Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kariņš: Sociālo palīdzību varētu sniegt mazāk nodrošinātām ģimenēm, nevis turīgajām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nav saprotams
N
Kāpēc palīdzība jāsniedz tautas izbrāķētajām partijām?
ES
E
Domājošs politiķis. Vienkāršas lietas. Reālas. Ar tādam arī var daudzko. ... Varbūt pat visu. Arī par caurskatāmību. un.... arī izglītībā. Nav viss tik traģisks ka būtu jāstreiko. Lēnām jāpadomā. Ne dienu, varbūt nedaudz vairāk
Es jau arī to ,pašu saku!
E
Maznodrošinātajām ģimenēm,nevis partijām!
Scorseze
S
Kariņ, tu esi pilnīgi dumš?! (izsaukuma vai jautājuma zīmi vari izvēlēties pēc sava ieskata, abas iederas)
>Taupīt iespējams arī Saeimā
&
Otrs ģenerālsekretārs-niknais Grieķijas kritizētājs- Kampars aizgājis pagrīdē!
To>velosipēds...
T
Protams! Kurš gan gribēs maksāt 45 eiro mēnesī par veselības apdrošināšanu (Čakšas piedāvātais,.pats dārgākais-Nīderlandes veselības apdrošināšanas modelis),ja vairums pašu nīderlandiešu savu veselību apdrošina blakusvalstī Beļģijā par 10 eiro mēnesi(standarta veselības apdrošināšanas paketes cena visai ģimenei)Igaunijas un Lietuvas slimokases,kas sekmīgi darbojas jau kopš 2001.gada,netika pat pieminētas.Lai gan pat šodienas Grieķijas slimokases joprojām skaitās vienas no labākajām Eiropā!
Nevis mazāk nodrošinātām partijām!
N
...un no Latvijas turīgajiem iekasēt tik pat lielu ienākuma nodokli,kā Ziemeļvalstīs,kuru labklājību mums sola Kariņš! Ne jau no "ienākumiem"zem iztikas minimuma!
Populistisks un negodīgs
P
Budžets ir populistisks un negodīgs. Pašiem neaizsargātākajiem - aizbildnībā nodotajiem bāreņiem un citiem bez vecāku gādības pilikušajiem bērniem uzturnauda ir tikai puse no absolūtā minimuma. Uzturnaudas pacelšanai līdz minimālajam līmenim bija nepieciešami 2,5 miljoni. Tos neatrada. Un tagad lielās, cik sociālajā jomā liels pieaugums.
Populistisks un negodīgs-2
P
Otrai sociāli aizsargajamajai grupai - personām ar 1. un 2.grupas invaliditāti un mazo pensiju saņēmējiem, kuriem tās ir mazas negodīgās pensiju sākumkapitāla aprēkināšanas shēmas dēļ, svarīgākais bija ieviest Minimālā ienākuma līmeņa koncepciju. Tam bija nepieciešami 27 miljoni. Tos neatrada. trešo daļu no nepieciešamās summas paņēma no bezdarba apdrošināšanas. Tajā pašā laikā vidējo un lielo pensiju papildu indeksēšanai nākamgad tērēs vairāk nekā 200 miljonus.
Kariņš nejēdz pamatlietas
K
Sociālo palīdzību jau šobrīd sniedz tikai trūcīgajām ģimenēm
Pārrijušies treknie taukumūļi, kaut maziņu summiņu bet neatdos, tas viņiem, kā ar sirpi pa kuli! Nabagie, kam tiem nauda? Notrieks bezjēgā, norīs un viss... ,bet mēs ...
Saprāts
S
Varētu padomāt,ka kāds tur ir no plaukta nokritis.Jau vismaz 10 gadus tur visi sēž,izņemot dažus,kuri iekļuva parlamentā pēc pēdējām vēlēšanām kā jaunie.Jaunumi ir tikai tādi šajā budžetā,ka tiek tēréti miljoni partijām,prezidenta kancelejai,prezidenta ēku atjaunošanai,komandējumiem.Labi,ka tās algas iesaldēja ar lielām pūlēm.Murgs ne politiķi.Vienīgais,kas silda sirdi,ka vēl varam dzīvot Latvijā, kuras brīvību izcīnīja mūsu vectēvi un vecmāmiņas.Jautājums....cik ilgi.
Kariņam taisnība
K
Līdz šim neviens neko tamlīdzīgu nav pateicis — ne visu pielūgtais Godmanis, ne Gailis (kikerigū!!), ne Kalvītis, ne Dambraušķis, ne Kučinskis … Cerams, ka rīcība sekos vārdiem.
???
?
Kas skaitās "turīgais" Latvijā?
  • 6
  • 1
Stulbums un nezināšana!
S
Kariņš nesaprot pat pamatlietas
  • 11
  • 4
Karlis
K
Maigi izsakoties,politiskā liekulība....
  • 14
  • 3
ella
e
Vai tad turīgajiem arī tā tiek sniegta? ! Tad nav jābrīnās ka trūcīgajiem nepietiek.
Taupīt iespējams arī Saeimā
T
Saeimai ģenerālsekretārs nav vajadzīgs! Šeit nav Lielbritānija ar līdzīgiem parlamenta amatiem! Bet savus palīgus (kaut desmit)deputāti lai algo paši!
TEX
T
Kaut kāds murgs, ne sakarīga doma...
  • 5
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas