Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Didzis Šmits uzskata, ka Saeimas galvenais uzdevums ir administratīvi teritoriālās reformas pabeigšana

Jaunās sejas Saeimā: Lai ir drosme pieņemt nepopulārus lēmumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rasmuss
R
Es tikai vienu nesaprotu, kāpēc Saeimai obligāti jāpieņem nepopulārus lēmumus! Ja deputāti ir tautas kalpi, vai tad saimnieku interesēs būtu, lai tie pieņem nepopulārus lēmumus? Stipri šaubos!
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
BET, CIK KREMLIS IR SAMAKSĀJIS PAR LTV PAKĻAUŠANU SEV?
P
P
Solīt-1;pieņemt-2;abus nepildīt-3.
PS
P
Didzis bija gobzemam kaut kāds ministra kandidāts, tāpat kā kivičs. Un vēl viņš kādreiz prasīja ārlietu ministrijai maksāt kompensāciju zivu konservu ražotājiem dēļ ES sankcijām pret krieviju. Un vēl norvēģijā aizstāvēja firmas, kuras krabju zvejai izmantoja avārijas stāvoklī esošās tupeles un nemaksāja naudu zvejnieka atraitnei. Kaut kā tā.
interesanti
i
šmita viedokļi var būt tuvi tikai kremliniem.
Pārbarotais Kremļa krabis,
P
un Šļesera kuilis un Govjzemja draugaļa, der TIKAI kā naciobālā nelieša un nacionālās palaistuves statusā. Nav virs zemes otra tāda mēsla un izdzimteņa kā šis, un idiotija tam sejā ik pantā zaigojas, un žēl, ka tādi kā raksta autors, akli un kurli pa pasauli staigā.
Lasita
L
Krabju Didzis ir tukšu salmu kūlējs, būtu labāk ap savu māju nopļāvis mauriņu, lai nav kūla jāsvilina!
Zane L
Z
Esmu šo rakari bieži redzējusi uzstājamies Kremļa propagandas raidījumos, kuru laikā viņš reklamē Babra šprotes un nodirš Latviju!
Simsonite
S
Katram deputātam laikam jau ir goda lieta piesaukt pieņemt nepopulārus lēmumus. Varbūt tagad ir vajadzīga lielāka drosme lai pieņemtu tautai POPULĀRUS lēmumus, kurus jau vismaz gadus 15 neviens nav pieņēmis?
VVZ
V
Pēdējos 29 gados Latvijā nav pieņemts NEVIENS likums, kas kaut kādā veidā atvieglotu vienkāršo cilvēku dzīvi. Ir bijusi tikai skrūvju pievilkšana, augoši sodi, ierobežojumi, nodokļi, nodevas un administratīvais terors.
un konkrēti?
u
Kādu ''teroru'' tieši jūs esat piedzīvojis? Kāda bija jūsu alga pirms 29 gadiem? Tie, kas raud par ''29 gadiem'', paši neatceras, kā bija 1991. gadā, bet toreiz bija tukši veikalu plaukti, pierakstu sistēma un terors arī nebija izfantazēts, bet pilnīgi reāls, ar šāvieniem un nošautajiem.
  • 1
  • 3
Vilis
V
Varbūt kādam pietiks drosmes un varēšanas sākt beidzot pieņemt POPULĀRUS lēmumus. Ar nepopulāriem mēs esam pārbaroti!
  • 9
  • 0
Dirdzis
D
Vai tu esi vienkāršs vai divkāršs jeb trīskāršs?
  • 2
  • 8
portretu galerijas gids
p
Dāmas un kungi, pievērsiet uzmanību, šeit mums īpašs eksemplārs - Kremļa Krabis!
Neslāvs
N
Šis Kremļa un Šlesera šunelis te sāks smakot?
Ass
A
Jocigi ka katrs jaunais tautas kalpu saiets grasās pieņemt (atkal) nepopulārus lēmumus,bet kad sāks pieņemt populārus ,tādus kuri tiesām bus tautas un valsts intereses!
Neslāvs
N
Latvijas krieviskajā oligarhokrātijā patiešām nepierasti un drosmīgi būtu, ja viss šo vienotību, apar, zzs vai na zaņķis beidzot sāktu pieņemt lēmumus valsts un iedzīvotāju, nevis savu Kremļa sponsoru interesēs.
un, jā
u
komunistu partija tika aizliegta 1991. gadā pēc augusta puča. Reklamācija - kremlini joprojām nevar atturēties no primitīviem meliem un faktu sagrozīšanas.
  • 0
  • 1
bet
b
lamāties arī es protu, vienu adresīti nebūs žēl uz laiciņu zaudēt. tā ka nemodini manī tiranozauru :D
  • 0
  • 1
pats tu tāds
p
Nodevēju apskati spogulī, kremlin, un atturies no pārāk muļķīgiem meliem, tie uzreiz atmasko tevi kā hibrīdtrolli.
  • 0
  • 1
Rimpašēvics&KNAB
R
Zaļie komūnisti, NA (nodevēju apvienība) un pārējās jampampīgās smukdirsēju varzas jau arī veido šo vereno un nemirstīgo postpadomju oligarhokrātiju. Saeimas jampampiņiem priekš mērkaķiem ir smuki jādirš lai varētu turpināt laizīties ap bļodu. Nekādas citas lietderīgas funkcijas viņiem nav un nebūs paredzētas.
  • 7
  • 4
Rimpušēvics&KNAB
R
Tos pokemonu lēmumus var pieņemt kaut vai katru dienu līdz apvēmienam. Galvenais lai tie netraucētu LPSR čekistiem ar PSKP boļševiku krievbandītiem šņukurēt Latvijas silē. Savādāk nacionālie cūkini uzreiz sados pa jaunajām biksām, karoti pierē un no bļodas nost.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas