Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jūrmalā - klanu sistēma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
trigger
t
Tieši tā... Jūrmalā šitā... Vai citādāk Rig, tikai antikorup"Cionista" Valta Kalniņa klusās simpātijas pret vienotiem jaunlaicēniem liedz pieminēt, ka Rīgā tā pati klanu un savējo politmafijēnu sistēma ļauj no mazākajam Jaunupam pārbraukt pāri Daugavai pēc Ls 140 000 saviem basketa čomiem, pat ne jaunlaicēnu Vienotības frakcijai vai gadu iepriekš -- Na sing Spešalam priekš dēla privāthobija pieprasīt tiem pašiem mežiniekiem Ls 30 000 ... Nu, kāda šķirba starp Jūrmalu un Rīgu? Cieti asfaltēta šoseja, pa kuru aizmīt padsmit minūtēs, a jūs te cepaties, it kā Latvijai savs politglobuss būtu.
melone
m
Ir taču arī Knišļa-Homkas klans, Krūmiņu klans, Ančāna-Tampes klans, Maksimovu klans un daudzi citi.
Kirbis
K
Lasu un netieku gudrs -vairāk, kā par vienu klanu - Munkevicus&Co, - nesanāk. bet kur tad pārējie ?!! Precizējiet virsrakstu!
Lelle
L
Ko nu cepaties. Tāda pati klanu sistēma ir arī visas citas pārtejas visā Latvijā! Paskatieties kā tajos novados pārtejas šefojas, sliktāk kā baronu laikos, bet tagad te tikai Vienotības caurkritušo nejēgu dēļ cūko Jūrmalu. Attopieties tāds ir šis parteju modelis , kuru te tā daži slavina silē esošie.
Jukums
J
Acīmredzot, šādu sistēmu pieļauj Jūrmalas iedzīvotāju kvalitatīvais sastāvs, kas atšķiras ar ļoti augstu dažādu, ar ne visai tīras naudas ieguvi saistītu elementu augstu īpatsvaru. Tieši iedzīvotāji jau arī paši ievēlēja šādu Domi.
barotnes
b
Jūrmalas (un ne tikai Jūrmalas) pašvaldības uzņēmumi ir partiju barotnes. gan caur valdēm, kurās tiek sabāzti deputāti, viņu radinieki vai citas viņiem pietuvinātas personas, vai vietējie partiju aktīvisti, gan caur šo uzņēmumu iepirkumiem.
glumie šakāļi
g
Jūrmalā par deputātiem parasti ievēl glumus, varawskārus lišķus un pašlabuma meklētājus, kuri pirms vēlēšanām tēlo labiņos, bet pēc tam ar svētulīgiem ģīmjiem tikai kampj pašu kabatās
Kur nav?
K
Vai ir kur nav?
Jūrmalā būs miers, ja
J
Jūrmalā būs miers tikai tad, kad: 1) Truksnim būs amats ar vismaz 4 - 5 tūkstošiem latu mēnesī 2) Dzenītim būs domes priekšsēdētāja vai vietnieka amats; 3) Loskutovai būs domes priekšsēdētāja vai vismaz vietnieka amats; 4) Ančānam būs domes priekšsēdētāja vietnieka vai cits līdzvērtīgi apmaksāts amats ; 5) Vienkāršajai Marijai būs būs labi atalgoti amati pašvaldības uzņēmumos un tiesības bez konkursa noteikt, kam pienākas līgumi par Dzintaru koncertzāles VIP zonas apsaimniekošana; 6) Ražukam būs domes priekšsēdētāja amats, bet ar nosacījumu, ka viņam būs jāveic tikai reprezentatīvas funkcijas; 7) Krūmiņam būs labs amats domē vai labākais amats Jūrmalas namsaimniekā; 8) Knislim un viņa radiem būs amati Dubultu šķeldā un Jūrmalas siltumā un tiesības turpināt mahinācijas Dubultu šķeldā; 9) Maksimovam un viņa radiem būs labi atalgoti amati pašvaldības uzņēmumos, 10) Munkevicam būs domes priekšsēdētāja vai domes valdes priekšsēdētāja amats un teikšana par pašvaldības iepirkumiem; 11) bet Blauai būs domes galvenā stukača amats
Jaunā laika skola
J
Raimonds Munkevics kā politiķis veidojās partijā Jaunais laiks. Viņš bija Jaunā laika Jūrmalas nodaļas dibinātājs un ilglaicīgs vadītājs. Politiskā darba pieredzi viņš ir ieguvis partijā Jaunais laiks. 2005.gadā atbalstīja partijas Jaunais laiks virzīto domes priekšēdētāju. Ar jaunajā laikā gūto politiskā darba pieredzi vēlāk pats dibināja savu politisko partiju. Kadru izvēlē un savējo iebīdīšanā "vajadzīgajās vietās" viņš pilnībā ir apguvis Janā laika metodes.
dzinchis
d
Virsraksts ir perfekts,precīzi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas