Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Kariņš sola vērtēt Petravičas priekšlikumu samazināt bezdarbnieku pabalstus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tā gan
T
tas gan būtu pareizi - nemaksāt tik lielus un ilgus pabalstus tiem, kas no darba aiziet paši. Bet tiem, kuri tiek kādu apstākļu dēļ atlaisti, vajadzētu atstāt pa vecam
Emigrants
E
Kursh pimpis atnesa to debilo "fiskaalo telpu" no rietumiem? Nju, kursh tur Junkera pimpi suukaa?
Krējums Saldais
K
Man šī valdība sāk biedēt. Ir tāda grāmata - Nezinītis uz Mēness. Bērnībā ļoti patika. Īpaši patika par Blēdlamu. Tā ir tāda vietējo biezo strelka, kurā risina existenciālus jautājumus. Tjipa Who is Who. Toreiz domāju, ka autoram tāda nedaudz slimīga iztēle, vai arī Glavļits licis tos pūstošos īpaši izkariķēt. Bet kļūdījos. Bibliskiem vārdiem sakot - šie grāmatas vārdi šodien ir piepildījušies. Pilnīgs un Absolūts blēdlams - visi priekšvēlējumu solījumi kā insulta palātas slimniekiem pieklājas aizmirsti - OIKa atcelšana, 500x3, kad tur vēl bija ... Pilnīgi un absolūti kopjamiem Invalīdiem ar kopējiem pa abiem jāiztiek ar 450 mēnesī un jāzīlē, kurš nomirs pirmais, viena ministre pasaka būs tikai 8 mēneši, galva saka domāsim (kā domāsim? Kad teica tad nedomāsim?). Kāpēc tieši biedē? Šitais blēdlams reiz beigsies, a kas satīrīs tos visus mēslus?
Ej tu uz pimpja
E
Kuce tu nekaunīgā.Tu žurka vecā.Par kādu naudu tu mauka pa Dubaiju maukojies?Par to ko nodokļis nesamaksāji vai ne.Un tagad vēl par maz?Vajag invalīdus un bezdarbniekus apzagt vai ne?Tu mauka ragana vecā nosprāgsti.
Dadzis
D
Par daudz cieņas Premjers izrāda tai melīgajai staigulei.
Kāpēc ne?
K
Kāpēc par 90% nevarētu samazināt ministriju daudzo ierēdņu fantastiskās gada prēmijas?!
Uzskatu
U
Vienlaicīgi vajadzētu izvērtēt arī pievienotās vērtības nodokļa (PVN) samazināšanas iespēju pārtikai!
Edvins Eglitis
Tie bezdarbnieka pabalsti ir tik dasni ka jasamazina saka PM Karins. Ka butu ja reiz trisdesmit gados valdiba uzsak projektus kas varetu radit darbus tautai. Lidz sim ir skaidrs ka Latvijas valdibas viens pec otra censas ievest Latvijas iedzivotajus nabadziba. Tas turpinajas sodien.
xio
x
Petravičai (un KPVLV) reāls plusiņš par šo priekšlikumu. Apstākļos, kad trūkst, kas strādā - gan kvalificētos, gan nekvalificētos amatos -, jāsamazina visi pabalsti, kas nemotivē atgriezties darbā. Nākamais varētu būt finanšu ministrs vai pats premjers, kurš rosinātu "paplašināt fiskālo telpu" , pārskatot Latvijas Bankas štatu un algu sarakstus, nu tā, līdz vidējam līmenim valstī un arī tikai tiem, kas strādā. Skaties, arī nodokļus varēs samazināt.
Армия России
А
какой красивый латыш......у вас там все такие дауны ?
Baltu dūre
B
Ko gribi, vaņka ?
  • 7
  • 4
Jozefs
J
Petraviča ir bezkaunīga kuce! Ekonomika stagnē, un ir cilvēki, kas nevar atrast darbu ne savas vainas dēļ, jo sevišķi tiem, kam pāri 50. lūk, jums kam pieder tauta....
Margarēta
M
Ja kāds izdomātu samazināt bezdarbnieka pabalsta lielumu un izmaksas ilgumu Grieķijā, Itālijā, Francijā, būtu streiki, demonstrācijas, pilsētas degtu. Latvijā.... pat tviteris neuzvārījās, pat pilnmēnesī. Vidējais latvietis: nu, ok, nez cik maksā biļete uz Dublinu tagad, jāiečeko cenas, ja nu paliek bez darba.
Logičeskijs
L
Nestrādāt par grašiem - vienmēr ir labāk kā strādāt par grašiem.
Mjā mjā
M
Vispirms valdība stāsta - maksājiet nodokļus büs atspaids grūtā brīdī bez darba utt, tad iestājas "vēstiriski lielākais" budžets, nu tas i, kāds mazumiņš izkāpis no pelēkās zonas un tad Kariņš ar bandu nolemj visus uzmest. Bravo, kungi!
Edvins Eglitis
Izskatas ka ari si valdiba daris visu lai izzzdraaazzt tautu
  • 10
  • 2
?
?
Šitā ir valdība vai kaut kāds bordelis? Viens raksta vēstules vēstniekiem, neko nepasakot ārlietu ministram. Cita izdomā mainīt sociālā nodrošinājuma sistēmu un premjers bezmaz par to uzzina no rīta ziņām strēbjot kafiju, tagad tiks sāks domāt un vērtēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas