Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Jaunās sejas Saeimā: Aizbraukušo tuvinieku signāls

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
P
P
Ierubī smadzenes.Cik aizbraukušo ir atgriezušies no iepriekšējām emigrācijām?P.S. Tos,kas atbrauca un dabūja lielus portfeļus neskaitu.
Onkuls no Amēriks
O
Es Antūns Skaida kopā ar fašistēm muku uz Reihu,un kad sarkanā armeja ņēma Berlīn tad mēs kopā ar fašist muka uz Amērik kura kļuv man un fašistēm par māj.
Iemācies
I
Domāt un rakstīt, ja tas pa spēkam
  • 6
  • 2
Striķis
S
mani tuvinieki ari aizbraukuši jau pirms 10 gadiem ne jau kautkāda kredita dēļ un viņiem tur ir labi , kādēļ gan lai sauktu atpakaļ , ja te nav tik labi kā tur?
>>Striķis
&
Jā gan,labi ir tur,BET mājās tomēr ir labāk,to var saprast tikai tas,kuram ir savas mājas,klaidoņi to nekad nesapratīs.
  • 7
  • 6
Dzīvojam Latvijā
D
Delfos un apollo nu drīkst komentēt vienīgi reģistrējušies un kremlim uzticami komentētāji.Kremļa troļļi reģistrējas un no ārzemēm piepilda lappuses ar meliem un propagandu.Delfos pazūd pat plusi un mīnusi komentrāriem vērstiem pret kremļa ļaunajiem darbiem.
nevari panest, necel
n
Ko jūs tur ieklemmējušies ar savu "aizbraukušo atgriešanos"? Latvijā pēc Veiksmes stāsta katastrofas ir piepeši kaut kas tik radikāli mainījies, lai adekvāti apmaksāts darbs atrastos vairāk kā pusmiljonam cilvēku? Valdošajiem mēsliem vēl jābūt pateicīgiem, ka latvietis nav grieķis un tad, kad valsts sāka slīgt haosa un korupcijas purvā, nevis gāja ielās un prasīja naudu, bet brauca uz ārvalstīm un meklēja paši laimi. Pasakas par to, ka notiekot baigā attīstība un trulo muldēšanu par "vidējo algu" varat nepiedāvāt, šie meli varbūt domāti valdošo korumpantu pašonānismam, reālā situācija ir lieliski zināma. Un ja tagad pie varas atkal pielīdīs trīs P oligarhi Pabriks, Pavļuts un Pūce, tad skaidrs, ka aizbēgs atlikušie. Tādēļ liecieties nu mierā, ja valstī joprojām ir pie varas oligarhi, tad nav ko cilvēkus aicināt tur, kur viņiem elementāri nebūs no kā dzīvot.
Stulbiņš NEBALSOTĀJS
S
Bet arī šim deputātam pagāja 10 g pirms saskatīja valdības melus. Cik žēl. Bet vēl var situāciju labot, ja veiks savu deputāta dazrbu ar pašaizliedzību un sevis upurēšanos tautas labā.
VB
V
bet ja neveiks? Ko tad?Tautas ''labā'' bija tikai boļševiki: Tie tautas ''lapā''apšava savus oponentus..Visi citi ir sevis labā...
  • 18
  • 9

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas