Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jaunajā valdībā Lieģis gatavs būt aizsardzības vai ārlietu ministrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
onkulis
o
Jo viņi mazāk darīs, jo mazāk sadarīs, tā kā- lai nāk un izklaidē!
onkulis
o
Lai iet reizē par visiem ministriem- būs ietaupījums.
sk-Vilim
s
Iesaku laist traktoristu! Zemes saals!
sk
s
Aarlietu ministram sveshvalodas ir svariigaakas nekaa latvieshu valoda. Ja jau gribeesit, gan jau sapratiisit Liegja latvieshu valodu. Ja negribeesit, tad atliek riet...riet...vau...vau...vau...
Vilis
V
Visi Lettiņi un visi ar līdzīgiem pseidonīmiem lai izrādītos par nacionālistiem vai vēl kā, sēž bārā bez darba un triec lētus komentārus. Darba laikā jāstrādā ar galvu vai rokām. Protams, visi no rietumiem sevi iedomājās par īstajiem valsts pilsoņiem, augstākas kategorijas cilvēkiem ne jau kā tie, kas izgājuši Padomju skolu. Ne tā pati VVF, ne Kariņš vai Lieģis nav ne tuvu tai izpratnei, kas notiek Latvijas laukos un kas notiek ar visiem no vidušķiras. Viņi visi tā arī nodzīvos savā ilūzijā un par ministriem strādāt tādus nevajag laist.
Kristīne
K
Lieģim ir slikta valoda - pārāk daudz "āā un ēē", pārāk daudz svešvārdu un nepareizi veidoti teikumi - grūti klausīties un tas noteikti neder Ārlietu ministram.
Elīna
E
Lieģim būtu jāturpina strādāt aizsardzības ministra amatā, jo viņš ir ne tikai veicis reformas ministrijas iekšienē, bet arī sekmējis NATO nemilitāro preču sūtīšanu caur Latvijas ostām.
obana
o
Lieģis noteikti būs labs Ārlietu ministrs. Par Aizsardzības ministru var būt jebkurš "saldofons",piemēram Kristovskis.
vazelīns
v
Bez sava viedokļa jebkurā starptautiskā jautājumā, paklausīgs izpildītājs. Labs un piemērots ministrs līdēju baram, ko sauc par Vienotību. Ērts mūsu sabiedrotajiem, jo neuzdos jautājumu: "Ko, pie velna, mēs darām Afganistānā jau 10 gadu, ja tur paliek arvien bēdīgāk?"
pops
p
IMANT, tu? Tak nesatraucies, būsi atkal ministrs, būsi. Anglene tev labāka kā Kamparam, tā ka viss būs čikiniekā.
otra puse
o
Es tikai vēlētos abstrahēties savā Lieģa kritikā no šeit dreifējošiem Aš rējējiem, kuru galvenais uzdevums ir noriet visu, kas saitstīts ar Vienotību un godīgu politiku.
otra puse
o
"Vācijas ietekmīgais kanclers Šrēders 2000.g. savu Baltijas valstu vizīšu laikā atklāti skūpstīja VVF roku" Tas pats Šrēders, kurš tagad strādā Gazpromam, t.i. Putinam? "cienījamo Latvijas Valsts prezidenti, kura kā katrs cilvēks arī kļūdījās" Ceru, ka vizīte Maskavā Jaunzēlandes gubernatores statusā arī bija "cilvēciska kļūda". Un ceru, ka ar saviem principiem acīmredzami naapveltītais Lieģis netiks apstiprināts ne esošajā, ne ārlietu ministra amatā. Viņš ir klasisks funkcionārs, ierēdnis. Līdzīgi kā pašreizējais ārlietu ministrs Ronis.
Lidija
L
Domāju, ka Lieģa kungs būtu labākais iespējamais aizsardzības ministrs Latvijai. Visu cieņu par viņa līdz šim paveikto!
Liegena sapnis
L
Lelle 08:15 ihaha 02:14 A kaa tur bij' tajaa anekdotee: 2020. gads Riigaa: valsts valoda - khiinieshu, divi letinhi ux ielas stuura paslepshus sarunaajas krieviski. ___________________ Žetons. Ta būs Vienotības triumfs.
možka abus amatus
m
?....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas