandu vadoni regojas masu medijos.LAI JUMS un MEITAI VEICAS.
Bumbulis
B
Es te palasot komnetaarus briinos par attieksmi. Kaa var 100 LVL uzskatiit par naudu, kas ir pietiekama beerna uztureesanai? Kaa var runat par atgriesanos uz darbu peec 2-3 menesiem?Tas buutu loti jauki, ja darba tirgus to atlautu. Sobriid biezi vien nav kur atgriezties. Esmu sasutumaa un piekritu, ka pie taadas politikas daudz beernu nepiedzims. Pati esmu staavokli, esmu loti labi atalgota (starp citu pie taa straadaaju vairaakus gadus inverteejot visu savu briivu laiku un naudu izgliitiibaa un graamaataas), solis par beernu ieguusanu ir paardomaats un gribi vai negriibi ari apdomaats finasiaali. Un ko? Ja taadas izmainas stasiet speekaa brauksu prom (paldies dievam izgliitiiba un pieredze to atlauj). Un taadi ir daudz....
Akcijai pievienošos
A
Jau rakstīju - naudu mana meita savai izglītībai nopelnīja pati, jo mēs ar vīru viņai palīdzēt nevarējām /ģimenē ir jaunāki bērni/. Kāpēc citas to nedara, bet iet vieglāko ceļu? Kāpēc tās, kuras naudu saņem aploksnēs, tik ļoti apskauž tās, kuras nomaksā visus nodokļus? Kāpēc pēc smaga darba /vienlaicīgām mācībām un naudas pelnīšanas/ cilvēkam jāsamierinās ar nonivelētu pabalstu? Un vai tas ir noziegums, ka jauna ģimene paņem kredītā dzīvokli, lai nebūtu jādzīvo vienā istabā ar brāļiem?
Vientulais vilks
V
ES JUMS varu teikt vienu ,daudzas meitenes neiegust labu izglitibu naudas lidzeklu trukuma del.Latvija IZGLITIBA NAV EKVIVALENTA IEGULDITAJIEM LIDZEKLIEM . Katram pasam jadoma par kreditiem un citam saistibam

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas